Etiketter: Misshandel Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 13:42 den 16 February, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Misshandel, , , , Ringa stöld, ,   

  En skadad efter stöld i matbutik på norr i Örebro 

  Polisen skriver under fredagsmorgonen att de skrivit en anmälan gällande ringa stöld och misshandel. Detta efter att en man varit inne i en matbutik på norr i Örebro.

  Enligt uppgifter skall väktare vid klockan 08.12 blivit larmade till matbutiken. Detta med anledning av att en man kommit in och varit aggressiv. Denne ska även ha stulit från butiken innan han lämnade platsen.

  Polisen skriver att i samband med händelsen har det uppstått handgemäng varpå en man i 60-årsåldern blir skadad i handen. Mannen får åka in till sjukhuset för kontroll.

 • Martin Avedal 21:08 den 14 February, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Misshandel, , , , ,   

  Man anhållen misstänkt för mordförsök i Vivalla 

  Det var vid klockan 14.43 på onsdagseftermiddagen som polisen grep en man i 35-årsåldern. Denne ska vara misstänkt för ett mordförsök i stadsdelen Vivalla. När polisen först grep mannen var han enbart misstänkt för misshandel.

  Enligt uppgifter inträffade händelsen i en lägenhet i Vivalla. Målsägaren, en man i 40-årsåldern fick föras till sjukhus för vård. Han ska ha misshandlats med ett tillhygge och den misstänkte kunde gripas i anslutning till platsen.

  — Omfattande utredningsåtgärder har genomförts på platsen. Lägenheten och anslutande utrymmen är avspärrade och kommer så att vara till dess forensisk personal säkrat utredningens tekniska del, skriver polisen.

  Senare under kvällen vid klockan 18:48 blev den misstänkte mannen anhållen av åklagare. Rättsläget ska även ändrats till försök till mord. Utredningsåtgärder pågår fortfarande på platsen som alltjämt är avspärrad.

 • Martin Avedal 16:39 den 8 February, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Misshandel, , , ,   

  Man gripen misstänkt för hot och misshandel i Örebro 

  Det var vid klockan 14:15 på torsdagen som polisen kunde gripa en man i Örebro. Denne är misstänkt för att ha hotat och misshandlat en närstående kvinna skriver polisen på sin hemsida.

  Enligt uppgifter skall polisen larmats till en lägenhet i Örebro där en kvinna misshandlats av en man. Polispatrullens utredningsarbete på platsen ledde till att de grep en man i 45-årsåldern. Han är i nuläget misstänkt för misshandel och olaga hot, kvinnan ska inte vara allvarligt skadad.

  — Efter förhör kommer med den misstänkt kommer åklagare ta ställning till om han ska anhållas eller friges under den fortsatta utredningen, skriver polisen.

 • Martin Avedal 10:17 den 14 January, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Misshandel, , , ,   

  Händelserik natt i Örebro – många ärenden för polisen 

  Polisen rapporterar om många händelser och ärenden under lördagskvällen samt natten till söndagen. Mycket har inträffat i centrala Örebro och de skriver följande på sin hemsida.

  Klockan 22.10: På väster i Örebro stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 35-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri, ringa narkotikabrott innehav och eget bruk. Mannen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om mannen haft något olagligt i kroppen.

  Klockan 23.14: Polisen kallas till centrala Örebro med anledning av att några personer som ombetts lämna en restaurang inte har gjort det. En man i 45-årsåldern blir omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer och en man i 30-årsåldern bli avlägsnad från platsen. Han blir också misstänkt för våldsamt motstånd.

  Händelser under natten till söndagen

  Klockan 01.03: I centrala Örebro stoppas ett fordon och föraren, en man i 25-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk. Ytterligare provtagning får visa om mannen haft något olagligt i kroppen.

  Klockan 02.18: En man i 40-årsåldern blir anmäld misstänkt för sexuellt ofredande mot en kvinna i 20-årsåldern i centrala Örebro.

  Klockan 02.27: Polisen kallas till centrala Örebro med anledning av en misshandel. En man i 30-årsåldern anträffas på plats och han går då till angrepp mot patrullen och mannen blir OC-sprejad. Mannen är nu misstänkt för att ha misshandlat en kvinna i 40-årsåldern som han har en relation med.

  Klockan 02.27: En man i 30-årsåldern får följa med för provtagning då det uppstår misstanke om att han är narkotikapåverkad. Mannen är misstänkt för narkotikainnehav samt ringa narkotikabrott eget bruk.

 • Martin Avedal 22:49 den 11 January, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Misshandel, , ,   

  Misstänkt misshandel efter bråk på buss i Örebro 

  Det var vid klockan 20:03 på torsdagskvällen som polis larmades till en linjebuss i centrala Örebro. Detta efter att det uppstått bråk mellan två till tre män

  Enligt uppgifter skall en trafikledare lyckats att särat på parterna så att konflikten lugnade ner sig innan polis anlände. Efter att ha vidtagit diverse utredningsåtgärder har polispoatrullerna upprättat två anmälningar om misshandel. Det är två män i 25 respektive 30-årsåldern som anmält varandra vilket gör att de båda är misstänkta för misshandel.

  — Orsaken till bråket är ännu oklart. Ingen av de inblandade hade några allvarliga skador. En av männen avlägsnades av en polispatrull. Ärendet ledde inte till något frihetsberövande i övrigt skriver polisen på sin hemsida.

 • Martin Avedal 14:30 den 6 December, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Misshandel, , ,   

  Man misstänkt för misshandel och vapenbrott 

  Det var under onsdagsmorgonen som polisen larmades till en adress i Örebro Kommun. Detta efter att det inkommit larm om en misshandel i nära relation på den aktuella adressen.

  Enligt uppgifter kunde polisen gripa en man i 35-årsåldern misstänkt för misshandel. Denne ska ha slagit en kvinna denne har en relation med. Under kontrollen i bostaden anträffar även patrullen ett vapen, detta bedöms vara äkta och mannen blir även misstänkt för grovt vapenbrott.

  — Mannen är under förmiddagen förhörd och delgiven misstanke, de hittills framkomna uppgifterna har även presenterats en åklagare som valt att anhålla mannen misstänkt för misshandel och grovt vapenbrott, skriver polisen på sin hemsida.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel