Etiketter: Ambulans Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Håkan Eriksson 20:04 den 11 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Ambulans, Åsbro, , , , Tomta,   

  Singelolycka med personbil mellan Tomta och Åsbro 

  På måndagskvällen så inträffar en singelolycka med en personbil mellan Tomta och Åsbro utanför Hallsberg. Räddningstjänsten får in larmet om trafikolyckan vid klockan 19.47 och styrkan åker fram tillsammans med ambulans och polispatrull till olycksplatsen.

  Föraren ska enligt uppgift från SOS Alarm vara vaken och talbar, hon är avförd ifrån platsen med ambulans till sjukhus.

  Enligt uppgifter så misstänks den kvinnliga föraren i 25-årsåldern varit påverkad i samband med att hon framfört fordonet. Resultat på provtagning får visa om hon gjort sig skyldig till rattfylleri.

 • Christian Vargahed 14:02 den 11 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Ambulans, , , , , Stockshammar,   

  En person har blivit påkörd vid Stockshammar utanför Askersund 

  En person har på måndagseftermiddagen blivit påkörd på Riksväg 50 vid Stockshammar utanför Askersund. Räddningstjänst och ambulans blev vid klockan 13.48 utlarmade fram till olycksplatsen. Kvinnan är enligt uppgifter till SVT avförd med ambulans till sjukhuset.

  Enligt Universitetssjukhuset i Örebro ska kvinnan som är i 75-årsåldern vårdas på intensivvårdsavdelningen för livshotande skador.

  Trafiken stängdes av i södergående riktning i samband med räddningsarbetet på olycksplatsen.

 • Håkan Eriksson 14:25 den 9 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Ambulans, Bondegatan, , ,   

  Trafikolycka mellan flera fordon på Bondegatan i Örebro 

  Det inkommer vid klockan 14.19 på lördagen larm om en trafikolycka som inträffat på Bondegatan, söder i Örebro. Dom inledande uppgifter vi fått är att minst en personbil är inblandad i trafikolyckan. Räddningstjänsten och ambulans är utlarmade fram till olycksplatsen.

  Inga personskador i samband med trafikolyckan, meddelar polisens presstalesman Stefan Wickberg.

 • Håkan Eriksson 19:45 den 4 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Ambulans, , Oxhagen, , ,   

  Två personbilar kolliderade vid Oxhagen 

  Det inkommer på måndagskvällen larm om att två personbilar kolliderat på Karlslundsgatan i höjd med bostadsområdet Oxhagen i Örebro. Polis, räddningstjänst och ambulans kallades vid klockan 19.16-tiden ut till olycksplatsen.

  Ingen person skadades i samband med olyckan. De båda bilarna behövde dock bli bärgade från platsen. En av förarna är misstänkt för att inte ha iakttagit väjningsplikt.

 • Håkan Eriksson 12:18 den 4 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Ambulans, , , Pilängen,   

  Arbetsplatsolycka på Krangatan i Örebro – man förd med ambulans till sjukhus 

  Polis och ambulans blir vid 11.20-tiden utlarmade efter att det inträffat en arbetsplatsolycka vid ett speditionsföretag på Krangatan, Pilängen i Örebro. En man har på okänt sätt slagit huvudet i ett okänt föremål.

  Mannen har enligt polisens uppgifter, varit vaken hela tiden. Han är förd med ambulans till sjukhus för kraftiga smärtor i huvudet. Polispatrull arbetar med att ta reda på vad som inträffat.

  Polisen har skrivit en brottsanmälan och förundersökning är inledd rubricerad som vållande till kroppsskada i samband med arbetsolycka. Den skadade mannen som är född 1968, verkar inte ha blivit allvarligt skadad, meddelar Stefan Dangardt, presskommunikatör hos polisen i Bergslagen.

 • Martin Avedal 17:36 den 16 January, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Ambulans, , Pojke, , ,   

  Ung pojke påkörd av buss i Karlskoga 

  Det var vid klockan 13:57 på onsdagseftermiddagen som polis, räddningstjänst och ambulans blev larmade till området Baggängen i södra Karlskoga efter att en 7-årig pojke har blivit påkörd av en buss

  Pojken var vid medvetande när ambulanspersonal anländer till olycksplatsen. Han hade inga synliga skador men fördes med ambulansen till sjukhus för undersökning.

  Busschauffören agerade rätt i samband med olyckan

  Polisen har upprättat en anmälan om trafikolycka, utan misstanke om brott. Enligt uppgifter ska det ha varit halt och inget övergångsställe på platsen. Pojken har enligt uppgifter till polisen, gått ut på gatan rakt framför bussen, busschauffören har vid olyckstillfället hållit en låg hastighet.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel