Etiketter: Kopparberg Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 17:57 den 5 June, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Kopparberg, , , , , ,   

  Man misshandlade kvinna i centrala Kopparberg 

  Polisen larmades vid klockan 15:13 på lördagseftermiddagen till centrala Kopparberg. Detta efter att privatpersoner har observerat att en man slagit en kvinna.

  Enligt uppgifter skall mannen både slagit och sparkat kvinnan och när polispatrullen anlände frihetsberövade de mannen. Kvinnan fick föras till sjukhus med ambulans, i nuläget är det oklart hur pass alvarligt skadad hon är.

  Mannen kunde föras till polishuset där man förhörde denne under lördagseftermiddagen. En åklagare kommer där efter fatta beslut om mannen skall vara fortsatt frihetsberövad eller inte. Det är också i skrivande stund oklart om mannen och kvinnan känner varandra.

 • Martin Avedal 15:02 den 6 March, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Gräsbrand, Kopparberg, , , , ,   

  Räddningstjänst larmade till gräsbrand utanför Östansjö 

  Det var vid klockan 14:23 på lördagseftermiddagen som räddningstjänsten blev larmade till en gräsbrand utanför Östansjö. Enligt uppgifter skall det brandhärjade området varit storlek som en halv fotbollsplan.

  Bara 18 minuter tidigare hade räddningstjänsten blivit larmade till en gräsbrand utanför Kopparberg. Detta larm inkom runt klockan 14.05. De bägge bränderna ska snabbt varit under kontroll.

 • Martin Avedal 11:54 den 12 February, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Kopparberg, , Ljusnarsbergs kommun, , , ,   

  Två personer hittades avlidna – polisen utreder mord 

  Det var under gårdagen som polisen hittade två avlidna personer, en man och en kvinna i en bostad norr om Kopparberg. Eftersom dödsorsaken är oklar utreder man i nuläget ett misstänkt mord.

  Enligt uppgifter så hittades de bägge personerna under torsdagseftermiddagen när polisen genomförde en bostadsundersökning på adressen. Och man vet som sagt i nuläget inte hur personerna har avlidit.

  Polisen har spärrat av platsen och under fredagen har man genomfört en brottsplatsundersökning. Polisen är förtegna om vad som har hänt, men enligt uppgifter finns det inte någon misstänkt i nuläget. Det är också oklart vilket ärende man utredde när de bägge personerna hittades.

 • Martin Avedal 10:02 den 7 June, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Kopparberg, , , , ,   

  Man sparkad i huvudet vid bråk i Kopparberg 

  Det var vid klockan 23:12 på nationaldagen som polisen blev larmade till centrala Kopparberg efter larm om ett bråk mellan två män.

  Enligt uppgifter skall en av männen blivit medvetslös efter att ha fått en spark i huvudet. Denne ska ha fått omvårdnad av ambulanspersonal men det är oklart hur pass allvarligt skadad denne blev.

  Polisen har skrivit en anmälan om misshandel samt skadegörelse då även ett par glasögon gött sönder under slagsmålet. De bägge männen är i 30-respektive 60-årsåldern och ska känna varandra sen tidigare.

  Det är i skrivande stunder fortfarande oklart vad som orsakade slagsmålet mellan de bägge.

 • Martin Avedal 23:19 den 15 April, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Bångbro, , Kopparberg, , , ,   

  Ödelagd byggnad övertänd i Bångbro 

  Det var vid klockan 21:30 på onsdagskvällen som räddningstjänsten blev larmade till Kata Dalströms väg i samhället Bångbro utanför Kopparberg efter att det inkommit larm om en brand.

  Enligt vittnesuppgifter som Örebro Tribune tagit del av ska det förekomma en fullt utvecklad brand i en byggnad på den aktuella adressen. Byggnaden ska vara en gammal kokosbollsfabrik som under en längre tid stått öde.

  Flera räddningsstyrkor har under kvällen varit på plats för att bekämpa branden. Det är i skrivande stund oklart vad som orsakade branden.

 • Martin Avedal 17:09 den 5 January, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Kopparberg, , , , ,   

  Den försvunna kvinnan från Kopparberg hittad avliden 

  Det var på torsdagseftermiddagen som en kvinna i 70-årsåldern försvann från en äldreboende i Kopparberg. Polisen meddelar nu att man funnit kvinnan död i skogen sydväst om samhället.

  Enligt uppgifter skall en polis med polishund funnit den avlidna kvinnan runt klockan 15.00 på söndagen. I nuläget finns ingen misstanke om att kvinnan blivit utsatt för något brott.

  Försvann från sitt hem i torsdags

  Den 70-årige kvinnan som ska lidit av begynnande demenssjukdom försvann från sitt hem på torsdagsförmiddagen. Polisen fick in larmet vid klockan 15.42 samma dag.

  Försvinnande har engagerat många privatpersoner och polisen kallade in förstärkningar från närliggande regioner samt helikopter och drönare. Även Försvarsmakten och Missing People har varit involverade i sökningsarbetet.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel