Etiketter: Misshandel Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Örebro Tribune 16:45 den 11 April, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Misshandel, ,   

  Två personer gripna för grov misshandel i Baronbacken 

  En man i 45-årsåldern överfölls av två unga män och misshandlades med tillhyggen. Flera polispatruller kom snabbt till platsen och kunde efter en del initiala åtgärder gripa två män i 20-årsåldern som nu är misstänkta för grov misshandel alternativt försök till rån.

  Fler brottsrubriceringar kan eventuellt tillkomma.  

  Den misshandlade mannen är rejält mörbultad efter misshandel men skadorna bedöms inte vara allvarliga.

 • Martin Avedal 20:03 den 1 April, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Misshandel, , , Stryptag, , våld mot tjänsteman,   

  Kvinna försökte ta stryptag på biljettkontrollant i Örebro 

  En 25-årig kvinna kunde inte visa upp någon legitimation. Det resulterade i att hon gick till attack och försökte ta stryptag på en biljettkontrollant.

  Det var på måndagsmorgonen som ett par biljettkontrollanter utförde en kontroll på en buss i centrala Örebro. En kvinnlig passagerare kunde inte uppvisa en giltig bussbiljett varpå denne lämnade bussen.

  Försökte ta stryptag på biljettkontrollanten

  Biljettkontrollanterna följde efter kvinna då de ville ta legitimation på denne. Den 25-åriga kvinna gick du till attack mot biljettkontrollanterna och försökte bland annat ta stryptag. Hon ska även ha spottat mot dem.

  Polis kallades till platsen och kunde identifiera kvinna samt lugna ner situationen. Ingen ska enligt uppgifter bilvit skadad under händelsen men kvinna har misstänkt för våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd.

 • Martin Avedal 15:40 den 24 March, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Järntorget, Misshandel, , ,   

  Ett flertal personer i bråk på Järntorget i Örebro 

  Runt klockan 12.50 larmades polisen till Järntorget i centrala Örebro efter att det inkommit larm om ett bråk på platsen.

  Det ska handlat om fyra personer som hamnat i en dispyt och utdelat knytnävsslag mot varandra. Ingen av de inblandade ådrog sig några allvarliga skador men minst en fick uppsöka sjukvård.

  Det är i nuläget oklart vad som orsakad bråket på Järntorget. Polisen rubricerar händelsen som misshandel.

 • Martin Avedal 11:46 den 24 March, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Brunnsparken, Misshandel, ,   

  Två gripna efter bråk vid Brunnsparken i Örebro 

  Det var vid klockan 23.09 som polisen i Örebro blev utlarmade till Brunnsparken. Detta efter att det inkommit larm från allmänheten om ett större bråk.

  Polisen kunde på plats gripa två män, en 49-åring samt 34-åring. Den äldre av de två hade allvarliga skador medan den andra var lindrigare skadad. Polisen utesluter inte att fler varit inblandade då två personer till haft skador som de inte sökt sjukvård för.

  Oklart vad som låg bakom bråket

  Det är i nuläget oklart vad som orsakade bråket och polisen är fortfarande väldigt förtegna om det som har inträffat. Under natten och morgonen har platsen varit avspärrad då man genomfört en brottsplatsundersökning.

  Det har dock framkommit att den yngre mannen har anhållits misstänkt för mordförsök. Medan den äldre har släppts fri men är fortfarande misstänkt för misshandel.

 • Håkan Eriksson 21:24 den 25 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Misshandel, , , ,   

  25-åring greps för mordförsök i centrala Örebro 

  Polisen grep en man för ett mordförsök som skedde vid 19-tiden under måndagen på Näbbtorgsgatan i centrala Örebro. Den gripne mannen är i 25-årsåldern och han har enligt polisen skadat en 33-årig man genom att sticka honom med ett vasst föremål, troligtvis en kniv.

  Den skadade mannen anträffades på Köpmangatan, utanför ICA Cityhallen vid Galleria Krämaren och fördes snabbt med ambulans till Universitetssjukhuset i Örebro. Den skadade mannen hade allvarliga sårskador på överkroppen.

  Polisen griper strax därefter en 25-åring, misstänkt för händelsen – enligt polisen griper dom mannen i närheten av platsen där den skadade mannen anträffades.

  Den troliga brottsplatsen är på Näbbtorgsgatan mellan Stadsbiblioteket och Näbbtorget. Initialt bedömdes gärningen vara en grov misshandel, men skadorna på målsägaren gör att brottet har omrubricerats till mordförsök. Skadorna är allvarliga, men för närvarande inte livshotande.

 • Håkan Eriksson 15:13 den 22 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Misshandel, , ,   

  Bilaffär slutade i polisanmälan om misshandel 

  Polisen meddelar att två män under fredagsförmiddagen har börjat slåss vid Varberga centrum. Enligt uppgifter har dom båda männen hamnat i bråk i samband med en bilaffär. Ingen av männen är allvarligt skadad. Polis upprättar en anmälan om misshandel på platsen.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel