Etiketter: räddningtjänst Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 14:50 den 12 April, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Bildbrand, , , , räddningtjänst, , , Varberga centrum   

  Fordonsbrand i Varberga centrum under söndagskvällen 

  Det var under gårdagskvällen vid klockan 22.10 som räddningstjänsten larmades till Varberga centrum efter larm om en fordonsbrand. Enligt uppgifter skall fordonet var helt övertänt när räddningsstyrkorna anlände, man kunde dock släcka branden relativt fort.

  I nuläget vet man inte vad som orsakade branden men enligt vittnesuppgifter som inkommit till Örebro Tribune har det aktuella fordonet stått på parkeringen i ett par veckor. Fordonet har upplevts som övergivet då det förekommit synliga skador på fönsterrutor och karossen.

  Under måndagseftermiddagen har man även bogserat bort fordonet, Det stod parkerat på parkeringen framför Varberga centrum i riktning mot Ekersvägen.

 • Martin Avedal 12:37 den 9 April, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , , räddningtjänst, ,   

  Totalstopp efter singelolycka på riksväg 52 utanför Kumla 

  Polis, räddningstjänst och ambulans larmades vid klockan 10:23 till riksväg 52 utanför Kumla. detta efter att det inkommit larm om en singelolycka på platsen.

  Enligt uppgifter skall en lastbil med släp vält och ligger i ett dike intill en närliggande åker. Under räddningsarbetet stängdes hela riksväg 52 av, detta påverkade trafiken på platsen. Efter klockan 11:30 började man släppa på trafiken igen.

  Föraren till lastbilen ska ha undkommit några skador och klarat sig bra. Bärgningsarbetet kommer hålla på hela fredagseftermiddagen och beräknas vara klart till klockan 17.00, under tiden kommer det förekomma kortare stopp i trafiken.

 • Martin Avedal 22:49 den 17 March, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , Omkommit, , , räddningtjänst, ,   

  En omkom efter singelolycka vid Hällabrottet 

  Det var vid klockan 17:02 på onsdagseftermiddagen som räddningstjänst, polis och ambulans larmades till länsväg 52 i höjd med Hällabrottet utanför Kumla.

  Enligt uppgifter skall en personbil kört av vägen och börjat brinna. Det är oklart vad som orsakade olyckan men den ska ha påverkat trafiken på platsen. Framkomligheten ska ha påverkats i bägge körfälten.

  Senare på kvällen, vid klockan 21.43 kom uppgifter att en person ska ha omkommit i samband med olyckan. Dennes anhöriga ska blivit underrättade om detta.

 • Martin Avedal 12:24 den 12 March, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Fogdhyttan, , , , , räddningtjänst, ,   

  En gripen efter allvarlig trafikolycka utanför Gyttorp 

  Det var vid klockan 09:18 på fredagsmorgonen som räddningstjänst, polis samt ambulans larmades till länsväg 244 mellan Fogdhyttan och Gyttorp. Detta efter att det inkommit larm om en trafikolycka på platsen.

  Enligt uppgifter skall en lastbil samt två personbilar av okänd anledning kolliderat med varandra. Totalt ska sju personer var involverade, varpå fem färdades i en av personbilarna. De andra två är lastbilschauffören samt föraren av den andre personbilen.

  Totalstopp mellan Fogdhyttan och Gyttorp

  Samtliga personer från personbilar har förts med ambulans till sjukhus, enligt uppgifter skall iaf en av dem vara allvarligt skadad. Lastbilschauffören har gripits misstänkt för vårdslöshet i trafik samt vållande till kroppsskada.

  Trafikolyckan orsakade totalstopp på länsväg 244 mellan Fogdhyttan och Gyttorp. Det är oklart när trafiken kan släppas på igen men enligt beräkningen någon gång under eftermiddagen.

 • Martin Avedal 16:46 den 11 March, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Åmmeberg, , , räddningtjänst, ,   

  Räddningstjänst larmade till villabrand i Åmmeberg 

  Det var runt klockan 16:00 på torsdagseftermiddagen som räddningstjänsten blev larmade till en adress i samhället Åmmeberg. Detta efter att det inkommit larm om en villabrand.

  Enligt uppgifter skall det förekommit rökutvecklingen från en spis, röken ska ha spridit sig till ventilation och skorsten. En granne ska ha hjälpt till att få bukt med rökutvecklingen.

  När räddningstjänsten anlände var det lugnt men rökfyllt på platsen. De stannade kvar för att hjälpa till att ventilera byggnaden från all rök. Oklart om någon kommit till skada efter incidenten.

 • Martin Avedal 16:22 den 11 March, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Elbil, , , , räddningtjänst, Tesla,   

  Brand i elbil på parkering vid Marieberg Galleria 

  Det var vid klockan 15.30 på torsdagseftermiddagen som räddningstjänsten blev larmade till Marieberg Galleria utanför Örebro. Larmet gällde en fordonsbrand på platsen.

  Enligt uppgifter skall en elbil av märket Telsa börjat brinna på parkeringen till köpcentrumet. Räddningstjänsten var snabbt på plats och uppmanade allmänheten att hälla sig borta. Detta då det förekom gift rök på platsen.

  Det är i skrivande stund oklart vad som orsakade branden i elbilen. Men enligt uppgifter skall det varit batteriet på bilen som brunnit.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel