Etiketter: Knivskuren Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 11:23 den 22 November, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Knivskuren, , , , ,   

  Kvinna misstänkt för grov misshandel av man 

  Det var vid klockan 22:30 under gårdagskvällen som polisen blev larmade till en adress i Örebro. Detta efter att en man i 40-årsåldern hört av sig till polisen och uppgett att denne blivit misshandlad.

  Enligt uppgifter skall mannen blivit misshandlad av sin fru, han ska blivit knivskuren av ett knivliknade föremål. Misshandeln ska även inträffat framför parets gemensamma barn. Mannen fick föras till sjukhus för vård av sina skador men de är inte livshotande.

  Polisen kunde frihetsberöva kvinnan som också är i 40-årsåldern, hon är i nuläget misstänkt för grov misshandel och barnfridsbrott. Åklagaren har beslutat om att kvinnan ska bli anhållen.

 • Martin Avedal 23:11 den 21 July, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Ica Maxi Universitetet, Knivskuren, , , ,   

  Man knivskuren vid Ica Maxi Universitetet i Örebro 

  Det var runt klockan 20:40 på tisdagskvällen som polisen blev larmade till Ica Maxi Universitetet i Örebro efter larm om en misshandel.

  Enligt uppgifter skall en man blivit knivskuren i ryggen intill kundparkeringen till Ica Maxi. Polisen har spärrat av ett större område, innanför detta området står ett fordon parkerat.

  Enligt vittnesuppgifter ska ett flertal gärningsmän varit inblandade och efter knivattacken ska de flytt plasten i två olika fordon. I nuläget är det oklart hur pass skadad mannen är.

 • Martin Avedal 23:40 den 9 April, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Knivskuren, , , , ,   

  Kvinna skar pojkvän i ansiktet med kniv 

  Det var vid klockan 16.15 på skärtorsdag som polisen blev larmade till en adress på Väster i Örebro efter att det inkommit larm om ett lägenhetsbråk.

  Enligt uppgifter skall ett par i nära relation bråkat med varandra. Kvinnan i relationen skall ha knivskurit sin pojkvän i ansiktet under bråket. Flera polispatruller larmades ut och kvinnan kunde gripas.

  Efter tumultet har polisen skrivit en anmälan om grov misshandel men ingen av de inblandade parterna vill medverka i utredningen. Det är oklart vad som orsakade bråket men mannen ska ha fått en skada i ansiktet.

 • Martin Avedal 17:48 den 31 January, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Knivskuren, , , , ,   

  Man knivskuren vid rånförsök i centrala Örebro 

  Det var vid klockan 15:51 på fredagseftermiddagen som polis och ambulans blev larmade till parkeringen i höjd med Myrorna i centrala Örebro.

  Enligt uppgifter skall en man blivit utsatt för ett rånförsök när ett flertal personer hotade denne. Bland annat hade de krävt mannen på pengar men denne har uppgett att han inte hade några.

  Blev knivskuren i magen

  Av okänd anledning ska mannen i samband med rånförsöker blivit knivskuren i magen. Enligt initiala uppgifter ska mannen blivit allvarligt skadad efter incidenten.

  Polisen har efter rånförsöket gripit minst en misstänkt och med hjälp av polishund har man även säkrat ett föremål man misstänker har använts. Polisen har även under kvällen genomfört husrannsakan på flera aktuella platser kopplade till gärningsmännen.

 • Martin Avedal 09:30 den 13 January, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Knivskuren, , , , ,   

  Man misshandlad i Örebro – hade stickskada i benet 

  En man ringer SOS-alarm tidigt på måndagsmorgonen och uppger att denne blivit misshandlad. Men när polisen anländer till mannens adress ville denne inte berätta vad som har hänt.

  Enligt uppgifter skall en man i 30-årsåldern blivit misshandlad i centrala Örebro någon gång under natten till måndagen. Mannen ringer SOS-Alarm vid klockan 06:25 och uppger att denne har blivit stucken i benet.

  Vill inte berätta för polisen vad som har hänt

  Samtidigt som ambulansens åker till mannens adress kommer även en polispatrull. Men den 30-årige mannen vill inte berätta för polisen vad som har hänt förutom att han blivit knivskuren i benet. I bostaden befanns sig även ett flertal personer som ej ska varit involverade i incidenten.

  Mannen blir förd med ambulans till USÖ för läkarvård och polisen har skrivit en anmälan om grov misshandel. Mannen har uppgett att denne blivit misshandlad någonstans på Öster eller i centrala Örebro.

 • Martin Avedal 00:11 den 7 January, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Knivskuren, , , , , ,   

  Två gripna efter knivattack i centrala Kumla 

  Det var vid klockan 20:27 på måndagskvällen som polis och ambulans blev larmade till Skolvägen i centrala Kumla efter att det inkommit larm om en misshandel.

  Enligt uppgifter skall en 18-årig ung man varit på väg hem efter att handlat vid en närliggande matvarubutik. På Skolvägen blev denne konfronterade av två män i 20-årsåldern där en av dem bar kniv.

  Tumult uppstod och den unge mannen ska ha fredat sig varpå denne blev skuren eller huggen i handen. De två männen ska ha lämnat platsen efter att ögonvittnen kommit den unge mannen till undsättning.

  De bägge männen kunde gripas

  Polisen anlände till platsen och efter en kort tids spaningsarbete kunde en av de misstänka gärningsmännen gripas i en den närliggande matvarubutiken. Detta skedde vid klockan 21:05.

  Den andre gärningsmannen kunde gripas när denne kom ut ur ett flerfamiljshus inte långt från platsen där knivattacken ägde rum. Mannen hade färska skärskador på ena handen och en mindre mängd narkotika på sig.

  Polisen genomförde även en husrannsakan och kunde hitta blodiga kläder som kan kopplas till brottsplasten. I nuläget är de två männen misstänkta för grov misshandel. Det är oklart hur pass allvarligt skada den unge mannen blev efter attacken.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel