Etiketter: USÖ Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 18:46 den 29 March, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , , USÖ,   

  Man greps misstänkt för rån och rånförsök i Örebro 

  Det var under måndagsmorgonen som polisen kunde gripa en 25-årig man i Örebro. Denne ska vara misstänkt för rån och rånförsök på norr och vid USÖ.

  Enligt uppgifter ska mannen först försökt råna ett fik på norr. Där ska mannen med ett knivliknande föremål hotat personal och försökt tvinga till sig pengar. Men denne lämnade platsen tomhänt.

  En stund senare fick polisen in ett nytt larm om ett rån från en butik vid USÖ. Tillvägagångsättet påminde om rånförsöket på norr men denna gång ska rånaren fått med sig ett antal kontanter.

  Polisen kunde efter detta gripa en man i 25-årsåldern, denne hade kontanter på sig och är i nuläget misstänkt för både rånförsöket och rånet.

 • Martin Avedal 14:30 den 5 January, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , USÖ,   

  Misstänkt smitning efter trafikolycka vid USÖ 

  Vid klockan 11:27 runt lunchtid på tisdagen inkommit larm om en trafikolycka vid USÖ i Örebro. En man har kontaktat polisen och uppger att denne blivit påkörd.

  Enligt uppgifter skall mannen blivit påkörd vid ett övergångsställe i höjd med akuten vid USÖ. Bilisten som uppfattades som en äldre kvinna ska lämnat platsen utan att ha samtalat med mannen.

  Polisen har skrivit en anmälan angående smitning från trafikolycka. Den påkörde mannen ska inte ådragit sig några allvarliga skador och inte behövt uppsöka läkarvård. Denne har dock klagat på smärtor i ena foten.

 • Martin Avedal 22:50 den 17 November, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , USÖ,   

  En gripen misstänkt för grov misshandel i Oxhagen 

  Det var vid klockan 16:54 på tisdagseftermiddagen som polisen larmades till bostadsområdet Oxhagen i Örebro. Detta efter att man fått larm om en misshandel.

  Enligt uppgifter skall en person blivit så pass allvarligt misshandlad att denne fick föras till USÖ. En man i 55-årsåldern ska blivit gripen misstänkt för brottet, det ska även förekomma uppgifter om att ett tillhygge har använts under misshandeln.

  Polisen är väldigt förtegna om vad som har inträffat. Man vill inte gå ut med för mycket information. Men polisen har genomfört en stor insats på brottsplatsen, tekniker ska ha varit på plats. Brottsplatsen ska ligga i närheten av motorvägen.

 • Martin Avedal 10:48 den 20 September, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Lindesbergs Kommun, , , USÖ,   

  Man blev sparkad i huvudet – förd till USÖ 

  Det var runt klockan 02.30 natten mot söndagen som polis och ambulans blev larmade till en mindre ort i Lindesbergs Kommun. Detta efter att det inkommit larm om en misshandel.

  Enligt uppgifter skall det uppstått en dispyt mellan en man i 60-årsåldern samt en man i 40-årsåldern. Den yngre av dem två ska ha sprakat den äldre i huvudet så pass illa att denne fick föras med ambulans till USÖ.

  De bägge två kände varandra sen tidigare och befanns sig i samma bostad när misshandeln inträffade. Den 40-årige mannen har under natten blivit förhörd. det är också fortfarande oklart vad som orsakade misshandeln.

 • Örebro Tribune 19:28 den 27 October, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , USÖ   

  Knivbeväpnad man gripen på USÖ 

  Den polispatrull som beordrades till platsen kunde snabbt identifiera mannen som frigavs efter förhör.
  Kniven beslagtogs av patrullen som upprättar en anmälan om brott mot knivlagen.

 • Martin Avedal 13:40 den 11 October, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , USÖ, ,   

  Ung man gripen misstänkt för misshandel av ung kvinna 

  Det var vid klockan 10:25 på fredagsförmiddagen som polisen i Örebro fick samtal från en privatperson. Enligt uppgifter skall personen uppgett att denne hört en pågående misshandel i en bostad på Västar Mark.

  En polispatrull skickas ut till den aktuella adressen. På plats kan man konstatera att en ung man i 19-årsåldern har misshandlat en ung kvinna i 18-årsåldern. Mannen och kvinnan ska ha relation till varandra.

  Kvinnan fördes till USÖ

  Den unge mannen greps misstänkt för misshandel och fördes till polishuset för förhör. Under dagen kommer en åklagare att fatta beslut gällande om mannen skall vara fortsatt frihetsberövad eller inte.

  Polisen fick också köra den unga kvinnan till USÖ för av skador. Det är i nuläget oklart hur pass allvarliga skador det ska handla om. Det är också oklart vad som var orsaken till misshandeln.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel