Etiketter: Misshandel Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 09:30 den 22 June, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Misshandel, , , , ,   

  Händelserik midsommarnatt i Örebro län 

  Det blev en händelserik midsommarnatt i Örebro län skriver polisen på sin hemsida under lördagsmorgonen. Dock ska det inte ha förekommit några grövre brott, iallafall har det inte kommit till polisens kännedom.

  — Det har varit väldigt mycket att göra under natten för patrullerna, framför allt kopplat till midsommarfiranden runt om i länet, skriver polisen.

  Misshandel i Askersund

  En man i 20-årsåldern blev misstänkt för misshandel. Detta efter att ha varit väldigt aggressiv och gått till fysisk attack mot flera personer, men utan att någon blev skadad. Mannen omhändertogs även enligt LOB och kördes hem, detta ska ha inträffat vid klockan 23.38.

  Även en misshandel i Hallsberg

  En kvinna i 35-årsåldern blev misstänkt för ringa misshandel och skadegörelse efter att ha varit aggressiv hemma hos sin partner. Kvinnan slog bland annat en termos i huvudet på mannen och slog sönder inredning i bostaden. Kvinnan omhändertogs enligt LOB, detta larm ska kommit in vid klockan 00.17.

  Rattfylleri i Lindesberg


  En man i 35-årsåldern stoppas i sin bil på riksväg 50 vid klockan 03.05. Mannen blåser positivt i sållningsinstrumentet varvid han får följa med patrullen för ytterligare provtagning. Mannens körkort omhändertogs på plats.

  Detta hände i Örebro

  En man i 30-årsåldern kontrolleras vid klockan 23.08 i Hjärsta. Detta med anledning av att han hade två stulna cyklar i sin ägo. Mannen blir misstänkt för häleri.

  Vid klockan 23.21 stoppas en man i 50-årsåldern av patrull medan han framför ett fordon i Lanna. Mannen blåste positivt i sållningsinstrumentet och fick följa med för ytterligare provtagning. Han är misstänkt för grovt rattfylleri och körkortet är omhändertaget.

 • Martin Avedal 20:42 den 29 May, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Misshandel, , , ,   

  Man misstänkt för misshandel i Karlskoga 

  Polisen skriver på sin hemsida att de runt klockan 20:02 på onsdagskvällen gripit en man i Karlskoga. Denne är misstänkt för misshandel, olaga hot samt egenmäktigt förfarande.

  Enligt uppgifter ska mannen som är i 20-årsåldern vara misstänkt för flertalet brott mot en kvinna han tidigare haft en relation med. Det saknas uppgifter om kvinnan behövt söka sjukvård med anledning av det misstänkta brottet som riktats mot henne.

  — Mannen kommer förhöras och delges misstanke, därefter kommer kontakt tas med åklagar för eventuellt vidare frihetsberövande och då i form av anhållande alternativt att mannen försätt på fri fot, skriver polisen.

 • Martin Avedal 15:16 den 25 May, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Försök till våldtäkt, , Misshandel, , , ,   

  Polisen rapporterar – Så var natten i Örebro 

  Polisen skriver på sin hemsida om nattens händelser, framför allt var det händelserikt i Örebro. Och det verkar ha varit lugnt i de övriga delarna av länet. I Örebro har det förekommit narkotikabrott, misshandel och ett försök till våldtäkt.

  Narkotikabrott vid 22.53

  Tre män i tjugoårsåldern kontrolleras central i Örebro. En av männen innehav misstänkt narkotika som tas i beslag. Anmälan narkotikabrott innehav upprättas och kommer utredas enligt SLF, snabbare lagföring.

  Försök till våldtäkt vid 00.17

  En kvinna kontaktar polisen och uppger att hon blivit utsatt för ett våldtäktsförsök. Flertalet utredningsåtgärder är vidtagna. Ingen person är frihetsberövad.

  Andra narkotikabrottet vid 00:22

  Två män i övre tonåren misstänks för att vara påverkade av narkotika. Båda männen får lämna prov och analys får utvisa om misstanke kvarstår.

  Misshandel vid 00:41

  En man i övre tonåren uppger att han blivit misshandlad på en krog i centrala Örebro. Målsäganden kan inte uppge vem som är den som utfört misshandel. Anmälan upprättas utan gärningsperson utpekad.

  Olaga hot vid 01:29

  Ordningsvakt påkallar polispatrulls uppmärksamhet. Anledning en är att det inträffat en händelse på en krog i centrala Örebro. En man i 40-årsåldern misstänks att ha utfört en handling alternativt genomfört ett uttalande som uppfattats av tre personer som hot.

  Polispatrull upprättar anmälan olaga hot och genomför utredningsåtgärder. Ingen person är frihetsberövad i ärendet.

 • Martin Avedal 20:43 den 20 May, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Misshandel, , , ,   

  Berusad man misstänkt för misshandel och olaga hot 

  Polisen larmades vid klockan 14:49 på måndagen till en restaurang på norr i Örebro. Enligt uppgifter skall en berusad man slagit en gäst samt hotat personal andra gäster verbalt.

  Polisen skriver att man upprättat en anmälan gällande ringa misshandel och olaga hot mot en man samt olaga hot mot ytterligare tre män. Det är oklart i skrivande stund vad som låg bakom mannens agerande.

  Den berusade mannen som är i 60-årsåldern är i nuläget misstänkt för brotten som omnämns ovan. Han frihetsberövades inte utan avvisades från platsen.

 • Martin Avedal 18:19 den 16 May, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Hallsbergs kommun, , Misshandel, , ,   

  Man gripen för misshandel av kvinna i Hallsberg 

  Polisen skriver under torsdagen att de har gripit en man i 40-årsåldern i Hallsbergs kommun. Detta efter att det inkommit larm om en misshandel mot en kvinna, polisen har uppgett att detta inkommit vid klockan 11.30.

  Enligt uppgifter skall gärningsmannen tillfogat skada så att blodvite uppstått på kvinnan, misshandel har skett inomhus och med okänt tillhygge. Mannen och kvinnan kände varandra sen tidigare.

  Polisen inledde under dagen en förundersökning gällande grov misshandel Utredningsåtgärder är vidtagna och kommer framgent fortlöpa. Brottsplatsen har även undersökt av polisens tekniker.

  Den misstänkte man kommer förhöras samt delges misstanke för brottet. Vad som sedan framkommit i utredningen kommer delges en jouråklagare, denne kommer sedan fatta beslut i frågan om eventuellt vidare frihetsberövande och då i form av anhållande eller om mannen ska försättas på fri fot under förundersökningens gång, skriver polisen.

 • Martin Avedal 09:59 den 28 April, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Misshandel, , , ,   

  Polisen rapporterar om händelserik natt i Örebro 

  Precis som under gårdagen rapporterar polisen på sin hemsida om en mycket händelserik natt. Framför allt har det ägt rum flera fall av misshandel i centrala Örebro under natten mot söndagen.

  Första misshandeln i Örebro

  Vid klockan 22.53: ska två män, en i 30-årsåldern respektive 55-årsåldern har enligt egen utsaga blivit misshandlade i anslutning till ett snabbmatsställe i central Örebro. En av männen tvingades söka sjukvård, skadeläge okänt.

  Andra misshandeln i Örebro

  Ordningsvakt kontaktar polis vid klockan 01.07 från en krog i centrala Örebro, anledningen är att en misshandel inträffat. Kvar på plats är både misstänkt som är en man i 25-årsåldern samt målsäganden som också han är en man. Polispatrull genomför utredningsåtgärder och anmälan misshandel skrivs. Den misstänkte mannen avlägsnas sedan från platsen.

  Hot samt våldsamt motstånd

  En man i 18-årsåldern misstänks för hot samt våldsamt motstånd på en krog i centrala Örebro. Utredningsåtgärder vidtagna och vittnen finns till händelsen. Detta ska ha inträffat vid klockan 01.47.

  Försök till stöld genom inbrott

  Väktare kontaktar polis vid 01.53 då denne iakttar en man i anslutning till en byggarbetsplats på Öster i Örebro. Polis beordras till platsen och kontrollerar en man i 40-årsåldern. Mannen misstänks för försök till stöld.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel