Etiketter: Polis Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 18:42 den 15 November, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Polis, ,   

  Tonåring utsatt för rån i Ladugårdsängen i Örebro 

  Polisen blev vid klockan 17:04 larmade till stadsdelen Ladugårdsängen i Örebro efter att det inkommit larm om ett rån. En kille i yngre tonåren ska blivit utsatt.

  Den unga killen som är 13 år gammal ska blivit konfronterad av ett gäng på äldre gärningsmän, oklart vilken åldersgrupp. Men gärningsmännen ska under hot tvingat till sig den unga tonåringens jacka samt mobiltelefon.

  Efter rånet uppmanade gärningsmännen att den 13-årige killen skulle lämna platsen. Därefter ska killen larmat om rånet och ett flertal polispatruller skickades ut till Ladugårdsängen för att söka efter gärningsmännen.

  Det är oklart i nuläget om det finns någon gripen för rånet samt och den unga kille kände till gärningsmännen sen tidigare.

 • Örebro Tribune 21:43 den 12 November, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Polis, Rånare   

  Butiksrån mot Lidl i Rynninge 

  Polisen får in ett överfallslarm från en butik i Rynninge.
  Personalen uppger att två personer, troligtvis två män, har varit inne i butiken och genom hot fått med sig gods från butiken.

  I vart fall en av personerna skall ha haft någon typ av vapen med sig.

  De båda personerna försvann från platsen. Det är oklart om de försvann i ett fordon eller om de tog sig från platsen på något annat sätt.

  Det finns ingen information om att någon person skall ha kommit till fysisk skada i samband med händelsen.Polisen är på plats.

  En förundersökning gällande grovt rån är inledd. Platsen kommer att spärras av för teknisk undersökning.

  I nuläget finns det ingen misstänkt i detta ärende.

  Som det ser ut just nu verkar man inte ha fått med sig något från butiken och brottsrubriceringen kommer troligtvis att ändras till försök till grovt rån.

 • Martin Avedal 16:42 den 11 November, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Omhändertagen, , Polis,   

  Misstänkt drograttfylleri och olovlig körning i Örebro 

  Det var vid klockan 13:57 på måndagen som polisen stoppade en man i 50-årsåldern i centrala Örebro. Detta var andra gången på kort tid som mannen blivit stoppad av polis.

  Enligt uppgifter skall mannen vid första tillfället fått sitt körkort omhändertaget pga av drograttfylleri. Även vid dagens kontroll misstänkte polisen att mannen var drogpåverkad.

  Misstänkt för drograttfylleri och olovlig körning

  Den 50-årige mannen medtogs av polis för provtagning och förhör. Han är i nuläget misstänkt för drograttfylleri och olovlig körning.

 • Martin Avedal 12:34 den 10 November, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Polis, , Sårskada, Tegnérlunden, ,   

  Man utsatt för rånförsök vid Tegnérlunden i Örebro 

  Det var vid klockan 05.24 på söndagsmorgonen som en man i 25-årsåldern blev utsatt för ett rånförsök vid Tegnérlunden på Väster i Örebro.

  Enligt uppgifter skall för denne två okända män kommit fram och hotat med någon from av stickvapen. Den 25-årige mannen gjort motstånd då de bägge gärningsmännen inte fick med sig något rånbyte.

  Mannen fick en sårskada på benet

  Under incidenten ska den 25-årige mannen fått en sårskada på sitt ben. Men enligt uppgifter är skada lindrig och mannen ska efter omständigheter må bra.

  Efter rånförsöket vid Tegnérlunden försvann de bägge gärningsmännen från platsen norr ut. Polisen har sökt i området med bland annat hund men inte lyckats gripa någon misstänkt.

 • Örebro Tribune 16:37 den 9 November, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Lidesberg, , Polis, Singel   

  Körkortslös voltade av vägen 

  Enligt initiala uppgifter är det en person inblandad i olyckan personen har tagit sig ut ur bilen av egen kraft.
  Ambulans och räddningstjänst samt har kommit fram till platsen.

  Det visade sig att föraren är en man i dryga 20-årsåldern som saknar körkort vilket gör att han nu är misstänkt för olovlig körning.

 • Martin Avedal 12:55 den 3 November, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Polis, ,   

  Två män misshandlades vid rånförsök i Örebro 

  Det var vid klockan 02:06 natten mot söndagen som två män i 23-årsåldern blev utsatta för ett rånförsök på Norr i Örebro. Det ska inträffat i höjd med Olaus petri-kyrkan.

  Enligt uppgifter blev de bägge männen attackerade av två för dem okända män. En av dem ska haft någon form av tillhygge. Gärningsmännen hade även maskerat sina ansikten.

  Polisen rubricerar händelsen som rånförsök

  De bägge männen kunde försvara sig men blev misshandlade. En av dem ska bland annat fått en smäll i ansiktet så denne började blöda näsblod. De bägge maskerade männen lämnade platsen utan att få med sig något rånbyte.

  Polisen ska först rubricerat händelsens som misshandel men ändrade därefter det till rånförsök. Man har i nuläget inte gripit någon misstänkt men har någon uppgifter om händelsen kan man höra av sig på 114 14. De bägge maskerade männen ska försvunnit i riktning mot Klostergatan eller Sofiagatan.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel