Etiketter: barnfridsbrottet Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 20:09 den 19 February, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , barnfridsbrottet, , , , , , , ,   

  Man anhållen misstänkt för olaga hot i Vivalla 

  Polisen skriver under måndagskvällen att en man har blivit anhållen misstänkt för ett flertal brott. Dessa ska ha inträffat vid en händelse under eftermiddagen i stadsdelen Vivalla i Örebro.

  Enligt uppgifter skall mannen som är i 40-årsåldern brutit sig in i en bostad i Vivalla genom att förstöra en dörr. I lägenheten har han därefter hotat ett flertal personer, bland annat ett barn under 15 år. Efter händelsen avvek mannen från platsen, detta ska ha inträffat runt klockan 14:00-tiden.

  Senare under kvällen kan mannen gripas på en annan ort i länet skriver polisen på sin hemsida. Detta ska ha inträffat runt klockan 19:00, efter gripandet blir mannen anhållen av åklagare och är i nuläget misstänkt för olaga hot i två fall, barnfridsbrott, skadegörelse samt grovt hemfridsbrott. 

 • Martin Avedal 12:56 den 13 June, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , barnfridsbrottet, , , , ,   

  Man anhållen efter grovt olaga hot och barnfridsbrott 

  Polisen skriver på sin hemsida att de under måndagskvällen kunde gripa en man i 50-årsåldern misstänkt för grovt olaga hot och barnfridsbrott. Larmet ska ha inkommit vid 19:31 och ägt rum på en adress i Örebro.

  Enligt uppgifter skall mannen ha hotat en kvinna denne har en relation med, han ska även använt ett tillhygge under incidenten. Det ska även funnits underåriga barn i bostaden när detta inträffade. Mannen kunde gripas av polispatrullen som skickades ut.

  Under tisdagen meddelade polisen vid klockan 10:43 att mannen numera var anhållen misstänkt för grovt olaga hot och barnfridsbrott, detta ska ha beslutats av åklagare efter förhör. Kvinnan ska dessutom uppsökt sjukvård.

 • Martin Avedal 17:58 den 4 May, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: barnfridsbrottet, , , , , , ,   

  Man gripen misstänkt för misshandel på sin fru 

  Det var vid klockan 16:32 på onsdagseftermiddagen som polisen larmades till en adress i Örebro. Detta efter att det inkommit larm gällande en misshandel.

  Enligt uppgifter skall polisen gripit en man i 30-årsåldern på den aktuella adressen. Denne ska vara misstänkt för misshandel i nära relation, detta efter att han ska slagit sin fru som är i 25-årsåldern. Mannen ska eventuellt även vara misstänkt för barnfridsbrott.

  — Polisen kommer att hålla förhör med mannen och därefter kommer en åklagare att besluta om han ska vara fortsatt frihetsberövad eller inte, skriver polisen på sin hemsida.

  Polisen skriver även att det i nuläget inte finns någon information om kvinnan ska behövt uppsöka sjukvård med anledning av misshandeln.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel