Etiketter: räddningtjänst Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 14:29 den 23 July, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Båtolycka, , , Räddning, räddningtjänst, ,   

  Räddningstjänsten larmade till småbåtshamnen i Örebro 

  Det var runt klockan 14.00 på fredagseftermiddagen som räddningstjänsten blev larmade till småbåtshamnen i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om en båt som tagit in vatten.

  Enligt vittnesuppgifter skall båtföraren begett sig ut i Svartån när båten började ta in vatten. Båtföraren ska hamnat i vattnet och fick hjälp av räddningstjänsten att ta sig in till land.

  Ingen ska kommit till skada under händelsen och vid klockan 14:21 kunde man även lyfta upp båten ur vattnet.

  Foto: Läsarbild

 • Martin Avedal 16:21 den 20 July, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , räddningtjänst, , ,   

  Totalstopp i trafiken efter olycka söder om Vretstorp 

  Räddningstjänst, ambulans och polis blev på tisdagseftermiddagen larmade till väg 517 söder om Vretstorp. Detta efter larm om en singelolycka.

  Enligt uppgifter skall en personbil kört av vägen och hamnat i terrängen. Två personer ska färdats i fordonet och räddningstjänsten ska fått klippa loss dem bägge. I skrivande stunder är det oklart om det förekommit några personskador.

  Singelolyckan ska också ha orsakat ett totalstopp i trafiken på platsen. Det ska handla om bägge färdriktningarna på vägen. Det är i nuläget oklart varför föraren har kört av vägen.

 • Martin Avedal 21:52 den 8 July, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Flygplanskrasch, Haveri, , Omkommna, , , , räddningtjänst,   

  Flera omkomna efter krasch vid Örebro Flygplats 

  Det var vid klockan 19:20 som räddningstjänsten larmades till Örebro Flygplats. Detta efter att det inkommit larm angående en flygplanskrasch, ett flertal personer ska ha avlidit.

  Enligt uppgifter skall det handla om ett mindre flygplan som ska havererat. Aftonbladet skriver att i flygplanet ska åtta fallskärmshoppare och en pilot befunnit sig. Olyckan inträffade strax efter start och flygplanet hamnade i terrängen intill landningsbanan.

  I nuläget är det oklart vad som orsakade olyckan, men polisen kommer att utreda vad som har hänt och haverikommissionen inkallas. En person ska ha förts till sjukhus med ambulans.

 • Martin Avedal 19:29 den 30 June, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , räddningtjänst, ,   

  En till sjukhus efter singelolycka vid rondell 

  Vid klockan 18.07 på onsdagseftermiddagen larmades räddningstjänsten till rondellen vid Norra Mosvägen norr om Kumla. Detta efter att det inkommit larm om en singelolycka.

  Enligt uppgifter skall en A-traktor kört av vägen och hamnat i diket, en person ska ha förts med ambulans till sjukhus. Singelolyckan orsakade ett totalstopp i framkomligheten på platsen och vid klockan 19.00 kunde man återigen släppa på trafik igen.

  Enligt fler uppgifter som inkommit till Örebro Tribune ska polisen tagit fordonet i beslag. Detta då man misstänker att det förekommit någon form av justering på A-traktorns fartbegränsning. Vad som dock orsakade olyckan är i skrivande stunder oklart.  

 • Martin Avedal 10:19 den 29 June, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , räddningtjänst,   

  Husbil i lågor utanför Askersund – elden spred sig 

  Det var vid klockan 01:30 natten mot tisdagen som räddningstjänsten larmades till en adress utanför Askersund. Detta då det inkommit larm om en brand i en villa.

  Enligt uppgifter var det en husbil som börjat brinna och inte en villa. Elden från husbilen spreds sig till närliggande fordon. Räddningstjänsten kunde få branden under kontroll och runt klockan 04.20 lämnade de platsen.

  I skrivande stund är det oklart vad som orsakade branden i husbilen. Räddningstjänsten hade fem enheter på plats, även ambulans tillkallades till adressen men enligt uppgifter skall ingen kommit till skada.

 • Martin Avedal 14:50 den 12 April, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Bildbrand, , , , räddningtjänst, , , Varberga centrum   

  Fordonsbrand i Varberga centrum under söndagskvällen 

  Det var under gårdagskvällen vid klockan 22.10 som räddningstjänsten larmades till Varberga centrum efter larm om en fordonsbrand. Enligt uppgifter skall fordonet var helt övertänt när räddningsstyrkorna anlände, man kunde dock släcka branden relativt fort.

  I nuläget vet man inte vad som orsakade branden men enligt vittnesuppgifter som inkommit till Örebro Tribune har det aktuella fordonet stått på parkeringen i ett par veckor. Fordonet har upplevts som övergivet då det förekommit synliga skador på fönsterrutor och karossen.

  Under måndagseftermiddagen har man även bogserat bort fordonet, Det stod parkerat på parkeringen framför Varberga centrum i riktning mot Ekersvägen.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel