Etiketter: Kumla Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 21:40 den 21 December, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Kumla, , , ,   

  En gripen misstänkt för rån mot apotek i Kumla 

  Polisen skriver på sin hemsida på torsdagseftermiddagen att de gripit en man misstänkt för rån. Detta ska inträffat på ett apotek i centrala Kumla runt klockan 17:30.

  Enligt uppgifter ska en man kommit in i lokalen, hotat personal och lyckades få med sig diverse läkemedel. Därefter lämnade denne apoteket i okänd riktning.

  Flera polispatruller ska ha deltagit i sökningsarbetet och man ska bland annat skickat en hundpatrull. Efter en tids spaning lyckades man gripa en man som nu är misstänkt för det aktuella rånet. Beslag har genomförts i samband med gripandet som skedde i centrala Kumla.

  — Efter förhör kommer åklagare att besluta om mannen ska anhållas eller friges under den fortsatta utredningen. Ingen person skadades fysiskt i samband med rånets utförande, skriver polisen.

 • Martin Avedal 13:56 den 3 July, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Klimataktivister, Kumla, , , , P4 Örebro, Rädda våtmarker,   

  Klimataktivister blockerade väg vid företag utanför Örebro 

  Polisen skriver på sin hemsida under måndagsmorgonen att ett flertal klimataktivister har genomfört en aktion mot ett företag i Örebro län. Aktivisterna ska bland annat tagit sig in på företagets område och även blockerat infarten.

  Enligt uppgifter från flera lokala medier ska det handla om aktivister från Rädda våtmarker som genomfört aktionen mot företaget. Det specifika företaget ligger mellan Örebro och Kumla och ska vara inriktade på torvindustrin. Rädda våtmarker har även livesänt aktionen på deras Facebook-sida.

  Polisen har varit på plats och bevakat sammankomsten skriver man på deras hemsida. P4 Örebro skriver även att flera av aktivisterna kommer att bli misstänkta för brott.

 • Martin Avedal 22:16 den 19 October, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Kumla, , , , ,   

  Kvinna misstänkt för misshandel i nära relation 

  Det var vid klockan 19:20 på onsdagskvällen som polisen larmades till en bostad i Kumla. Enligt uppgifter skall det inträffat en misshandel i nära relation på adressen.

  Enligt uppgifter har polisen gripit en kvinna misstänkt för misshandel. Denne är i 50-årsåldern och ska ha slagit en man som hon lever i nära relation med. Mannen som ska vara i 40-årsåldern har förts till sjukhus för kontroll av sina skador men var vid avfärd vaken och talbar. 

  — Bostaden har spärrats av i syfte att genomföra en teknisk undersökning, skriver polisen på sin hemsida.  

 • Martin Avedal 17:14 den 6 July, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Kumla, , , , ,   

  Äldre man rånad – försökte göra motstånd 

  Polisen skriver på sin hemsida att en äldre man i 85-årsåldern blev under morgonen rånad i centrala Kumla. Mannen ska försökt göra motstånd men gärningsmannen ska kommit undan med sitt rånbyte.

  Enligt uppgifter skulle mannen ta ut pengar vid en bankomat när den misstänkte rånaren kom fram. Denne var ute efter att ta 85-åringens plånbok och lyckades med detta efter motstånd från mannen. Därefter skall rånaren sprungit från platsen.

  Rånet ska ha inträffat runt klockan 09:00 på onsdagsmorgonen, och polisen har varit på plats och upprättat en anmälan om rån. Mannen blev inte skadad i samband med rånet skriver man på sin hemsida.

 • Martin Avedal 16:58 den 14 June, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Kumla, , , ,   

  Person påträffats avliden på gärde utanför Kumla 

  Det var vid klockan 11:02 på tisdagen som polisen larmades till ett gärde utanför centrala Kumla. Detta då det inkommit larm om att en person påträffats avliden.

  Enligt uppgifter var det en privatperson som kontaktade SOS efter att denne påträffat en kropp. Polisen skriver på sin hemsida att de i nuläget inte kan lämna ut mer uppgifter om det aktuella fallet.

  Polisen har dock spärrat av ett område utanför Kumla för att genomföra en teknisk undersökning. Och när dödsorsaken är oklar utreder man alltid händelsen som misstänkt mord.

 • Martin Avedal 20:31 den 23 April, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Kumla, , , , , , Traktor   

  Man omkom efter olycka med traktor 

  Det var vid klockan 13:10 på lördagen som räddningstjänst, ambulans och polis larmades till en adress utanför Kumla. Detta eftersom det inkommit larm om en singelolycka.

  Enligt uppgifter ska en man i 55-årsåldern blivit påkörd av ett jordbruksredskap och har omkommit omedelbart. Det aktuella fordonet ska vara en traktor. Den 55-årige mannens anhöriga är underrättade.

  — Olyckan kommer att utredas som vållande till annans död. En traktor med tillhörande utrustning är tagen i beslag för teknisk undersökning, skriver polisen på sin hemsida.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel