Etiketter: large Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 21:20 den 4 June, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Karlskoga Lasarett, large, , ,   

  Flera stora bråk i Karlskoga under torsdagen 

  Det var vid klockan 16:42 på torsdagseftermiddagen som polisen i Karlskoga larmades till en butiksparkering i de södra delarna av staden. Detta efter att privatpersoner kontaktat polisen och larmat om ett slagsmål.

  Enligt uppgifter har två män i 50-årsåldern av okänd anledning kommit i dispyt med varandra. Vittnen på plats uppger att de ”slogs rejäl med varandra på parkeringen”.

  En av de inblandade tog sig på egen hand till Karlskoga Lasarett för att få sjukvård. Den andre blev gripen av polis misstänkt för misshandeln men den hävdes senare på polishuset då även den förste mannen blev misstänkt för misshandel.

  Stort bråk vid Karlskoga Lasarett

  Polisen fick efter bråket vid parkeringen in nya larm, denna gång från akutmottagningen vid Karlskoga lasarett. Enligt uppgifter skall en större grupp med runt 12-13 personer slagits med varandra.

  När polisen anlände till platsen ska flera av de inblandade lämnat men man kunde samla ihop tillräckligt med information för att länka i ihop de två bråken.

  Polisen uppger att det även finns ett flertal bevis från slagsmålet vid Karlskoga Lasarett. Dock har ingen gripits i nuläget utan de inblandade som fanns kvar på plats har avvisats.

 • Martin Avedal 18:06 den 3 June, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , large, , , ,   

  Man till sjukhus efter misshandel i Baronbackarna 

  Det var vid klockan 16:29 som polisen larmades till Baronbackarna i Örebro efter att det inkommit ett larm om en misshandel.

  Enligt uppgifter skall en man i 40-årsåldern blivit så pass illa misshandlad att denne fick föras med ambulans till sjukhus. Mannen ska ha ådragit sig skador i huvudet.

  Det är i nuläget oklart vad som ligger bakom misshandeln. Men enligt uppgifter skall gärningsmännen vara ett gäng med yngre män, uppskattat antal runt 5 till 7 stycken.

  Trots att mannen fick skador i huvudet har polisen kunnat samtala med denne på plats. Dock fanns ingen gärningsmän kvar när den första polispatrullen anlände.

 • Örebro Tribune 21:23 den 2 June, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Fire, large, , , , , Tak   

  Vindsbrand i Tybble 

  När räddningstjänsten kommer fram till den aktuella adressen så ser dom hur det ryker från taket på flerfamiljshuset. Med hjälp av stegbil så tar dom sig upp på taket och kan snabbt bekämpa brandhärden.

  Enligt räddningspersonal på platsen skall det troligen röra sig om en brand som orsakats av att det byts tak på huset och tjärpappen har av någon anledning fattat eld,.
  Det finns inga uppgifter om att några lägenheter i det aktuella huset har evakuerats.
  Även polis och ambulans var på platsen.

  Foto: Niklas Presbilden

 • Martin Avedal 19:47 den 31 May, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Grov olovlig körning, large, , , , Trafikbrott,   

  Bilist i avställd bil hade barn utan bälte i passagerarsätet 

  Det var vid klockan 14.21 på söndagseftermiddagen som polisen stoppade ett fordon för kontroll på riksväg 50 utanför Lindesberg.

  Enligt uppgifter var fordonet avställt och framfördes av en körkortslös man i 45-årsåldern som sen tidigare är en känd trafikbrottsling. Bland annat ska denne vid flera tidigare tillfällen dömts för grov olovlig körning.

  Dessutom satt en kvinna i passagerarsätet som höll i ett treårigt barn. Fordonet saknade en barnstol varpå barnet satt i kvinnas knä utan säkerhetsbälte på sig.

  Den 45-årige mannen är i nuläget misstänkt för grov olovlig körning, Polisen valde även att beslagta fordonet från mannen på grund av upprepad trafikbrottslighet.

 • Martin Avedal 10:27 den 31 May, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , large, , , ,   

  Man misstänkt för våldtäkt i Örebro 

  Det var under natten mot söndagen som polisen kunde gripa en man i 35-årsåldern i Örebro. Denne ska vara misstänkt för en våldtäkt på en kvinna.

  Enligt uppgifter skall våldtäkten inträffat i en lägenhet i Örebro och den misstänkte våldtäktsmannen kunde gripas runt klockan 06.00 på söndagsmorgon.

  I nuläget finns det inte mycket uppgifter om incidenten då polisen är väldigt förtegna om vad som har inträffat. Kvinnan som blivit utsatt ska vara 20-30 år gammal.

 • Martin Avedal 20:57 den 25 May, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , large, , , ,   

  En till sjukhus efter bråk vid Örebro Resecentrum 

  Det var vid klockan 18:43 på måndagskvällen som polisen larmades till Örebro Resecentrum, detta efter att det inkommit larm om ett stort bråk.

  Enligt uppgifter skall en större gruppering med personer i 20-årsåldern bråkat med varandra. Det ska ha förekommit tillhyggen och en person ska förts till sjukhus med i nuläget okända skador. Två personer kunde gripas på plats.

  Vid klockan 19:38 inkom också uppgifter att det ska förekommit ett bråk på Järntorget i centrala Örebro. Där frihetsberövades en person för berusning. Oklart om dessa två incidenter har något med varandra att göra.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel