Etiketter: Trafikolycka Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Håkan Eriksson 17:12 den 20 November, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Trafikolycka   

  Trafikolycka mellan tre bilister vid Norra Mos i Kumla 

  SOS-Alarm meddelar att tre bilister har krockat vid Norra Mos i Kumla. Enligt polisen skall det inte vara några större personskador, ambulansen åkte fram till platsen tillsammans med räddningstjänsten och polis.

 • Håkan Eriksson 11:57 den 23 October, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Trafikolycka   

  Singelolycka med personbil mellan Fjugesta och Edsberg 

  Räddningstjänsten larmas vid klockan 11.50-tiden ut till en trafikolycka som inträffat på väg 518 mellan Fjugesta och Edsberg. Enligt SOS Alarm är det en singelolycka med en personbil.

 • Martin Avedal 11:37 den 14 October, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Rondell, , , Trafikolycka,   

  Misstänkt smitningsolycka på Södermalm i Örebro 

  Det var runt klockan 06:30 på måndagsmorgonen som en cyklande man i 25-årsåldern blev påkörd vid en rondell på Södermalm, den vid Gustavsvikvägen och Södermalmsplan.

  Polisen fick anmälan vid klockan 06:46 efter att mannen anlänt till sin arbetsplats. Enligt uppgifter skall denne fått skjuts och inte behövt uppsöka sjukvård för några skador. Dock skall mannen klagat på smärtor i arm och axel.

  Hamnade på fordons motorhuv

  Polisen söker i nuläget efter den misstänkte smitaren men man har inte något signalement på fordonet. Om någon har sett något vid rondellen på Södermalm runt kl 06:30 kan man höra av sig på 114 14.

  Enligt uppgifter skall den 25-årige mannen blivit påkörd och hamnat på fordonets motorhuv. Därefter skall bilisten lämnat platsen direkt efter olyckan utan att stanna.

 • Martin Avedal 11:10 den 18 September, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: A-traktor, , Glomman, , , , Trafikolycka,   

  Personbil och A-traktor kolliderade vid Glomman 

  Det var vid klockan 08:16 på onsdagsmorgonen som räddningstjänsten, ambulans samt polis blev larmade till korsningen vid Glomman och Stenåsvägen i Örebro.

  Enligt de första uppgifter skall det handlat om en trafikolycka mellan en personbil och en traktor. Där traktorn skall efter olyckan hamnat i diket. När räddningsstyrkorna anlände till plasten kunde de konstatera att det handlade om en typ av A-traktor.

  Två förda till sjukhus med lättare skador

  Det är i nuläget oklart vad som orsakade trafikolyckan, och samtidigt finns det inte någon misstanke om brott i nuläget. De bägge förarna som var två unga män födda 1994 samt 2002 fick föras med ambulans till USÖ med lättare skador.

 • Håkan Eriksson 13:44 den 17 September, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Latorp, , Trafikolycka   

  Man skadad efter trafikolycka med fyrhjuling vid Latorp utanför Örebro 

  En man i 60-årsåldern skadades i samband med en trafikolycka som inträffade efter lunchtid i närheten av Latorp, väster om Örebro. Enligt polisen så färdades mannen på en fyrhjulig motorcykel som av okänd anledning kört av vägen.

  Förd till USÖ med okända skador

  Initialt uppgav polisen att fyrhjulingen har körts av en man i 60-årsåldern och att mannen skadats, det är ännu oklart hur allvarliga skadorna är. Mannen är förd med ambulans till Universitetssjukhuset i Örebro.

 • Håkan Eriksson 19:51 den 9 September, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , Trafikolycka,   

  Trafikolycka med lastbil på riksväg mellan Byrsta och Blacksta 

  Vid 13.30-tiden på måndagseftermiddagen inträffar en trafikolycka med en lastbil som kört av vägen och vält i ett dike. Trafikolyckan inträffar på riksväg 51/52 mellan Byrsta och Blacksta i södra länsdelarna.

  Inget åtgärd från räddningstjänsten eller ambulans. Chauffören har själv kontaktat assistans.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel