Etiketter: Trafikolycka Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 13:56 den 23 June, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Ingelsby, , , , Trafikolycka,   

  Ung mopedist blev prejad av pickup – fick föras till sjukhus 

  En 16-årig mopedist blev vid klockan 01:03 natten till söndagen prejad av en pickup på riksväg 50 i höjd med Ingelsby norr om Askersund.

  Enligt uppgifter ska mopedist, en 16-årige kille klagat på smärta i ryggen och fått åka ambulans till sjukhus. Polisen varit på platsen och kan konstatera att mopedisten blivit prejad av en mörkblå eller svart pickup, därefter kraschade mopeden in i ett räcke.

  Polisen söker efter händelsen information om det misstänkta fordonet. I nuläget handlar det om en smitning och privatpersoner kan höra av sig till polisen på 114 14.

 • Martin Avedal 18:51 den 10 June, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Bilist, Cyklist, Kristinagatan, , Oskarsvägen, , Trafikolycka,   

  Cyklist påkörd av bilist på Öster i Örebro 

  Det var strax efter klockan 18.00 på måndagseftermiddagen som räddningstjänst, ambulans och polis blev larmade till korsningen Oskarsvägen och Kristinagatan på Öster.

  Enligt uppgifter hade en cyklist blivit påkörd av bilist på platsen. Cyklisten själv hade larmat räddningstjänsten efter olyckan, denne ska blivit prejad av bilist och ådragit sig skrapsår men även påpekat på smärtor i nacken.

  Cyklisten ska ha förts med ambulans till USÖ för sjukvård enligt vittnesuppgifter från platsen. Oklart om bilist ådragit sig några skador efter trafikolyckan.

 • Martin Avedal 17:30 den 27 May, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , Trafikolycka,   

  Trafikolycka norr om Askersund – två fordon kolliderade 

  Det var vid klockan 16.10 på måndagseftermiddagen som polis, räddningstjänst och ambulans larmades ut till norra infarten utanför Askersund.

  Enligt uppgifter hade två personbilar kolliderat med varandra. Två personer ska varit inblandade och de mår efter omständigheten bra. Fronten på ett av fordonen är helt totalkvaddat.

  Det är i skrivande stund oklart varför de bägge bilisterna kolliderade med varandra. Trafikolyckan ska ha orsakat ett störningar i framkomligheten på Riksväg 50. Risker för köer ska ha förekommit.

 • Martin Avedal 23:16 den 22 May, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Östra Bangatan, , Svampen, Trafikolycka,   

  Polisbil i frontalkrock under utryckning – hade blåljus på 

  Det var vid klockan 21.14 som det inkom larm om en trafikolycka vid utfarten från Hovstavägen mot Östra Bangatan i Örebro. Enligt uppgifter skall en polisbil frontkrockat under utryckning.

  Poliserna i polisbilen var på väg till en olycka i Frövi när de själva råkade ut för en trafikolycka. De ska ha påkallat fri väg genom använda både blåljus och siren som signal. Detta hjälpte dock inte och patrullen frontalkrockade med en kvinna i 20-årsåldern.

  Alla de inblandade fick uppsöka sjukvård

  Alla de iblandade i trafikolyckan fick efteråt uppsöka sjukvård. Poliserna mår efter omständigheterna bra, men fick uppsöka vård för hälsokontroll. Den unga kvinnan ska ha upplevts som chockad och skärrad och fördes med ambulans till USÖ. Trafikolyckan ska också ha orsakat totalstopp på platsen.

  Polisen har påbörjat en förundersökning om trafikbrott, men i nuläget finns det inte någon brottsrubricering. När polispersonal i tjänst är inblandade i trafikolyckor anmäls alltid händelsen till enheten för internutredningar SU. Detta är en rutinmässig händelse inom polismyndigheten i Sverige.

 • Martin Avedal 17:09 den 13 May, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Eklundavägen, , , , Tåg, Trafikolycka,   

  Godståg körde på personbil i centrala Örebro 

  Det var strax efter klockan 11.00 på måndagen som ett godståg körde på en personbil vid järnvägsöverfarten på Eklundavägen i centrala Örebro.

  Enligt uppgifter skall föraren i personbilen kört mot rött ljus och inte uppmärksammat att det är stopplikt vid järnvägsöverfarten. Detta bidrog till att ett godståg körde in i personbilen och spårade ur. Personbilen ska ha blivit totalförstörd.

  Föraren ska ej ha behövt söka upp läkarvård då denne behandlades på plats. Men bilisten fick körkortet omhändertaget enligt polisen.

 • Örebro Tribune 08:59 den 24 April, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Trafikolycka   

  Trafikolycka på Ekersvägen 

  Två bilar har krockat i korsningen Ekersvägen och Trollbärsgatan i Örebro.
  Den ena bilen kan inte ta sig från platsen och står hindrande. Framkomligheten begränsas på platsen.
  Ingen person har skadats.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel