Etiketter: Misshandel Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 19:31 den 22 May, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Misshandel, , , ,   

  Ung man misshandlad på Södermalm i Örebro 

  Det var vid klockan 15:45 på måndagseftermiddagen som polisen larmades till en adress på Södermalm i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om en misshandel.

  Enligt uppgifter skall en ung man i yngre tonåren blivit misshandlad av en person som lämnade platsen i en bil. Ambulans ska tagit med sig den unge mannen till sjukhus för vård, han ska bland annat fått ett flertal smällar mot huvudet.

  — Polis kallas till en adress i Södermalm där en ung man ska ha blivit misshandlad av en man som lämnade platsen i en mörk bil. Flera vittnen fanns på platsen, skriver polisen.

 • Martin Avedal 11:07 den 13 May, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Misshandel, , , ,   

  Man gripen misstänkt för misshandel av kvinna 

  Polisen i Örebro skriver på sin hemsida under lördagsmorgonen att man gripit en man i 65-årsåldern. Denne ska vara misstänkt för misshandel och olaga hot mot en närstående kvinna.

  Enligt uppgifter skall kvinnan själv larmat polis som anlände till den aktuella adressen kort därefter. Mannen hade både slagit och hotat kvinnan och befann sig kvar i lägenheten och kunde gripas. Brottsplatsen ska även vara lägenheten skriver polisen.

  — Den initiala bedömningen är att kvinnan, som är i 55-årsåldern, inte är allvarligt skadad. Efter förhör kommer åklagare att ta ställning om mannen ska anhållas eller friges under den fortsatta utredningen, skriver polisen på sin hemsida.

 • Martin Avedal 00:08 den 5 May, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Misshandel, , , ,   

  Man slog bilist – uppskattade inte en omkörning 

  Det var vid klockan 17:43 på torsdagseftermiddagen som polisen larmades till samhället Degerfors. Detta efter att det inkommit ett larm om en misshandel.

  Enligt uppgifter skall en bilist i 45-årsåldern kört om en man i 35-årsåldern. Detta uppskattades inte av mannen som körde ikapp bilisten och tvingade denne att stanna. Det var då som mannen slog till den andre bilisten.

  — Därefter ska gärningsmannen slagit målsägaren. Polispatrull har tagit upp anmälan gällande misshandel, skriver polisen på sin hemsida under torsdagen.

 • Martin Avedal 09:08 den 13 April, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Misshandel, , ,   

  Man till sjukhus efter misshandel i Örebro 

  Det var vid klockan 00:08 natten mot torsdagen som polisen larmades till Borgmästargatan i Örebro. Detta efter att man fått samtal om att ett flertal personer slogs på platsen.

  Enligt uppgifter ska en man i 20-årsåldern blivit misshandlad och när polisen anlände till platsen låg mannen skadad på marken. Denne ska blivit förd med ambulans till sjukhus, mannen ska ha skador på ryggen skriver polisen på sin hemsida.

  Polisen misstänker också att någon form av tillhygge är använt och man har upprättat en anmälan gällande grov misshandel. I nuläget finns ingen misstänkt i detta ärende skriver polisen.

 • Martin Avedal 10:06 den 1 April, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Ljusnarsberg, Misshandel, , ,   

  Upptäckte inbrottstjuv – blev nedslagen 

  Polisen blev under natten mot lördagen larmade till en adress i Ljusnarsberg. Detta efter att det vid klockan 03:13 inkommit larm om ett inbrott och en misshandel.

  Enligt uppgifter skall en person upptäckt att någon brutit sig in i ett förråd, samtidigt som inbrottstjuven befanns sig fortfarande på platsen. När personen som även äger förrådet konfronterade inbrottstjuven gick denne till attack. Ägaren av förrådet ska ha blivit nedslagen av inbrottstjuven.

  Efter incidenten ska inbrottstjuven lämnat platsen, det är i skrivande stund oklart om denne fick med sig något stöldgods. Personen som blev nedslagen ska inte behövt uppsöka någon sjukvård. Polisen har upprättat en anmälan om misshandel samt stöld genom inbrott.

 • Martin Avedal 17:01 den 13 March, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Misshandel, , , Snöbollar, ,   

  Unga killar kastade snöbollar och sparkade på kvinna 

  Polisen i Örebro larmades vid klockan 14:01 på måndagen till området Västra Mark. Detta efter att en kvinna i 30-årsåldern ska blivit antastad av fyra unga killar.

  Enligt uppgifter befanns sig kvinnan på Älvtomtagatan när de unga killarna började kasta snöbollar på henne. Dessutom ska en av killarna sparkat kvinnan hårt på baksidan av ena benet. Därefter lämnade de platsen ut på Västerängsgatan i riktning mot Ekersgatan. När polisen anlände till platsen ska kvinna uppgett att hon hade ont i sitt ben.

  — Polisen har under efterspaning kontrollerat flera unga män. Det finns för närvarande inte någon misstänkt men det finns spaningsbara uppgifter i ärendet som ger förhoppning om att kunna lösa brottet, skriver man på sin hemsida.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel