Etiketter: Misshandel Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 11:17 den 1 August, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Misshandel, , , ,   

  Man misstänkt för misshandel i Varberga 

  Det var vid klockan 03:30 natten mot lördagen som polis blev larmade till stadsdelen Varberga i Örebro. Detta efter att det inkommit samtal om en misshandel.

  Enligt uppgifter skall en man i 40-årsåldern misshandlat en kvinna i 20-årsåldern. Misshandeln skall ägt rum utomhus och polisen misstänker att någon form av tillhygge kan ha använts.

  Polisen kunde gripa den misstänkte gärningsmannen, samtidigt finns det uppgifter att kvinna ska ha ådrigt sig lättare skador. I nuläget är det oklart vad som låg bakom misshandeln.

 • Martin Avedal 19:28 den 28 July, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Alkoholpåverkan, , Misshandel, , ,   

  Onykter man ska misshandlat kvinna på Järntorget 

  Det var vid klockan 16:55 på tisdagseftermiddagen som polis blev larmade till Järntorget i centrala Örebro. Det ska ha inkommit larm om en misshandel.

  Enligt uppgifter skall en onykter man misshandlat en kvinna på platsen. Ordningsvakter genomfört ett ingripande men blivit störda så allmänheten och fick assistans av de tillkallade polispatrullen.

  I nuläget är det oklart vad som låg bakom misshandeln men polisen har genomfört förundersökningsåtgärder på plats. Man har även skrivit en anmälan och mannen har blivit omhändertagen för tillnyktring.

 • Martin Avedal 15:20 den 26 July, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Misshandel, , , rullstolsburen, ,   

  Äldre rullstolsburen man misshandlad och rånad 

  Det var under söndagen som Aftonbladet kunde rapportera om att en 70-årig rullstolsburen man ska blivit misshandlad och rånad i sitt hem i Örebro.

  Enligt uppgifter skall mannen tagit ut pengar tidigare under söndagen. Denne ska blivit förföljd av den misstänkte gärningsmannen som därefter tagit sig in i mannens bostad och utfört brottet.

  Polisen är i nuläget förtegna om det som har inträffat, men uppger att man inte har gripit någon misstänkt. Det är även oklart om den 70-årige mannen ådragit sig några skador från misshandeln.

 • Martin Avedal 16:57 den 22 July, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Misshandel, , ,   

  Larm om misstänkt misshandel i centrala Örebro 

  Det var strax efter klockan 16.00 på onsdagseftermiddagen som ett flertal privatpersoner larmade polisen om en pågående misshandel på Klostergatan i centrala Örebro.

  Polis samt ambulans åker till den aktuella adressen och finner en skadad person. Denne blir omplåstrad av ambulanspersonal men vill inte medverka i någon form utredning utan säger sig ha ramlat omkull.

  I nuläget är det oklart vad som har inträffat även om ett flertal anmälare har uppgett att de bevittnat någon form av misshandel på plasten.

 • Martin Avedal 12:13 den 5 July, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Camping, , , Misshandel, , Röfors,   

  Bråk på camping efter dispyt om ljudvolym från bil 

  Det var vid klockan 22:21 sent på lördagen som polisen blev larmade till en campingplats i Röfors utanför Laxå. Det ska inkommit samtal om en misstänkt misshandel där även ett tillhygge ska förekommit.

  Enligt uppgifter skall en person blivit arg när det spelades musik med hög volym från en bil på platsen. Det ska handlat om en ”raggarbil” och personen som skulle konfrontera ägaren ska ha greppat ett till hygge när denne skulle diskutera ljudvolymen.

  Det ska ha förekommit någon form av dispyt som resulterade i att man började bråka. Polisen ska ha skrivit en anmälan om misstänkt misshandel och dessutom en anmälan gällande olaga hot.

  Ingen av de inblandade parterna ska ha fått några allvarliga skador efter incidenten. Enligt uppgifter skall det aktuella till hygget varit någon form av slagträ.

 • Martin Avedal 10:31 den 27 June, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , hagelgevär, , , Misshandel, ,   

  Man till sjukhus efter skottskada från hagelgevär 

  Det var vid klockan 01:06 natten mot lördagen som polisen blev larmade till bostadsområdet Hagaberg i Lindesberg. Detta efter att det inkommit larm om slagsmål och skottlossningar.

  Enligt uppgifter skall en grupp med unga män av okända anledningar slagit med varandra. Det ska även rapporterats om att skottlossning har förekommit. Polisen skickade ut flera patruller till området.

  På plats kunde man lokalisera en ung man i 20-årsåldern som hade ytliga kroppsskador. Denne uppger att han från distans ska blivit beskjuten av ett vapen, troligen hagelgevär.

  Mannen beskrivs som fåordig och vill inte ge polisen som mycket information om vad som har hänt. Denne följer dock med en ambulans för att få sina skador omsedda. Polisen rubricerar händelsen i nuläget som misshandel.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel