Etiketter: Rån Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 10:50 den 29 April, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Rån, rån i motvärnsfall,   

  Kvinna gripen efter rån i motvärnsfallet 

  Det var vid klockan 09:10 på fredagsförmiddagen som polisen larmades till en butik i Örebro. Detta efter att det inkommit ett larm om rån i motvärnsfallet.

  Enligt uppgifter ska polisen gripit en kvinna i 30-årsåldern, denne ska ha hotat butikspersonal med någon form av tillhygge. I skrivande stund oklart vilken form av tillhygge. Men polisen uppger att ingen ska kommit till skada under incidenten.

  Det finns i nuläget inga uppgifter om vart i Örebro den aktuella butiken ligger. Men polisen ska vara på plats och är i nuläget fullt upptagna med att samla in vittnesuppgifter.

 • Martin Avedal 09:23 den 7 February, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Engelbrektsgatan, , , , Rån,   

  Ung man rånad – blev kroppsvisiterad av två män 

  Det var vid klockan 22:11 på söndagskvällen som en ung man i 18-årsåldern blev uppmärksammad av en polispatrull i centrala Örebro. Efter samtal framgick det att mannen blivit rånad av två män.

  Enligt uppgifter ska mannen blivit konfronterad av de två gärningsmännen på Engelbrektsgatan i centrala Örebro. De bägge männen ska uppgett att de var poliser och under en kroppsvisitering stal de bankkort och air-pods. Därefter lämnade de platsen i riktning mot Trädgårdsgatan och Rudbecksskolan.

  Polisen skriver på sin hemsida att de rubricerar händelsen som rån. Den 18-åringe mannen har inte utsatts för våld eller konkret hot men eftersom tillvägagångssättet är så hänsynslöst rubricerar man det som ett rån.

 • Martin Avedal 21:45 den 3 January, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , Rån,   

  Man rånad på matkasse i Mellringe 

  Det var vid klockan 15:45 på måndagseftermiddagen som polisen larmades till stadsdelen Mellringe i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om ett personrån i området.

  Enligt uppgifter skall en man i 25-årsåldern varit och handlat i en lokal livsmedelsbutik när denne blev konfronterad av ett flertal personer. Genom hot och slag tvingades mannen lämna ifrån sig sin matkasse med varor från butiken han besökt.

  Polisen har varit på plats för att säkra eventuella spår och samla in vittnesförhör. I nuläget finns ingen gripen för detta och man rubricerar det som ett rån.

 • Örebro Tribune 21:25 den 17 December, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , Rån,   

  Kvinna rånad på Väster i Örebro 

  Målsägande är en kvinna i 35-årsåldern som uppger att tre män kommit fram och rånat kvinnan på hennes jacka, väska och mobil på en väg i närheten av Biltema.

  Kvinnan ska inte ha blivit fysiskt skadad i samband med rånet.
  En anmälan om rån upprättas.

 • Martin Avedal 19:44 den 17 September, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Rån, , , ,   

  Man rånade butik i Rosta – ska dragit stickvapen 

  Det var vid klockan 15:06 på fredagseftermiddagen som polisen blev larmade till en butik i Rosta i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om ett rån.

  Enligt uppgifter skall en man varit inne i butiken och tagit varor, när mannen blev konfronterad av personalen ska denne dragit någon form av stickvapen. Därför ska mannen lämnat butiken med de varor som denne hade stulit.

  Polisen har varit i butiken och skrivit en anmälan, man rubricerar detta som rån i motvärnsfallet. Det är i nuläget oklart vad det aktuella värdet på stöldgodset är, men polisen skriver att ingen ska blivit fysiskt skadad i samband med rånet.

 • Martin Avedal 13:34 den 5 September, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Centralstation, , , , , Rån, , rånvåg,   

  Stor rånvåg i Örebro under natten 

  Under natten mot söndagen rapporterades det ett flertal rån i de centrala delarna av Örebro. Totalt har polisen bekräftat fem rån/rånförsök och tre av dem i de centrala delarna av staden.

  Enligt uppgifter inkom det första larmet runt klockan 22:57 sent på lördagen. Där ska en person blivit rånad på pengar och tillhörigheter av två eller flera gärningsmän. Personen ska blivit slagen och hotad under rånet.

  Rån vid Centralstationen och Brunnsparken

  De resterande fallen av rån/rånförsöken som inträffade i Örebro under natten ägde rum efter tolvslaget. Vid klockan 01:25 rånades en person på sin mobiltelefon på Norr. Bara fem minuter senare vid klockan 01:30 rånades en kille i 15-årsåldern vid centralstationen, där är det dock oklart vad rånbytet blev.

  Det sista rånet som ägde rum under natten inträffade vid klockan 03:43. En man i 20-årsåldern rånas på flera tillhörigheter vid Brunnsparken. Denne ska blivit konfronterad av en större grupp gärningsmän.

  Det ägde även rum ett rånförsök under natten, ett flertal personer ska ha hållit fast och slagit en person. De försökte komma över dennes ägodelar men personen kunde slita sig loss och fly platsen skriver polisen på sin hemsida.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel