Etiketter: large Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 14:50 den 12 April, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Bildbrand, large, , , , , , Varberga centrum   

  Fordonsbrand i Varberga centrum under söndagskvällen 

  Det var under gårdagskvällen vid klockan 22.10 som räddningstjänsten larmades till Varberga centrum efter larm om en fordonsbrand. Enligt uppgifter skall fordonet var helt övertänt när räddningsstyrkorna anlände, man kunde dock släcka branden relativt fort.

  I nuläget vet man inte vad som orsakade branden men enligt vittnesuppgifter som inkommit till Örebro Tribune har det aktuella fordonet stått på parkeringen i ett par veckor. Fordonet har upplevts som övergivet då det förekommit synliga skador på fönsterrutor och karossen.

  Under måndagseftermiddagen har man även bogserat bort fordonet, Det stod parkerat på parkeringen framför Varberga centrum i riktning mot Ekersvägen.

 • Martin Avedal 12:37 den 9 April, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , large, , , , , ,   

  Totalstopp efter singelolycka på riksväg 52 utanför Kumla 

  Polis, räddningstjänst och ambulans larmades vid klockan 10:23 till riksväg 52 utanför Kumla. detta efter att det inkommit larm om en singelolycka på platsen.

  Enligt uppgifter skall en lastbil med släp vält och ligger i ett dike intill en närliggande åker. Under räddningsarbetet stängdes hela riksväg 52 av, detta påverkade trafiken på platsen. Efter klockan 11:30 började man släppa på trafiken igen.

  Föraren till lastbilen ska ha undkommit några skador och klarat sig bra. Bärgningsarbetet kommer hålla på hela fredagseftermiddagen och beräknas vara klart till klockan 17.00, under tiden kommer det förekomma kortare stopp i trafiken.

 • Örebro Tribune 19:07 den 6 April, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , large, , , Skyllberg   

  Tre till sjukhus efter singelolycka 

  Polisen, ambulans samt räddningstjänsten larmas till riksväg 50 i höjd med Skyllbergsvallen efter att det inkommer att larm om en singelolycka.

  Tre personer som färdades i olycksbilen som körde ner i diket fick föras till sjukhus för att se över sina skador.
  Enligt första uppgifter skall ingen vara allvarligt skadad.

  Foto: Örebro Tribune

 • Örebro Tribune 19:00 den 6 April, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Droger, , large, , stoppad   

  Drogpåverkad utan körkort stoppad på E20 

  En trafikant kontaktade polisen efter att ha iakttagit en vinglig bilfärd där föraren såg ut att nästan sova.

  Trafikanten blev hopkopplad med en polispatrull som med hjälp av uppgifter från anmälaren kunde stoppa färden en kort stund senare. Föraren visade sig vara en körtslös man i 30-årsåldern.

  Förutom avsaknad av körkort visade mannen tecken på drogpåverkan varför han medtogs för provtagning och förhör. Han är tidigare dömd ett flertal gånger för liknande brottslighet.

  Mannen är nu åter igen misstänkt för grov olovlig körning, drograttfylleri samt ringa narkotikabrott avseende eget bruk.

 • Martin Avedal 18:46 den 29 March, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: large, , , , , , ,   

  Man greps misstänkt för rån och rånförsök i Örebro 

  Det var under måndagsmorgonen som polisen kunde gripa en 25-årig man i Örebro. Denne ska vara misstänkt för rån och rånförsök på norr och vid USÖ.

  Enligt uppgifter ska mannen först försökt råna ett fik på norr. Där ska mannen med ett knivliknande föremål hotat personal och försökt tvinga till sig pengar. Men denne lämnade platsen tomhänt.

  En stund senare fick polisen in ett nytt larm om ett rån från en butik vid USÖ. Tillvägagångsättet påminde om rånförsöket på norr men denna gång ska rånaren fått med sig ett antal kontanter.

  Polisen kunde efter detta gripa en man i 25-årsåldern, denne hade kontanter på sig och är i nuläget misstänkt för både rånförsöket och rånet.

 • Martin Avedal 22:59 den 24 March, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , large, Mordutredning, , , ,   

  Man anträffades avliden i Karlskoga – polis utreder mord 

  Det var vid klockan 15:36 på onsdagseftermiddagen som polisen larmades till de södra delarna av Karlskoga. Detta efter att man anträffat en avliden man utomhus.

  Enligt uppgifter skall det var en man i 30-årsåldern som är hemmahörande i Örebro Län. I nuläget är inte dödsorsaken fastställd och därför har polisen inlett en förundersökning gällande mord.

  Polisen hade också under dagen spärrat av ett område runt fyndplatsen och genomfört en teknisk undersökning. Kroppen är förd till sjukhus för obduktion och mannens anhöriga ska vara underrättade.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel