Etiketter: Grov Misshandel Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 22:08 den 11 February, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Grov Misshandel, , , , , Willy   

  Kvinna körde på bråkande ungdomar vid matbutik 

  Det var runt klockan 19:30 på söndagskvällen som polis larmades till Willys vid Baronbackarna i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om ett större bråk på platsen.

  Enligt uppgifter skall bråket börjat i bostadsområdet Baronbackarna och sedan spridit sig till matvarubutiken Willys. Inblandade i bråket ska varit ett tiotal ungdomar och de ska ha bråkat med varandra i entrén till butiken.

  Samtidigt som bråket ägde rum ska en kvinna i 35-årsåldern kört på två av ungdomarna så de fick föras till sjukhus med ambulans. Kvinnan kunde gripas av polis och är misstänkt för grov misshandel.

  Polisen uppger att de i nuläget inte har hela skadebilden fastställ, det ska även inte finnas några uppgifter vad som startade bråket.

 • Martin Avedal 15:06 den 22 December, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Grov Misshandel, , , , , ,   

  Misstänkt våldsbrott i närheten av Vivalla 

  Flera lokala medier i Örebro skriver under fredagseftermiddagen att det inträffat ett misstänkt våldsbrott i närheten av stadsdelen Vivalla. Larmet ska ha inkommit till polisen runt klockan 14:00.

  Enligt uppgifter skall en person ha hittas skadad utomhus i närheten av Vivalla. Denne fördes till sjukhus med ambulans, polisen har även spärrat av ett större område runt den misstänkta brottsplatsen. Polisen rubricerar även händelsen som grov misshandel.

  Polisen har även varit tydliga med om att det ej ska handla om en skottlossning.

 • Martin Avedal 21:57 den 11 December, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Grov Misshandel, , , , ,   

  En anhållen misstänkt för grov misshandel vid Järntorget 

  Polisen skriver på sin hemsida under måndagseftermiddagen att de gripit en man misstänkt för misshandel i Örebro. Detta ska ha ägt rum runt klockan 14.22 vid Olaigatan i höjd med Järntorget.

  Enligt uppgifter skall en polis i tjänst iakttagit under patrullering att två män låg och brottades på marken på trottoaren på Olaigatan vid Järntorget. Patrullen avbröt bråket och kallade på förstärkning.

  Efter att ha samtalat med vittnen på plats greps en av männen misstänkt för grov misshandel på den andre. Bl.a. ska målsägaren blivit slagen när denne låg på marken varför brottet bedömts som grovt.

  Den misstänkte är i 25-årsåldern medan målsägaren är i 35-årsåldern. Målsägaren var inte så allvarligt skadad att denne behövde uppsöka sjukvård. Efter förhör anhölls den gripne mannen efter beslut av åklagare.

 • Martin Avedal 10:40 den 10 September, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Grov Misshandel, , , , , , , ,   

  Krockade med sin A-traktor – misstänkt för rattfylleri 

  Det var vid klockan 02:28 natten mot söndagen som polisen larmades till en trafikolycka i Örebro. Detta efter att en A-traktor krockat med en personbil samt en stolpe.

  Enligt uppgifter skall föraren av A-traktorn varit en ung kvinna under 18 år. Denne ska av någon okänd anledning kört in i en personbil och en stolpe med sitt fordon. Kvinnan ska blåst positivt i sållningsinstrument och blivit omhändertagen för kroppsbesiktning.

  Polisen skriver även på sin hemsida att körkortet omhändertaget på plats samt att orosanmälan till sociala myndigheter enligt SOL14 är upprättad. Det ska inte förekommit några personskador i samband med trafikolyckan.

  Ska varit en händelserik natt

  Utöver trafikolyckan med A-traktorn rapportera polisen om en händelserik natt. Framför allt har det förekommit mycket fylleri och stök, men även ett flertal trafikbrott.

  Många har hört av sig angående om störande oljud från högt spelande fordon. På Kyrkogatan i Örebro rapporterades en man i 25-årsåldern för förargelseväckande beteende genom att skapa oljud på allmän plats. Dessutom ska en man i 30-årsåldern vara misstänkt för olovlig fordonstrafik i centrala Örebro. Mannen nekade varpå rapport skriven för hantering i tingsrätt.

  I Vretstorp blev en man i 20-årsåldern misstänkt för försök till grov misshandel efter att ha kört på ett flertal parkerade fordon. Ett flertal personer ska också ha blivit påkörda, dock inga allvarliga personskador.

 • Martin Avedal 21:29 den 30 June, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Grov Misshandel, , , , ,   

  Man i 35-årsåldern gripen efter slagsmål på restaurang 

  Det var vid klockan 18:35 på fredagseftermiddagen som polisen blev larmade till en restaurang på Väster i Örebro. Där kunde de gripa en man i 35-årsåldern misstänkt för försök till grov misshandel.

  Enligt uppgifter skall det inkommit flera samtal till polisen gällande ett slagsmål på restaurangen. Polisen skickade ut en patrull till den aktuella adressen och väl där kunde man gripa en misstänkt.

  Polisen skriver på sin hemsida att målsägaren ska ha fått skador på sina fingrar men behövde inte akut sjukvård. Det är i skrivande stund oklart vad slagsmålet handlade om.

 • Martin Avedal 15:34 den 23 May, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Grov Misshandel, , , , ,   

  Grovt våldsbrott på skola i Örebro – elev till sjukhus 

  Det var vid klockan 12.51 på tisdagen som polisen blev larmade till Engelbrektsskolan i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om ett våldsbrott.

  Enligt uppgifter skall en elev blivit förd till sjukhus med ambulans, eleven ska haft en sårskada. Våldsbrottet ska ha inträffat utomhus på skolområdet och gärningsmannen ska därefter flytt platsen till fots eller på en cykel. Det är i nuläget oklart om fler personer är inblandade.

  Polisen ska ha gripit en person skäligen misstänkt för grov misshandel. Man har även spärrat av ett stort område på skolan. Man kommer under eftermiddagen genomföra en teknisk undersökning.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel