Etiketter: Trafikolycka Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 12:24 den 12 March, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Fogdhyttan, , , , , , Trafikolycka,   

  En gripen efter allvarlig trafikolycka utanför Gyttorp 

  Det var vid klockan 09:18 på fredagsmorgonen som räddningstjänst, polis samt ambulans larmades till länsväg 244 mellan Fogdhyttan och Gyttorp. Detta efter att det inkommit larm om en trafikolycka på platsen.

  Enligt uppgifter skall en lastbil samt två personbilar av okänd anledning kolliderat med varandra. Totalt ska sju personer var involverade, varpå fem färdades i en av personbilarna. De andra två är lastbilschauffören samt föraren av den andre personbilen.

  Totalstopp mellan Fogdhyttan och Gyttorp

  Samtliga personer från personbilar har förts med ambulans till sjukhus, enligt uppgifter skall iaf en av dem vara allvarligt skadad. Lastbilschauffören har gripits misstänkt för vårdslöshet i trafik samt vållande till kroppsskada.

  Trafikolyckan orsakade totalstopp på länsväg 244 mellan Fogdhyttan och Gyttorp. Det är oklart när trafiken kan släppas på igen men enligt beräkningen någon gång under eftermiddagen.

 • Martin Avedal 14:28 den 1 March, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , Trafikolycka,   

  Förare lämnade fordon efter att ha kört ner en stolpe 

  Det var vid klockan 13:37 på måndagen som räddningstjänsten och polisen blev larmade till Östra Bangatan i Örebro. Detta efter att det inkommit ett larm om en trafikolycka.

  Enligt uppgifter skall en skåpbil kört ner en stolpe på Östra Bangatan. Efter kollisionen med stolpen skall förare i skåpbilen till fots sprungit från olycksplatsen.

  Enligt fler uppgifter som inkommit ska ett flertal föremål ramlat ur skåpbilen vid kollisionen. I nuläget är det oklart vad det är för föremål. Polisen har även inte lokaliserat föraren.

 • Martin Avedal 17:10 den 7 February, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Möckeln, , , , Trafikolycka,   

  Bilar gick genom isen efter körning på Möckeln 

  Det var vid klockan 14:34 på söndagseftermiddagen som polis och räddningstjänst blev larmade till sjön Möckeln utanför Karlskoga. Detta efter att det inkommit larm om en trafikolycka på sjön.

  Enligt uppgifter skall två personbilar gått igenom isen på Möckeln efter att ett flertal personer varit ute och kört på sjön. Totalt ska fyra personer varit iblandade i trafikolyckan, de skall tagit sig i land på egen hand.

  Personbilarna sjönk till botten av sjön ca 30 meter från närmaste strandkant. De inblandade behövde inte uppsöka någon sjukvård men fick istället värma sig på brandstationen.

 • Martin Avedal 14:30 den 5 January, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , Trafikolycka, ,   

  Misstänkt smitning efter trafikolycka vid USÖ 

  Vid klockan 11:27 runt lunchtid på tisdagen inkommit larm om en trafikolycka vid USÖ i Örebro. En man har kontaktat polisen och uppger att denne blivit påkörd.

  Enligt uppgifter skall mannen blivit påkörd vid ett övergångsställe i höjd med akuten vid USÖ. Bilisten som uppfattades som en äldre kvinna ska lämnat platsen utan att ha samtalat med mannen.

  Polisen har skrivit en anmälan angående smitning från trafikolycka. Den påkörde mannen ska inte ådragit sig några allvarliga skador och inte behövt uppsöka läkarvård. Denne har dock klagat på smärtor i ena foten.

 • Örebro Tribune 19:18 den 7 December, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , Trafikolycka   

  Trafikolycka i Marieberg 

  Räddningstjänsten, polisen samt ambulanser larmas till en trafikolycka i höjd med Mariebergs köpcentrum vid 19-tiden på måndagskvällen.

  Enligt första uppgifter skall det vara flera fordon inblandade i olyckan
  det finns inga uppgifter i skrivande stund om omfattningen av olyckan eller om det är några personskador.

 • Martin Avedal 18:24 den 7 December, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , Örebrovägen, , Trafikolycka   

  Misstänkt drograttfylleri vid trafikolycka i Lindesberg 

  Det var vid klockan 16:43 på måndagseftermiddagen som polis, räddningstjänst samt ambulans larmades till Örebrovägen i höjd med södra infarten till Lindesberg.

  Enligt uppgifter skall två bilar varit inblandade i olyckan där en av bilisterna ska kört på den andre bakifrån. Totalt ska fyra personer varit iblandade varpå de i det påkörda fordonet fick föras till Lindesbergs Lasarett. De ska ej varit allvarligt skadade.

  Polisen misstänker att bilisten som körde på fordonet ska varit påverkad då denne visade tecken på drogpåverkan. Denne, en man i 35-årsåldern fördes till polisstation för provtagning samt förhör. Mannen ska i nuläget vara misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott avseende eget bruk.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel