Etiketter: Misshandel Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 17:59 den 2 September, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Fotbollsmatch, , Misshandel, , , ,   

  Ung man misstänkt för misshandel i Vivalla 

  Det var vid klockan 13:07 på lördagen som polisen blev larmade till stadsdelen Vivalla i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om en misshandeln.

  Enligt uppgifter skall en man i 25-årsåldern i samband med en fotbollsmatch i Vivalla blivit attackerad av en man i övre tonåren. Orsaken till detta ska vara oklart men efter incidenten ska gärningsmannen lämnat platsen.

  Polisen har varit på plats med ett flertal patruller men har inte lokaliserat gärningsmannen. Man har dock samtalat med den utsatta mannen och vittnen. Det är även oklart om 25-åringen behövde uppsöka läkarvård.

 • Martin Avedal 13:31 den 25 August, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Misshandel, , , , , ,   

  Man anhållen efter misshandel i nära relation 

  Polisen larmades under fredagsmorgonen till en adress i Nora Kommun. Detta efter att det inkommit larm om en misshandel i nära relation skriver polisen på sin hemsida.

  Enligt uppgifter skall polisen gripit en man i 45-årsåldern på den aktuella adressen. Mannen kunde senare under dag på beslut från åklagare bli anhållen misstänkt för misshandel i nära relation. Brottsplatsen blev avspärrad och en tekniskundersökning har genomförts.

  Den person som ska blivit misshandlad var en kvinna, hon ska uppgett smärta i överkroppen. Men det är i skrivande stund oklart om hon behövt uppsöka sjukvård efter incidenten.

 • Martin Avedal 10:22 den 19 August, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Misshandel, , ,   

  Man misshandlade busschaufför – gripen av polis 

  Det var vid klockan 07:35 på lördagsmorgonen som polisen fick in ett larm från en busschaufför i Örebro. Larmet ska handla om en misshandel som skett i anslutning till bussen.

  Enligt uppgifter skall busschauffören blivit misshandlad av en manlig resenär. Detta efter att mannen av ordningsskäl blivit ombedd att lämna bussen. Denne ska då utdelat ett flertal slag mot chauffören som ådrog sig skador.

  — Den misstänkte gärningsmannen kunde gripas av polis en halvtimme senare, skriver polisen på sin hemsida.  

 • Martin Avedal 17:52 den 4 July, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Misshandel, , , Restaurang,   

  Man i 25-årsåldern misstänkt för misshandel 

  Det var vid klockan 16:24 på tisdagen som polisen larmades till en restaurang på söder i Örebro. Detta efter att det inkommit samtal om att en man i 25-årsåldern bråkat inne i lokalen.

  Enligt uppgifter skall den misstänkte mannen slagit till en annan man. Vittnen som befanns sig i restaurangen ska lyckats forcerar ut mannen från lokalen. Därefter kunde en polispatrull anlända och gripa mannen som är misstänkt för misshandel.

  Det är i skrivande stund oklart varför den 25-årige mannen slagit en annan man, det är också oklart om den misshandlade mannen behövde uppsöka sjukvård.

 • Martin Avedal 19:31 den 22 May, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Misshandel, , , ,   

  Ung man misshandlad på Södermalm i Örebro 

  Det var vid klockan 15:45 på måndagseftermiddagen som polisen larmades till en adress på Södermalm i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om en misshandel.

  Enligt uppgifter skall en ung man i yngre tonåren blivit misshandlad av en person som lämnade platsen i en bil. Ambulans ska tagit med sig den unge mannen till sjukhus för vård, han ska bland annat fått ett flertal smällar mot huvudet.

  — Polis kallas till en adress i Södermalm där en ung man ska ha blivit misshandlad av en man som lämnade platsen i en mörk bil. Flera vittnen fanns på platsen, skriver polisen.

 • Martin Avedal 11:07 den 13 May, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Misshandel, , , ,   

  Man gripen misstänkt för misshandel av kvinna 

  Polisen i Örebro skriver på sin hemsida under lördagsmorgonen att man gripit en man i 65-årsåldern. Denne ska vara misstänkt för misshandel och olaga hot mot en närstående kvinna.

  Enligt uppgifter skall kvinnan själv larmat polis som anlände till den aktuella adressen kort därefter. Mannen hade både slagit och hotat kvinnan och befann sig kvar i lägenheten och kunde gripas. Brottsplatsen ska även vara lägenheten skriver polisen.

  — Den initiala bedömningen är att kvinnan, som är i 55-årsåldern, inte är allvarligt skadad. Efter förhör kommer åklagare att ta ställning om mannen ska anhållas eller friges under den fortsatta utredningen, skriver polisen på sin hemsida.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel