Etiketter: Utryckning Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 23:01 den 23 December, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , Utryckning, ,   

  Bostad avspärrad efter misstänkt mordförsök i Vivalla 

  Under torsdagskvällen har polisen spärrat av en bostad i stadsdelen Vivalla i Örebro. Detta efter att man misstänker att det kan förekommit ett mord- eller dråpförsök på platsen.

  Enligt uppgifter var det vid klockan 18:35 på torsdagen som polisen blev larmade till den aktuella adressen i Vivalla. Två personer ska blivit utsatta för en misshandel, varpå en av dem grovt då det ska förekommit ett tillhygge.

  Den person som blev grovt misshandlad är en man i 35-årsåldern och fick föras till sjukhus med ambulans. Den andre personen är också en man fast i 20-årsåldern. Denne har tillfogats skador som dock ej ska vara livshotande skriver polisen på sin hemsida.

 • Martin Avedal 17:57 den 5 June, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , Utryckning,   

  Man misshandlade kvinna i centrala Kopparberg 

  Polisen larmades vid klockan 15:13 på lördagseftermiddagen till centrala Kopparberg. Detta efter att privatpersoner har observerat att en man slagit en kvinna.

  Enligt uppgifter skall mannen både slagit och sparkat kvinnan och när polispatrullen anlände frihetsberövade de mannen. Kvinnan fick föras till sjukhus med ambulans, i nuläget är det oklart hur pass alvarligt skadad hon är.

  Mannen kunde föras till polishuset där man förhörde denne under lördagseftermiddagen. En åklagare kommer där efter fatta beslut om mannen skall vara fortsatt frihetsberövad eller inte. Det är också i skrivande stund oklart om mannen och kvinnan känner varandra.

 • Martin Avedal 17:42 den 17 June, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , Utryckning,   

  Knivbeväpnad man omhändertagen i Markbacken 

  Det var vid klockan 13:42 på onsdagen som polisen fick larm om en knivbeväpnad man i stadsdelen Markbacken i västra Örebro. Denne kunde omhändertas av polisen.

  Enligt uppgifter skall privatpersoner upplevt mannen som hotfull trots att ingen konkret bilvit hotad av denne. Polisen ska vid klockan 14:09 lyckats få mannen under kontroll, och denne utgjorde inte längre någon fara för allmänheten eller sig själv.

  Mannen ska dock inte haft kniven på sig vid omhändertagandet utan den lokaliserades senare av polispatrullen. Mannen fördes till polishuset för tillnyktring. Därefter ska man ta ställning till om denne ska ställas till svars sina för brott eller inte.

 • Örebro Tribune 15:31 den 19 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Djurplågeri, Häst, , , , Utryckning   

  Personer bröt sig in i stall och brännskadade häst 

  Under måndagskvällen eller natten mot tisdagen så har någon eller några personer tagit sig in i Kvinnerstagymnasiets stall, norr om Örebro för att där tända eld på ett täcke på en häst som till följd fått brännskador. Elden har enligt uppgifter slocknat av sig själv, men hästen har under tisdagen fått veterinärvård för sina brännskador.

  Anmälan inkom till polisen strax före klockan nio på tisdagsmorgonen. Polisen har varit på platsen och har genomfört en teknisk undersökning, man har nu inlett en förundersökning. Anmälan gäller i första hand djurplågeri, men polisen meddelar att flera brott har begåtts kring området runt stallbyggnaden, bland annat har närliggande hagar fått elstängslet sönderklippt.

  Polisen är angelägen om att få in tips. Har du iakttagit något som kan sättas i samband med dessa händelser? Hör av dig till polisen på telefonnummer 11414.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel