Etiketter: polisbil Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 15:32 den 19 October, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Ekersvägen, , , , polisbil, ,   

  Trafikolycka med polisbil i Örebro – en till sjukhus 

  Det var vid klockan 11:53 på torsdagen som det inträffade en trafikolycka på Ekersvägen i höjd med avfarten till E18/E20 i Örebro. Ett av de inblandade fordonen ska vara ett utryckningsfordon i form av en polisbil.

  Enligt uppgifter är det en personbil och en polisbil som är inblandade i olyckan och en av personerna i personbilen har blivit förd till sjukhus. Det är i skrivande stund oklart vad som låg bakom trafikolyckan.

  — Med anledning av olyckan är det avstängt på Ekersvägen och trafikanter uppmanas att ta det försiktigt i området så att personal kan arbeta tryggt och säkert vid platsen.

 • Martin Avedal 17:43 den 8 August, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , polisbil, ,   

  Polisbil i trafikolycka på Norr i Örebro 

  Det var vid klockan 12:32 på tisdagen som en polisbil var inblandad i en trafikolycka i Örebro. Polispatrullen åkte på ett beordrat jobb på E18/E20 när denne krockade med en personbil på Norr.

  Enligt uppgifter skall trafikolyckan inträffat vid korsningen mellan Östra Bangatan och Ribbingsgatan. En av personerna i polisbilen uppgav smärta i en axel men ingen av de inblandade ska behövt åka med ambulans till sjukhus.

  — Polisen kommer att skriva en anmälan som kommer att utredas av enheten för särskilda utredningar. Detta är rutin vid händelser där polisanställda är inblandade i, bland annat, olyckor, skriver polisen på sin hemsida.  

 • Martin Avedal 15:28 den 26 June, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , polisbil, Skolgatan, ,   

  Polisbil i kollision med personbil i centrala Örebro 

  Under söndagen skriver flera lokala medier i Örebro att en polisbil ska kolliderat med en personbil. Trafikolyckan ska inträffat i korsningen mellan Skolgatan och Södra Grev Rosengatan.

  Det är oklart vad som låg bakom trafikolyckan men enligt uppgifter skall polisbilen kört in i personbilen. Polisbilen ska även efter smällen kört in i en trafiksignal i korsningen. En av de inblandade fordonen ska börjat läcka olja.

  Trafikolyckan ska inträffat runt klockan 13.45 på söndagen och ingen av de inblandade ska behövt uppsöka sjukvård. De bägge fordonen kommer under eftermiddagen att bärgas.

 • Örebro Tribune 23:40 den 10 June, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , mack, , polisbil   

  Fräck bilstöld vid bensinmack 

  Bilen hittas något senare vid en mack i Varberga och en person som befann sig i bilen är misstänkt för att ha stulit den.

  Personen är frihetsberövad som misstänkt för stöld av motorfordon.

  Polisen kommer att hålla förhör med personen och efter det kommer en åklagare fatta beslut om personen skall vara fortsatt frihetsberövad eller inte.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel