Etiketter: Trafikolycka Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 19:33 den 5 July, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , elsparkcykel, , , , , Trafikolycka,   

  Två personer på elsparkcykel körde på kvinna 

  Det var vid klockan 15:43 på tisdagseftermiddagen som polis och ambulans blev larmade till Stortorget i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om en trafikolycka samt smitning.

  Enligt uppgifter skall två personer på en elsparkcykel kört på en kvinna i 50-årsåldern. Därefter ska de lämnat platsen medan kvinnan var tvungen att uppsöka sjukvård. Detta då hon ska ha skadat sin arm.

  Polisen skriver att man sökt efter personerna men har inte anträffat dem. Man har även hållit i målsägandeförhör och vittnesförhör och ska upprätta en anmälan om smitning från trafikolycka och vållande till kroppsskada.

 • Martin Avedal 15:28 den 26 June, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , Skolgatan, Trafikolycka,   

  Polisbil i kollision med personbil i centrala Örebro 

  Under söndagen skriver flera lokala medier i Örebro att en polisbil ska kolliderat med en personbil. Trafikolyckan ska inträffat i korsningen mellan Skolgatan och Södra Grev Rosengatan.

  Det är oklart vad som låg bakom trafikolyckan men enligt uppgifter skall polisbilen kört in i personbilen. Polisbilen ska även efter smällen kört in i en trafiksignal i korsningen. En av de inblandade fordonen ska börjat läcka olja.

  Trafikolyckan ska inträffat runt klockan 13.45 på söndagen och ingen av de inblandade ska behövt uppsöka sjukvård. De bägge fordonen kommer under eftermiddagen att bärgas.

 • Martin Avedal 13:42 den 21 June, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , , Trafikolycka,   

  Trafikolycka i Lillån – bilist körde mot rött 

  Det var vid klockan 11:35 som räddningstjänst, ambulans och polis larmades till Lillån i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om en trafikolycka på riksväg 50.

  Enligt uppgifter skall tre personer varit inblandade i olyckan men ingen av dem ska behövt uppsöka akutsjukvård. Det ska handla om en sidokrock där man i 70-årsådlern ska kört på det andra fordonet.

  Polisen skriver också på sin hemsida att den 70-årige mannen är misstänkt för vårdslöshet i trafik, detta då det finns indikationer på att denne kört mot rött ljus.  

 • Martin Avedal 21:35 den 1 April, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , , , Trafikolycka,   

  Två döda efter trafikolycka utanför Kopparberg 

  Det var vid klockan 11:35 på fredagen som räddningstjänsten blev larmade till riksväg 63 söder om Kopparberg. Detta efter att det inkommit larm om en trafikolycka.

  Vid klockan 19:36 på fredagskvällen kom besked om att två personer ska ha avlidit till följd av trafikolyckan. Det ska vara en man och en kvinna i 70-årsåldern.

  Personbil och lastbil frontalkrockade

  Enligt uppgifter inträffade trafikolyckan på riksväg 63 mellan Kopparberg och Stjärnfors runt lunchtid på fredagen. En personbil och en lastbil ska frontalkrockat. Trafikolyckan påverkade trafikflödet på platsen hela eftermiddagen och in på kvällen.

  Senare på fredagskvällen kunde polisen bekräfta att en man och en kvinna ska ha avlidit efter trafikolyckan. De bägge ska ha färdats i personbilen, lastbilschauffören klarade sig utan skador och är inte misstänkt för något brott.

 • Martin Avedal 18:13 den 18 February, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , Södermalmsplan, Trafikolycka,   

  Cyklist till sjukhus efter trafikolycka vid rondell 

  Det var vid klockan 06:20 på fredagsmorgonen som polis och ambulans larmades till rondellen vid Södermalmsplan i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om en trafikolycka på platsen.

  Enligt uppgifter skall en manlig cyklist i 20-årsåldern blivit påkörd av en manlig bilist i 50-årsåldern. Cyklisten ska ha varit vid medvetande men klagade på ryggsmärtor, denne fördes med ambulans till USÖ.

  Bilisten ska inte ådragit sig några skador under trafikolyckan. Polisen skriver att de upprättat en anmälan om trafikolycka där det ska utredas om någon av parterna kommer att misstänkas för brott.

 • Martin Avedal 10:28 den 28 January, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , Trafikolycka,   

  Man med hundar påkörd – bilist smet från platsen 

  Det var vid klockan 07:33 på fredagsmorgonen som polis blev larmade till Laxå. Detta efter att det inkommit larm om en trafikolycka där en man med hundar blivit påkörd.

  Enligt uppgifter skall mannen som är i 50-årsåldern varit ute och gått med sina två hundar vid länsväg 205 i Laxå. Mannen och dennes hundar blev påkörd av en bilist som lämnade platsen utan att lämna uppgifter om sig. 

  Mannen ska ha klarat sig undan allvarligare skador och kunde få hjälp att ta sig hem. Men dennes hundar ska enligt initiala uppgifter vara allvarligt skadade eventuellt avlidna. Dock skriver polisen på sin hemsida att dessa uppgifter i skrivande stund inte är bekräftade.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel