Etiketter: Knivskuren Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 09:17 den 9 June, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Knivskuren, , , , ,   

  Kvinna knivskuren och rånad av maskerade män 

  Flera lokala medier i Örebro skriver under fredagsförmiddagen att det inträffade ett grovt rån i Vivalla under torsdagskvällen. Det handlar om en kvinna som blivit knivskuren och rånad.

  Enligt uppgifter skall ett flertal maskerade män runt klockan 21:00 angripit en kvinna i 25-årsåldern. Gärningsmännen ska hotat och skadad kvinnan med ett knivliknande föremål. Kvinnan ska inte blivit allvarligt skadad men blev bland annat av med guldsmycken.

  Larmet ska ha inkommit till polisen runt klockan 21:25 och man har under torsdagskvällen sökt igenom Vivalla efter de misstänkta, men utan resultat. Polisen rubricera händelsen i nuläget som grovt rån.

 • Martin Avedal 09:13 den 27 April, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Knivbråk, Knivskuren, , , , ,   

  Två till sjukhus – ska attackerat varandra med kniv 

  Flera lokala medier i Örebro skriver under torsdagsmorgon att två personer blivit knivskurna under natten. Bägge personerna blev förda till sjukhus varpå en av dem ska vara misstänkt för mordförsök. Larmet ska ha inkommit runt klockan 01:04.

  Enligt uppgifter skall de bägge personerna befunnit sig i en bostad i centrala Örebro. Av någon okänd anledning ska bägge personerna blivit knivskurna, men polisen misstänker att de attackerat varandra. Bägge fick föras till sjukhus men en av de inblandade är i nuläget misstänkt för mordförsök.

  Under torsdagsförmiddagen har polisen spärrat av bostaden och ska genomföra en teknisk undersökning samt förhöra vittnen. Skadeläget är i nuläget oklart men skadorna bedöms ändå vara kraftiga.

 • Martin Avedal 11:23 den 22 November, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Knivskuren, , , , ,   

  Kvinna misstänkt för grov misshandel av man 

  Det var vid klockan 22:30 under gårdagskvällen som polisen blev larmade till en adress i Örebro. Detta efter att en man i 40-årsåldern hört av sig till polisen och uppgett att denne blivit misshandlad.

  Enligt uppgifter skall mannen blivit misshandlad av sin fru, han ska blivit knivskuren av ett knivliknade föremål. Misshandeln ska även inträffat framför parets gemensamma barn. Mannen fick föras till sjukhus för vård av sina skador men de är inte livshotande.

  Polisen kunde frihetsberöva kvinnan som också är i 40-årsåldern, hon är i nuläget misstänkt för grov misshandel och barnfridsbrott. Åklagaren har beslutat om att kvinnan ska bli anhållen.

 • Martin Avedal 23:11 den 21 July, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Ica Maxi Universitetet, Knivskuren, , , ,   

  Man knivskuren vid Ica Maxi Universitetet i Örebro 

  Det var runt klockan 20:40 på tisdagskvällen som polisen blev larmade till Ica Maxi Universitetet i Örebro efter larm om en misshandel.

  Enligt uppgifter skall en man blivit knivskuren i ryggen intill kundparkeringen till Ica Maxi. Polisen har spärrat av ett större område, innanför detta området står ett fordon parkerat.

  Enligt vittnesuppgifter ska ett flertal gärningsmän varit inblandade och efter knivattacken ska de flytt plasten i två olika fordon. I nuläget är det oklart hur pass skadad mannen är.

 • Martin Avedal 23:40 den 9 April, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Knivskuren, , , , ,   

  Kvinna skar pojkvän i ansiktet med kniv 

  Det var vid klockan 16.15 på skärtorsdag som polisen blev larmade till en adress på Väster i Örebro efter att det inkommit larm om ett lägenhetsbråk.

  Enligt uppgifter skall ett par i nära relation bråkat med varandra. Kvinnan i relationen skall ha knivskurit sin pojkvän i ansiktet under bråket. Flera polispatruller larmades ut och kvinnan kunde gripas.

  Efter tumultet har polisen skrivit en anmälan om grov misshandel men ingen av de inblandade parterna vill medverka i utredningen. Det är oklart vad som orsakade bråket men mannen ska ha fått en skada i ansiktet.

 • Martin Avedal 17:48 den 31 January, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Knivskuren, , , , ,   

  Man knivskuren vid rånförsök i centrala Örebro 

  Det var vid klockan 15:51 på fredagseftermiddagen som polis och ambulans blev larmade till parkeringen i höjd med Myrorna i centrala Örebro.

  Enligt uppgifter skall en man blivit utsatt för ett rånförsök när ett flertal personer hotade denne. Bland annat hade de krävt mannen på pengar men denne har uppgett att han inte hade några.

  Blev knivskuren i magen

  Av okänd anledning ska mannen i samband med rånförsöker blivit knivskuren i magen. Enligt initiala uppgifter ska mannen blivit allvarligt skadad efter incidenten.

  Polisen har efter rånförsöket gripit minst en misstänkt och med hjälp av polishund har man även säkrat ett föremål man misstänker har använts. Polisen har även under kvällen genomfört husrannsakan på flera aktuella platser kopplade till gärningsmännen.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel