Etiketter: large Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 17:18 den 22 September, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , large, , , , , , Vittne   

  Polisen söker vittne efter rånförsök i Varberga 

  Det var mellan klockan 11:00-11:20 på måndagen som det inträffade ett rånförsök i Varbgera. Enligt uppgifter skall en äldre kvinna blivit utsatt för ett grovt rånförsök. En cyklist ska ha uppmärksammat detta och avstyrt rånförsöket.

  Polisen meddelar nu att de vill komma i kontakt med cyklisten. Denne har bidragit till att kvinna undkommit skador samt inte blev av med några värdesaker under rånförsöket. Cyklisten ska ha följt efter rånaren och inte kommit tillbaka till platsen.

  Drog kniv mot kvinnan

  Den äldre kvinnan ska varit ut på en promenad och rörde sig från Mellringe i riktning mot Varbergagatan. Efter att ha passerat kolonilotterna ska en maskerad person sprungit i kapp henne.

  Rånaren ska visat en kniv, knuffar kvinnan till marken och börjar söka igenom hennes rollator och fickorna på hennes kläder. Men rånaren blev avbruten då en cyklist ska uppmärksammat händelsen och skriker åt rånaren.

  Polisen vill som sagt komma i kontakt med cyklisten men är också intresserad av andra som kan tänkas att sett något i samband med rånförsöket i Varberga. Vittnen kan kontakta polisen på 114 14 och uppge ärendenummer K1153632-20.

 • Martin Avedal 10:48 den 20 September, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , large, Lindesbergs Kommun, , , ,   

  Man blev sparkad i huvudet – förd till USÖ 

  Det var runt klockan 02.30 natten mot söndagen som polis och ambulans blev larmade till en mindre ort i Lindesbergs Kommun. Detta efter att det inkommit larm om en misshandel.

  Enligt uppgifter skall det uppstått en dispyt mellan en man i 60-årsåldern samt en man i 40-årsåldern. Den yngre av dem två ska ha sprakat den äldre i huvudet så pass illa att denne fick föras med ambulans till USÖ.

  De bägge två kände varandra sen tidigare och befanns sig i samma bostad när misshandeln inträffade. Den 40-årige mannen har under natten blivit förhörd. det är också fortfarande oklart vad som orsakade misshandeln.

 • Martin Avedal 22:58 den 17 September, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: large, Mopedbrand, , , , ,   

  Mopedbrand vid Varbergabadet i Örebro 

  Det var vid klockan 22:07 på torsdagskvällen som räddningstjänst och polis larmades till utomhusbadet i Varberga efter att det inkommit larm om en fordonsbrand.

  Enligt uppgifter skall det förekommit en mopedbrand någonstans i anslutning till badet men inte inne på området. Räddningspersonal samt polis har rört sig i ett området i riktning mot Varbergaparken.

  Den senaste tiden har det förekommit flera larm om bränder i Varberga. Förra fredagen ska någon eldat i avslutning till Varbergaskolan och i början av september eldhärjades en hjullastare i Varberga.

 • Örebro Tribune 19:41 den 16 September, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: large, , , , ,   

  Två personer gripna för stöld på Marieberg 

  Personerna går till en bil utanför butiken och polisen som kommer till platsen hittar aktuell bil med två personer i som stämmer på det uppgivna signalementet.

  De båda personerna, som är i 35-årsåldern, blir frihetsberövade misstänkta för stöld.
  Värdet på det stulna godset är i nuläget oklart.

 • Örebro Tribune 01:16 den 16 September, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: large, , , , , scooter   

  Yngling rånad av trio i Lundby 

  Tre gärningsmän angrep en 17 årig kille vid 20:30 på tisdagskvällen som åkte på en elscooter i området Lundby på väster i Örebro.
  17 åringen fick motta flera slag av gärningsmännen innan de avvek med scootern.
  Polisen har upprättat en anmälan om rån då gärningsmännen brukat våld vid stölden.

 • Örebro Tribune 18:32 den 15 September, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , large, , ,   

  Misstänkt skottlossning i Örebro 

  Flera anmälare ringde in om att de hört skott avlossas vid 17:30 tiden på Holmen i Örebro och polisen utreder nu dessa uppgifter.
  Ingen har skadats i samband med den eventuella skottlossningen.


c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel