Etiketter: Grov Misshandel Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 10:40 den 10 September, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Grov Misshandel, , , , , , , ,   

  Krockade med sin A-traktor – misstänkt för rattfylleri 

  Det var vid klockan 02:28 natten mot söndagen som polisen larmades till en trafikolycka i Örebro. Detta efter att en A-traktor krockat med en personbil samt en stolpe.

  Enligt uppgifter skall föraren av A-traktorn varit en ung kvinna under 18 år. Denne ska av någon okänd anledning kört in i en personbil och en stolpe med sitt fordon. Kvinnan ska blåst positivt i sållningsinstrument och blivit omhändertagen för kroppsbesiktning.

  Polisen skriver även på sin hemsida att körkortet omhändertaget på plats samt att orosanmälan till sociala myndigheter enligt SOL14 är upprättad. Det ska inte förekommit några personskador i samband med trafikolyckan.

  Ska varit en händelserik natt

  Utöver trafikolyckan med A-traktorn rapportera polisen om en händelserik natt. Framför allt har det förekommit mycket fylleri och stök, men även ett flertal trafikbrott.

  Många har hört av sig angående om störande oljud från högt spelande fordon. På Kyrkogatan i Örebro rapporterades en man i 25-årsåldern för förargelseväckande beteende genom att skapa oljud på allmän plats. Dessutom ska en man i 30-årsåldern vara misstänkt för olovlig fordonstrafik i centrala Örebro. Mannen nekade varpå rapport skriven för hantering i tingsrätt.

  I Vretstorp blev en man i 20-årsåldern misstänkt för försök till grov misshandel efter att ha kört på ett flertal parkerade fordon. Ett flertal personer ska också ha blivit påkörda, dock inga allvarliga personskador.

 • Martin Avedal 21:29 den 30 June, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Grov Misshandel, , , , ,   

  Man i 35-årsåldern gripen efter slagsmål på restaurang 

  Det var vid klockan 18:35 på fredagseftermiddagen som polisen blev larmade till en restaurang på Väster i Örebro. Där kunde de gripa en man i 35-årsåldern misstänkt för försök till grov misshandel.

  Enligt uppgifter skall det inkommit flera samtal till polisen gällande ett slagsmål på restaurangen. Polisen skickade ut en patrull till den aktuella adressen och väl där kunde man gripa en misstänkt.

  Polisen skriver på sin hemsida att målsägaren ska ha fått skador på sina fingrar men behövde inte akut sjukvård. Det är i skrivande stund oklart vad slagsmålet handlade om.

 • Martin Avedal 15:34 den 23 May, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Grov Misshandel, , , , ,   

  Grovt våldsbrott på skola i Örebro – elev till sjukhus 

  Det var vid klockan 12.51 på tisdagen som polisen blev larmade till Engelbrektsskolan i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om ett våldsbrott.

  Enligt uppgifter skall en elev blivit förd till sjukhus med ambulans, eleven ska haft en sårskada. Våldsbrottet ska ha inträffat utomhus på skolområdet och gärningsmannen ska därefter flytt platsen till fots eller på en cykel. Det är i nuläget oklart om fler personer är inblandade.

  Polisen ska ha gripit en person skäligen misstänkt för grov misshandel. Man har även spärrat av ett stort område på skolan. Man kommer under eftermiddagen genomföra en teknisk undersökning.

 • Martin Avedal 09:08 den 13 April, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Grov Misshandel, , , , ,   

  Man till sjukhus efter misshandel i Örebro 

  Det var vid klockan 00:08 natten mot torsdagen som polisen larmades till Borgmästargatan i Örebro. Detta efter att man fått samtal om att ett flertal personer slogs på platsen.

  Enligt uppgifter ska en man i 20-årsåldern blivit misshandlad och när polisen anlände till platsen låg mannen skadad på marken. Denne ska blivit förd med ambulans till sjukhus, mannen ska ha skador på ryggen skriver polisen på sin hemsida.

  Polisen misstänker också att någon form av tillhygge är använt och man har upprättat en anmälan gällande grov misshandel. I nuläget finns ingen misstänkt i detta ärende skriver polisen.

 • Martin Avedal 22:54 den 20 March, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Grov Misshandel, , , , , ,   

  Bilist stoppad efter polisjakt i Örebro 

  Det var vid klockan 20:35 på måndagskvällen som polisen stoppade en manlig bilist i 50-årsåldern. Detta efter bland annat en polisjakt i tätbebyggda områden i Örebro.

  Enligt uppgifter skall polisen fått in larm att en bilist framförde sitt fordon vårdslöst, i hög hastighet samt genomförde farliga omkörningar. Denne ska även sicksackat mellan andra trafikanter under sin färd i Örebro under kvällen.

  En polis får stopp på bilisten men denne väljer att avvika hastigt från platsen. I samband med detta skadar sig polisen lindrigt. En polisjakt uppstår då som bland annat äger rum i tätbebyggt område. Flera polispatruller är involverade i jakten och tillslut får man kontroll på den 50-årige bilisten.

  — Rubriceringar på polisanmälan som mannen misstänks för är vårdslöshet i trafik samt försök till grov misshandel, mannens körkort omhändertas på platsen, skriver polisen.

 • Martin Avedal 18:24 den 3 March, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Grov Misshandel, Knivhuggen, , , , ,   

  Ung kvinna attackerad av man på Slottsgatan 

  Det var vid klockan 10:15 på fredagsförmiddagen som polisen blev larmade till Slottsgatan i centrala Örebro. Detta efter att det inkommit ett larm om en grov misshandel.

  Enligt uppgifter skall en ung kvinna befunnit sig på Slottsgatan mellan Fredsgatan och Järnvägsgatan i centrala Örebro när en man attackerade henne. Mannen ska ha sagt något till kvinnan sen huggit eller skurit henne med ett knivliknande föremål.

  Efter överfallet ska mannen försvunnit från platsen men i vilken riktning är oklart. Kvinnan fördes till sjukhus för vård, hennes skador ska initialt inte bedöms vara allvarliga skriver polisen.

  — Den som tror sig ha information i ärendet ombeds snarast kontakta polisen via 114 14 och ange ”tips” efter talsvaret. Är det akut ring 112, skriver polisen på sin hemsida.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel