Etiketter: Trafikolycka Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Håkan Eriksson 16:14 den 18 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Montörsgatan, , , , Trafikolycka   

  Trafikolycka med lastbil i Kumla – chauffören hittades utanför fordonet 

  Det inträffade på måndagseftermiddagen en trafikolycka med en lastbil på gamla E3 i höjd med Ericssonfabriken i Kumla. En lastbil har kört av vägen och när räddningstjänsten tillsammans med ambulans och polis anländer till platsen så hittar man chauffören utanför fordonet, allvarligt skadad.

  — Skadeläget är allvarligt, och kan eventuellt handla om ett sjukdomsfall, meddelar Christina Hallin, presstalesperson hos Polisen i Bergslagen.

  Chauffören är avförd med ambulans till sjukhus. Lastbilen kommer att tas i beslag för teknisk undersökning, för att undersöka vad olyckan kan ha berott på. Trafikolyckan orsakade totalt stopp i trafiken, från Örebro mot Kumla. Vid 15-tiden så flyter trafiken på växelvis förbi olycksplatsen, meddelar polisen via sin hemsida.

  Trafikolycka i Kumla
  Foto: Christian Vargahed
 • Håkan Eriksson 13:06 den 18 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Trafikolycka   

  Trafikolycka mellan två personbilar i korsning på Väster i Örebro 

  Det inträffade vid 12.30-tiden en trafikolycka på Väster i Örebro. En personbil har kört in i framförvarande bil i korsningen Hertig Karls Allé och Västra Nobelgatan i Örebro.

 • Håkan Eriksson 10:47 den 17 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Hjortkvarn, , Trafikolycka   

  Bussolycka på riksväg 51 vid Hjortkvarn – 22 stycken passagerare ombord 

  Det inkommer vid klockan 10.24 på söndagen larm om en trafikolycka med en buss och enligt uppgifter till SOS Alarm så hade en singelolycka inträffat i höjd med bensinstationen QStar på Kvarngatan i Hjortkvarn.

  Enligt initiala uppgifter som gick ut till räddningspersonalen på väg mot olycksplatsen var att personer kan ha skadats.

  Polispatrull meddelar att olycksplatsen är på riksväg 51, i höjd med Känstorpsvägen i Hjortkvarn. Bussresenärerna uppges vara ungdomar i nedre tonåren som tillsammans med vuxna ledare från en fritidsgård var på väg till Sälen från Norrköping.

  Polisen meddelar att totalt 22 personer ska vara inblandade i trafikolyckan. Två personer undersöktes av ambulanspersonal på olycksplatsen. Busschauffören medföljer ambulans till sjukhus för vård av ansiktsskador.

 • Håkan Eriksson 23:58 den 15 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Trafikolycka   

  Trafikolycka på fredagskvällen i centrala Örebro 

  En trafikolycka inträffade mellan två personbilar vid 21.30-tiden på fredagskvällen i centrala Örebro. Trafikolyckan inträffade i korsningen Rudbecksgatan och Östra Bangatan i centrala Örebro. Räddningstjänst, ambulans och polis åkte till platsen.

  Polisen uppger att ingen person ska ha skadats i samband med olyckan.

 • Håkan Eriksson 10:46 den 12 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: E18, , Linnebäck, Trafikolycka   

  Personbil kolliderade med ett däck på E18 utanför Karlskoga 

  En personbil kolliderade vid 07-tiden på tisdagsmorgonen med ett däck som låg på motorvägen i höjd med Linnebäck strax utanför Karlskoga. En lastbil hade tappat däcket på E18, på platsen för trafikolyckan. Enligt polisen ska ingen person skadats i samband med olyckan.

  Personbilen måste bärgas från olycksplatsen.

 • Håkan Eriksson 20:04 den 11 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Åsbro, , , , Tomta, Trafikolycka   

  Singelolycka med personbil mellan Tomta och Åsbro 

  På måndagskvällen så inträffar en singelolycka med en personbil mellan Tomta och Åsbro utanför Hallsberg. Räddningstjänsten får in larmet om trafikolyckan vid klockan 19.47 och styrkan åker fram tillsammans med ambulans och polispatrull till olycksplatsen.

  Föraren ska enligt uppgift från SOS Alarm vara vaken och talbar, hon är avförd ifrån platsen med ambulans till sjukhus.

  Enligt uppgifter så misstänks den kvinnliga föraren i 25-årsåldern varit påverkad i samband med att hon framfört fordonet. Resultat på provtagning får visa om hon gjort sig skyldig till rattfylleri.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel