Etiketter: Trafikolycka Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 10:33 den 3 April, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , , , Trafikolycka,   

  Två till sjukhus efter trafikolycka på riksväg 50 

  Räddningstjänst, ambulans och polis larmades vid klockan 08:51 under onsdagsmorgonen till riksväg 50 i höjd med Hovsta i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om en trafikolycka på platsen.

  Enligt uppgifter ska det inträffat en kollision mellan en lastbil och en personbil. Två personer ska ha färdats i personbilen och fick att föras med ambulans till sjukhus. Skadeläget för dessa är oklart men lastbilschauffören klarade sig utan skador.

  — Vägen i södergående riktning är avstängd för trafik under räddningsarbetet, skriver polisen på sin hemsida.

 • Martin Avedal 05:15 den 29 February, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , Skada, , Tågolycka, Trafikolycka,   

  Tre personer påkörda av tåg vid Södra station i Örebro 

  Det var runt klockan 22.45 på onsdagskvällen som ambulans, polis och räddningstjänst larmades till Södra station i centrala Örebro. Detta efter att det inkommit ett larm gällande en olycka.

  Enligt uppgifter skall tre personer blivit påkörda av ett godståg, alla dessa tre ska varit fotgängare och blivit allvarligt skadade skriver polisen på sin hemsida. Dessutom har man tagit loket i beslag pga utredningssyfte.

  Polisen har under natten genomfört en större insats på platsen och man har förhört vittnen. Olyckan ska ha inträffat vid järnvägsövergången, enligt uppgifter till Aftonbladet ska lokföraren inte vara misstänkt för något brott.

  Läsarbilder: Daniel Kolklwski

 • Martin Avedal 15:32 den 19 October, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Ekersvägen, , , , , Trafikolycka,   

  Trafikolycka med polisbil i Örebro – en till sjukhus 

  Det var vid klockan 11:53 på torsdagen som det inträffade en trafikolycka på Ekersvägen i höjd med avfarten till E18/E20 i Örebro. Ett av de inblandade fordonen ska vara ett utryckningsfordon i form av en polisbil.

  Enligt uppgifter är det en personbil och en polisbil som är inblandade i olyckan och en av personerna i personbilen har blivit förd till sjukhus. Det är i skrivande stund oklart vad som låg bakom trafikolyckan.

  — Med anledning av olyckan är det avstängt på Ekersvägen och trafikanter uppmanas att ta det försiktigt i området så att personal kan arbeta tryggt och säkert vid platsen.

 • Martin Avedal 23:51 den 12 October, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , , , Trafikolycka   

  Kvinna avled efter trafikolycka på Boglundsängen 

  Det var vid klockan 16:58 på torsdagen som räddningstjänst, polis och ambulans larmades till Eurostop i området Boglundsängen i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om en trafikolycka.

  Enligt uppgifter skall en personbil väjt för ett annat fordon och då kört in i en stolpe som i sin tur föll så illa att den träffade en kvinna som skadades. Kvinnan fick föras med ambulans till sjukhus och skadorna ska då bedömts vara allvarliga.

  Senare vid klockan 17:29 kommer en uppdatering på polisens hemsida där de meddelar att kvinnan har avlidit av de skador hon ådrog sig vid olyckan, hennes anhöriga ska vara underrättade.

  — Det fanns flera vittnen till olyckan som kommer att utredas. Bilen är tagen i beslag för teknisk undersökning, skriver polisen.

 • Martin Avedal 10:40 den 10 September, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , , , Trafikolycka, ,   

  Krockade med sin A-traktor – misstänkt för rattfylleri 

  Det var vid klockan 02:28 natten mot söndagen som polisen larmades till en trafikolycka i Örebro. Detta efter att en A-traktor krockat med en personbil samt en stolpe.

  Enligt uppgifter skall föraren av A-traktorn varit en ung kvinna under 18 år. Denne ska av någon okänd anledning kört in i en personbil och en stolpe med sitt fordon. Kvinnan ska blåst positivt i sållningsinstrument och blivit omhändertagen för kroppsbesiktning.

  Polisen skriver även på sin hemsida att körkortet omhändertaget på plats samt att orosanmälan till sociala myndigheter enligt SOL14 är upprättad. Det ska inte förekommit några personskador i samband med trafikolyckan.

  Ska varit en händelserik natt

  Utöver trafikolyckan med A-traktorn rapportera polisen om en händelserik natt. Framför allt har det förekommit mycket fylleri och stök, men även ett flertal trafikbrott.

  Många har hört av sig angående om störande oljud från högt spelande fordon. På Kyrkogatan i Örebro rapporterades en man i 25-årsåldern för förargelseväckande beteende genom att skapa oljud på allmän plats. Dessutom ska en man i 30-årsåldern vara misstänkt för olovlig fordonstrafik i centrala Örebro. Mannen nekade varpå rapport skriven för hantering i tingsrätt.

  I Vretstorp blev en man i 20-årsåldern misstänkt för försök till grov misshandel efter att ha kört på ett flertal parkerade fordon. Ett flertal personer ska också ha blivit påkörda, dock inga allvarliga personskador.

 • Martin Avedal 17:43 den 8 August, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , Trafikolycka,   

  Polisbil i trafikolycka på Norr i Örebro 

  Det var vid klockan 12:32 på tisdagen som en polisbil var inblandad i en trafikolycka i Örebro. Polispatrullen åkte på ett beordrat jobb på E18/E20 när denne krockade med en personbil på Norr.

  Enligt uppgifter skall trafikolyckan inträffat vid korsningen mellan Östra Bangatan och Ribbingsgatan. En av personerna i polisbilen uppgav smärta i en axel men ingen av de inblandade ska behövt åka med ambulans till sjukhus.

  — Polisen kommer att skriva en anmälan som kommer att utredas av enheten för särskilda utredningar. Detta är rutin vid händelser där polisanställda är inblandade i, bland annat, olyckor, skriver polisen på sin hemsida.  

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel