Etiketter: Rån Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Håkan Eriksson 22:18 den 29 March, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Rån   

  Man misshandlad och rånad i Brickebacken 

  En person ringer på fredagskvällen till polisen och uppger att han ser en man som blöder från ett sår i ansiktet. Det har varit någon typ av bråk och tre personer har försvunnit från platsen.

  När polisen kommer till platsen och pratar med den skadade mannen så uppger han att han inte vet vad som har hänt. Mannen saknar ytterjacka och mobiltelefon.

  Mannen är förd till sjukhus för vård av sina skador i ansiktet och i nuläget är det ytterst oklart vad som har hänt eftersom den skadade mannen inte verkar minnas någonting.

  Efter att ha pratat med den utsatta mannen är en förundersökning gällande grovt rån startad. Det finns inga misstänkta i detta ärende i nuläget.

 • Martin Avedal 15:42 den 28 March, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Polisjakt, Rån, , ,   

  Två gripna efter väpnat rån mot matbutik i Norr 

  Polisen blev vid klockan 08:05 larmade till en matbutik på Norr i Örebro. Enligt uppgifter skall två män rånat butiken med kniv.

  De bägge män ska dragit kniv efter att de blev tillsagda att lägga upp alla varor på bandet i kassan. Därefter plockade de på sig varor och lämnade butiken.

  Krockade med personbil på Norr

  De bägge männen kunde vid kl 10:40 gripas av polis efter att det inkommit flera tips från allmänheten. Männen ska ha smitit från en olycksplats efter att ha krockat med en personbil på Norr.

  Polisen kunde identifiera fordonet då man framfört detta vårdslöst i trafiken i de norra delarna av Örebro. Efter en kort polisjakt på riksväg 50 stannade männen självmant.

  De är i nuläget misstänkta för rån samt ett antal trafikbrott som t.ex smitning.

 • Håkan Eriksson 22:16 den 15 March, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Rån, , Väpnat rån   

  Tre unga killar rånade 25-årig man i området Ladugårdsängen 

  En man i 25-årsåldern blev vid 21-tiden på fredagskvällen rånad av tre unga, beväpnade killar. Enligt polisen har rånet inträffat på Fatbursgatan i området Ladugårdsängen i Örebro.

  Rånarna har under vapenhot tvingat till sig mannens jacka, pengar, telefon och nycklar. Polisen lämnar i nuläget inga övriga uppgifter vilket vapen eller signalement.

 • Håkan Eriksson 20:03 den 11 March, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Brickegården, , , Rån, Tonåringar   

  10-årig pojke rånades av två ungdomar i området Brickegården i Karlskoga 

  Den 10-åriga pojken som kontaktat polisen via larmnummer 112, uppgav för polisen att två ungdomar har dragit omkull honom och därefter stulit hans cykel. En av förövarna var i samband med händelsen iklädd en röd luvtröja medan den andre hade grå luvtröja och bär på en svart hjälm.

  Polis kallades ut till pojken för att inhämta mer ingående uppgifter om händelsen och brottet. Pojken uppger att han efter händelsen har ont i ena knät och lite ont i huvudet i samband med att han drogs omkull på marken.

  Polisen meddelar strax efter 16-tiden på måndagseftermiddagen att pojkens cykel hittas en bit ifrån platsen vid Källmossevägen där den blev stulen, och är återlämnad till pojken.

  Efter polisen har pratat med den utsatte pojken så kommer det fram mer information om de båda personerna som utfört brottet. Det är två två pojkar, den ena i 16-årsåldern och den andra i 14-årsåldern, är i nuläget misstänkta för rån. De båda är hemkörda till sina vårdnadshavare.

 • Martin Avedal 21:16 den 28 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Godisbutik, , , , Rån   

  Godisbutik rånad i centrala Örebro – en gripen 

  et var vid klockan 20.28 under torsdagskvällen som det inkommer larm till polisen om att en godisbutik på Drottninggatan i centrala Örebro har blivit rånad. Två maskerade män har kommit in i butiken och hotat personalen. Enligt uppgifter från polisen så ska en av gärningspersonerna ha haft ett tillhygge, en machete och båda ska ha varit maskerade med luva. Efter rånet försvinner dom bägge gärningspersonerna på en moped.

  Polis griper en misstänkt på Västra Bangatan

  En av de misstänkta gärningspersonerna, en pojke i tonåren, kunde sedan gripas vid Västra Bangatan efter en kortare jakt. Den andre gärningspersonen flydde över järnvägen, meddelar polisen. Den misstänkte gärningspersonen som polisen eftersöker var klädd i blå jacka med luva. Enligt polisen ska en mindre summa kontanter och en mobiltelefon ha stulits i samband med rånet.

 • Håkan Eriksson 20:57 den 25 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Rån, Sköllersta   

  Matbutik i Sköllersta utsattes för rånförsök 

  En matbutik på Klockarevägen i Sköllersta utsattes under måndagseftermiddagen för rånförsök.

  En man kommer strax innan 14.30-tiden på måndagen in i butiken, mannen dolde ansiktet med en halsduk och hotade personalen i matbutiken med en kniv. Mannen försvann snabbt från platsen, söderut och färdades på en cykel av äldre modell.

  Den misstänkte gärningsmannen beskrivs vara 20-25 år gammal, klädsel beskrivs vara svarta kläder. Den svarta jackan har en röd dragkedja och halsduken hade vita prickar. Han bar i samband med rånförsöket trädgårdshandskar.

  Gärningsmannen har inte fått med sig något byte från matbutiken.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel