Etiketter: large Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 15:28 den 22 October, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: large, , , , ,   

  Misstänkt skottlossning i stadsdelen Vivalla 

  Det var runt klockan 14.00 på torsdagen som det inkom larm om en skottlossning i stadsdelen Vivalla i Örebro. Ett flertal polispatruller är på plats och har spärrat av ett område.

  Enligt uppgifter skall en person hittats skadad när polisen rykte ut för att undersöka larmet om skottlossning. Men i skrivande stund är det oklart vad som har inträffat då uppgifterna är få.

 • Martin Avedal 10:23 den 22 October, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Järnväg, large, , , , sabotage mot tågtrafik,   

  Person gripen misstänkt för sabotage mot tågtrafik 

  Det var vid klockan 01.34 natten mot torsdagen som polisen blev larmade till Laxå. Detta efter att det inkommit uppgifter att en person befanns sig vid järnvägsspåren, denne kunde senare gripas.

  Enligt uppgifter skulle personen filma in en video där denne står på spåret och hoppar undan precis innan tåget kommer. En liknade händelse inträffade även natten till tisdagen, polisen misstänker att det är samma person.

  Nattens händelse ägde rum på samma plats som den tidigare. När detta inträffade natten mot tisdagen valde Trafikverket att stoppa tågtrafiken då lokföraren befarade att denne kört på en person.

  Personen som greps i natt fördes till polisstationen och är i nuläget misstänkt för sabotage mot tågtrafik.

 • Martin Avedal 12:18 den 20 October, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Kökrock, large, , , ,   

  Larm om kökrock på Aspholmen i Örebro 

  Det var vid klockan 11:09 på tisdagsförmiddagen som polis, räddningstjänst och ambulans larmades till Adolfsbergsvägen på Aspholmen i Örebro.

  Enligt uppgifter skall ett flertal fordon varit inblandade i en kökrock. En talesperson på SOS Alarm uppger att två fordon ska kolliderat med varandra varpå en bilist ska avvikit från olycksplatsen.

  Fordonet som står kvar ska ha skador på fronten. Trafiken ska inte påverkas i större skala uppger samma källa.

 • Martin Avedal 18:57 den 19 October, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , large, , , , , vapen,   

  Beväpnad yngling nerbrottad av polis på Väster 

  Det var vid klockan 11:28 på måndagen som polis fick samtal från en privatperson som sett sig iaktta en par beväpnade ungdomar. Anmälaren uppger att denne ska sett ett pistolliknande föremål.

  Enligt uppgifter skall ungdomarna befunnit sig vid en busshållplats intill en högstadieskola på Väster i Örebro. En polispatrull skickade ut som kunde konfrontera ett gäng med tre till fyra ungdomar. En av ungdomarna, en ung man valde att springa från plasten.

  Var beväpnad med kniv och soft air-gun

  Polis tog upp jakten på mannen och kunde hinna upp denne, man var också tvingade brotta ner denne till marken. Under kroppsvisitation anträffades en soft air-gun samt en kniv, bägge dessa föremål beslag togs av patrullen.

  Mannen som var beväpnad och brottades ner av polis ska enligt uppgifter varit under 18 år. Denne är i nuläget misstänkt för brott mot knivlagen och föräldrar samt socialtjänst kommer att underrättas om brottsmisstankarna. De andra ungdomarna som befanns sig vid busshållplatsen är inte misstänka för något brott.

  Polisen vill också informera om att riskerna med att bära den här typen av vapen (soft air-gun/pistol) är stora i samband med konfrontation med polis. En soft air-gun är ofta svår att särskilja från ett riktigt vapen vilket betyder att poliser måste agera med stort säkerhetstänk för eget och andras skydd.

 • Örebro Tribune 22:07 den 16 October, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: large, , ,   

  Två personer pistolrånade på väster i Örebro 

  Strax efter 20:00 ska en gruppering 5-6 stycken killar hotat två personer på Grönsångaregatan i Örebro, en av gärningspersonerna drog ett pistolliknande föremål som han hotade personerna med med.

  Målsägarna tvingades överlämna plånbok samt en mobil.
  Signalementen som finns är att en av gärningspersonerna är klart mycket längre än de övriga gärningsmän.

  Polisen söker med hudar i området

  Polisen har ett flertal resurser på plats, bland annat söker man av området med hundpatrull.
  Det finns ännu inga misstänkta till rånet.

 • Martin Avedal 20:21 den 16 October, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , large, , , , Skrantaskolan,   

  Kvinna med barn pistolrånades i Karlskoga 

  Det var vid klockan 18:46 på fredagen som polisen fick in larm om ett pistolrån. En kvinna med ett barn ska blivit utsatta bakom Skrantaskolan i Karlskoga.

  Enligt uppgifter uppger kvinnan att denne samt hennes barn blev någon gång mellan klockan 18:00-18:30 utsatt för ett rån. Tre till fyra personer ska konfronterat dem bägge och hotat dem med ett pistolliknande föremål. Rånbytet blev bland annat pengar och jackor som de tvingades lämna ifrån sig.

  De misstänkta rånarna beskrivs som ett gäng killar. De ska efter rånet lämnat platsen springandes i riktning mot ett skogsparti. En polispatrull har varit på plats och skrivit en anmäla om rån. Oklart om kvinna och hennes barn ådragit sig några skador.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel