Etiketter: Polis Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 18:09 den 25 May, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Hasselfors, , Laxå Kommun, , Polis,   

  Villa i Hasselfors totalförstörd efter brand 

  Det var vid klockan 14:01 som räddningstjänst, ambulans och polis larmades till samhället Hasselfors i Laxå kommun. Detta efter att det inkommit larm om brand i en byggnad.

  Enligt uppgifter ska det handla om en villa som var helt övertänd. Polisen skriver på sin hemsida att det skulle brinna kraftigt på platsen. Ett flertal enheter ska också blivit utskickade, totalt 13 stycken från fem olika stationer.

  Vid klockan 15:23 meddelar polisen att en person befaras vara kvar i den brinnande villan. En annan person ska dock tagit sig ut och är fysiskt oskadd. Polispatrullerna på plats ska ha haft förhör med vittnen.

  Runt klockan 16.30 ska räddningstjänsten meddelat att branden var under kontroll.

  Foto: Christian Vargahed

 • Martin Avedal 15:16 den 25 May, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Försök till våldtäkt, , , , , Polis,   

  Polisen rapporterar – Så var natten i Örebro 

  Polisen skriver på sin hemsida om nattens händelser, framför allt var det händelserikt i Örebro. Och det verkar ha varit lugnt i de övriga delarna av länet. I Örebro har det förekommit narkotikabrott, misshandel och ett försök till våldtäkt.

  Narkotikabrott vid 22.53

  Tre män i tjugoårsåldern kontrolleras central i Örebro. En av männen innehav misstänkt narkotika som tas i beslag. Anmälan narkotikabrott innehav upprättas och kommer utredas enligt SLF, snabbare lagföring.

  Försök till våldtäkt vid 00.17

  En kvinna kontaktar polisen och uppger att hon blivit utsatt för ett våldtäktsförsök. Flertalet utredningsåtgärder är vidtagna. Ingen person är frihetsberövad.

  Andra narkotikabrottet vid 00:22

  Två män i övre tonåren misstänks för att vara påverkade av narkotika. Båda männen får lämna prov och analys får utvisa om misstanke kvarstår.

  Misshandel vid 00:41

  En man i övre tonåren uppger att han blivit misshandlad på en krog i centrala Örebro. Målsäganden kan inte uppge vem som är den som utfört misshandel. Anmälan upprättas utan gärningsperson utpekad.

  Olaga hot vid 01:29

  Ordningsvakt påkallar polispatrulls uppmärksamhet. Anledning en är att det inträffat en händelse på en krog i centrala Örebro. En man i 40-årsåldern misstänks att ha utfört en handling alternativt genomfört ett uttalande som uppfattats av tre personer som hot.

  Polispatrull upprättar anmälan olaga hot och genomför utredningsåtgärder. Ingen person är frihetsberövad i ärendet.

 • Martin Avedal 20:43 den 20 May, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , Polis,   

  Berusad man misstänkt för misshandel och olaga hot 

  Polisen larmades vid klockan 14:49 på måndagen till en restaurang på norr i Örebro. Enligt uppgifter skall en berusad man slagit en gäst samt hotat personal andra gäster verbalt.

  Polisen skriver att man upprättat en anmälan gällande ringa misshandel och olaga hot mot en man samt olaga hot mot ytterligare tre män. Det är oklart i skrivande stund vad som låg bakom mannens agerande.

  Den berusade mannen som är i 60-årsåldern är i nuläget misstänkt för brotten som omnämns ovan. Han frihetsberövades inte utan avvisades från platsen.

 • Martin Avedal 18:19 den 16 May, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Hallsbergs kommun, , , , Polis,   

  Man gripen för misshandel av kvinna i Hallsberg 

  Polisen skriver under torsdagen att de har gripit en man i 40-årsåldern i Hallsbergs kommun. Detta efter att det inkommit larm om en misshandel mot en kvinna, polisen har uppgett att detta inkommit vid klockan 11.30.

  Enligt uppgifter skall gärningsmannen tillfogat skada så att blodvite uppstått på kvinnan, misshandel har skett inomhus och med okänt tillhygge. Mannen och kvinnan kände varandra sen tidigare.

  Polisen inledde under dagen en förundersökning gällande grov misshandel Utredningsåtgärder är vidtagna och kommer framgent fortlöpa. Brottsplatsen har även undersökt av polisens tekniker.

  Den misstänkte man kommer förhöras samt delges misstanke för brottet. Vad som sedan framkommit i utredningen kommer delges en jouråklagare, denne kommer sedan fatta beslut i frågan om eventuellt vidare frihetsberövande och då i form av anhållande eller om mannen ska försättas på fri fot under förundersökningens gång, skriver polisen.

 • Martin Avedal 09:39 den 9 May, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Fotboll, , , , , Polis, ,   

  Lägenhetsbråk var besvikna fotbollssupportrar 

  Polisen skriver under torsdagsmorgonen sammanfattning över nattens händelser. Där förekommer en rapport gällande ett larm under onsdagskvällen som inkom vid klockan 22.49.

  Enligt uppgifter ska en patrull åkt ut till bostadsområdet Varberga i Örebro. Detta efter att en privatperson larmat om ett lägenhetsbråk. När patrullen anlände till den aktuella platsen framkom det att detta handlade om en familj med besvikna fotbollssupportrar.

  — Vid framkomst visar det sig att den aktuella familjen bevakat en fotbollsmatch och i samband med den blivit högljudda då resultatet inte gick deras väg, skriver polisen på sin hemsida.

 • Martin Avedal 08:57 den 8 May, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , Polis, , , Vintrosa   

  Lada i Vintrosa totalförstörd efter brand 

  Det var vid klockan 00:47 natten mot onsdagen som räddningstjänst larmades till en adress utanför Vintrosa. Detta efter larm om brand i byggnad.

  Enligt uppgifter skall det inträffat en kraftig brand i en lada, men ingen person eller inga djur uppges ha kommit till skada. Dock ska ladan blivit totalförstörd i och med branden.

  Polisen skriver att händelsen rubriceras som mordbrand men det finns ingen misstänkt. Platsen ska spärras av och det ska genomföras en teknisk undersökning när det är möjligt.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel