Etiketter: Misshandel Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 14:18 den 11 October, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Misshandel, , , ,   

  Tonårstjejer i bråk vid gymnasieskola i Örebro 

  Det var vid klockan 13:12 på måndagen som polisen blev larmade till Virginska gymnasiet i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om ett bråk på platsen.

  Enligt uppgifter skall en 17-årig tonårstjej vara misstänkt för en misshandel på en annan jämnårig tjej. Den misshandlade tjejen ska blivit förd till sjukhus med ambulans. Skadorna är oklara men hon ska bland annat blivit slagen.

  Den misstänkte tonåringen ska lämnat platsen springandes efter att polispatrullen dykt upp. De ska ha sökt i närområdet efter henne. Det finns i nuläget inga uppgifter om att någon form av tillhygge ska ha använts.

 • Martin Avedal 11:29 den 19 September, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Misshandel, , , , ,   

  Hotfull man blev misshandlad i Markbacken 

  Polisen blev vid klockan 07:54 på söndagsmorgonen larmade till en adress i Markbacken i Örebro. Detta efter att inkommit larm om någon form av bråk i en bostad.

  Enligt uppgifter skall en man i 30-årsåldern blivit misshandlad av en jämnårig man. Detta efter att den misshandlade mannen ska uppträtt hotfullt och aggressivt mot en 20-årig kvinna som bor i bostaden. Den man som ska ha utfört misshandeln är sambo med kvinnan.

  Den misshandlade mannen ska blivit förd av polisen till sjukhus, detta då denne har skador i ansiktet. Förutom olaga hot ska denne också vara misstänkt för sexuellt ofredande. Mannen ska vara bekant med kvinnan och dennes sambo, sambon är i nuläget misstänkt för misshandel.

 • Martin Avedal 10:52 den 14 September, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Misshandel, , , ,   

  Man gripen misstänkt för misshandel i nära relation 

  Det var under natten mot tisdagen som polisen i Örebro grep en man misstänkt för misshandel. Mannen ska ha misshandlat en kvinna denne har en relation med. Larmet ska ha inkommit vid klockan 02:02.

  Enligt uppgifter skall privatpersoner kontaktat polisen och informerat om att en kvinna blivit misshandlad av en man i 30-årsåldern. Mannen ska befunnit sig i en bostad i Almby och polisen kunde även gripa denne på platsen.

  Kvinnan fick efter händelsen föras med ambulans till sjukhus för kontroll, skriver polisen på sin hemsida. Det är dock i skrivande stunder oklart om kvinnan ådragit sig några allvarliga skador.

 • Martin Avedal 20:07 den 16 August, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Misshandel, , Örebro Skatepark, , ,   

  Man misstänkt för misshandel vid Örebro Skatepark 

  Det var vid klockan 18:20 på måndagskvällen som polisen blev larmade till Örebro Skatepark. Detta efter larm om en misshandel på platsen.

  Enligt uppgifter skall en man född 1987 hotat och slagit ungdomar vid skateparken. Ungdomarna ska lyckats få in gärningsmannen i en kiosk och kunde hålla honom där. Mannen blev dock våldsam och slog sönder ett fönster.

  När polispatrullen anlände kunde man omhänderta mannen, denne medtogs till polishuset för provtagning samt förhör. Polisen misstänker att gärningsmannen varit påverkad under incidenten. Mannen är också misstänkt för misshandel.

 • Martin Avedal 21:04 den 14 August, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Fången, , , Misshandel, , , ,   

  Man hölls fången – ska ha blivit misshandlad 

  Flera lokala medier i Örebro samt polisen kunde under lördagskvällen rapportera om en misshandel i centrala Örebro. En man i 50-årsåldern ska hållits fången i en lägenhet mot sin vilja under en längre tid. Larmet ska inkommit till polisen vid klockan 17:27.

  Enligt uppgifter skall polisen gripit en man i 30-årsåldern misstänkt för att hållit offret fången och misshandlat denne. P4 Örebro uppger att mannen ska blivit misshandlad med ett knivliknade föremål samt en yxa. Den utsatte mannen är förd till sjukhus för vård av sina skador.

  Den misstänkte gärningsmannen har förts till polishuset för förhör. I nuläget rubricerar polisen detta som grov misshandel. Man har hittat flera skador och blånader på den 50-årige mannens kropp.

 • Martin Avedal 16:33 den 14 August, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Misshandel, , , ,   

  Man misshandlad och rånad i centrala Kumla 

  Det var vid klockan 18:01 under gårdagskvällens som en 23-årig man ska blivit misshandlad och rånad i centrala Kumla. Polisen ska med hund sökt efter de misstänkta.

  Enligt uppgifter skall den 23-årige mannen kontaktat polisen och uppgett att denne blivit misshandlad och rånad av för denne fyra okända personer. De ska bland annat kommit över mannens mobiltelefon.

  Polisen skickade ut en patrull till den aktuella platsen. Man har bland annat sökt med hund i närområdet efter de misstänkta gärningsmännen. Den 23-årige mannen ska ådragit sig ett par skador men ska inte behövt föras med ambulans till sjukhus.

  Polisen skriver också på sin hemsida att det inte ska förekommit några tillhyggen under misshandeln samt rånet.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel