Etiketter: Markbacken Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 15:32 den 19 October, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Ekersvägen, , Markbacken, , , ,   

  Trafikolycka med polisbil i Örebro – en till sjukhus 

  Det var vid klockan 11:53 på torsdagen som det inträffade en trafikolycka på Ekersvägen i höjd med avfarten till E18/E20 i Örebro. Ett av de inblandade fordonen ska vara ett utryckningsfordon i form av en polisbil.

  Enligt uppgifter är det en personbil och en polisbil som är inblandade i olyckan och en av personerna i personbilen har blivit förd till sjukhus. Det är i skrivande stund oklart vad som låg bakom trafikolyckan.

  — Med anledning av olyckan är det avstängt på Ekersvägen och trafikanter uppmanas att ta det försiktigt i området så att personal kan arbeta tryggt och säkert vid platsen.

 • Martin Avedal 17:42 den 16 November, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Markbacken, , , ,   

  Tonåring rånad på elsparkcykel i Markbacken 

  Det var vid klockan 15:59 på onsdagen som polisen larmades till bostadsområdet Markbacken i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om ett personrån.

  Enligt uppgifter skall en kille i den yngre tonåren blivit utsatt för ett rån. En för honom okänd person tvingade till sig dennes elsparkcykel och i samband med incidenten har rånaren visat upp ett vapenliknade föremål.

  Polisen skriver på sin hemsida att man varit på plats med flera patruller i området men utan att hitta någon misstänkt person. Man har också upprättat en anmälan gällande grovt rån och grovt vapenbrott. Tonårspojken ska inte blivit fysiskt skadad i samband med denna händelse.

 • Martin Avedal 22:10 den 29 October, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Markbacken, , , ,   

  Larm om misstänkt skottlossning i Markbacken 

  Det var vid klockan 20:49 på lördagskvällen som polisen larmades till stadsdelen Markbacken i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om en skottlossning.

  Enligt uppgifter skall det inkommit flera samtal till polisen under lördagskvällen. Och man har spärrat av en gångtunnel mellan Markbacken och Hjärsta. Polisen skriver att man påträffat fynd på platsen verifierar att någon har skjutit. Man har dock inte anträffad någon skadad person.

  — Polis är på plats och brottsplatsen är avspärrad. Förundersökning gällande grovt vapenbrott är inledd. Rubriceringar kan tillkomma, skriver polisen på sin hemsida.

  Foto: Patrik Hjelm

 • Martin Avedal 11:29 den 19 September, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Markbacken, , , , , ,   

  Hotfull man blev misshandlad i Markbacken 

  Polisen blev vid klockan 07:54 på söndagsmorgonen larmade till en adress i Markbacken i Örebro. Detta efter att inkommit larm om någon form av bråk i en bostad.

  Enligt uppgifter skall en man i 30-årsåldern blivit misshandlad av en jämnårig man. Detta efter att den misshandlade mannen ska uppträtt hotfullt och aggressivt mot en 20-årig kvinna som bor i bostaden. Den man som ska ha utfört misshandeln är sambo med kvinnan.

  Den misshandlade mannen ska blivit förd av polisen till sjukhus, detta då denne har skador i ansiktet. Förutom olaga hot ska denne också vara misstänkt för sexuellt ofredande. Mannen ska vara bekant med kvinnan och dennes sambo, sambon är i nuläget misstänkt för misshandel.

 • Martin Avedal 09:43 den 18 May, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Markbacken, , ,   

  Tre gripna misstänkta för dödsskjutningen i Markbacken 

  Polisen kunde under tisdagsmorgonen informera om att de frihetsberövat tre personer. De misstänks varit inblandade i den dödsskjutning som inträffade i Markbacken tidigare i år. Detta skriver polisen på sin hemsida.

  Samtliga misstänkta ska vara unga män och de greps på olika platser i Örebro och i Mellansverige. Samtidigt har även polisen genomfört ett antal husrannsakningar på olika adresser i syfte att säkra ytterligare bevisning.

  Det var söndagen den 28 februari som en man i 25-årsåldern sköts till döds i stadsdelen Markbacken i Örebro. Två maskerade gärningsmän ska flytt platsen på cykel och polisen spärrade av ett stort område intill Trängens idrottsplats.

 • Martin Avedal 16:19 den 28 February, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Markbacken, , , ,   

  En skjuten i Markbacken – gärningsmän flydde på cykel 

  Det var vid klockan 14:24 på söndagen som polis och ambulans larmades till bostadsområdet Markbacken i Örebro. Enligt flera lokala medier i Örebro skal en person blivit skjuten.

  Enligt uppgifter ska en person blivit skjuten av två maskerade gärningsmän, de ska efteråt flytt platsen på cykel. Ett vittnen som varit i kontakt med Örebro Tribune säger att denne hörde tre skott som avfyrades.

  Polisen ska spärrat av ett stort område i Marbacken och vid cykelbanan intill Trängens idrottsplats. Även tunneln under motorvägen till Oxhagen/Varberga är avspärrad. Polisen har satt in stora resursers i jakten på gärningsmännen, bland annat har man rekvirerat helikopter.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel