Etiketter: Trafikbrott Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 10:31 den 16 April, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Kaos, , , , , Trafikbrott,   

  Kaos i Odensbacken – bilister störde allmänheten 

  Det var vid klockan 00:06 natten till söndagen som flera privatpersoner i Odensbacken kontaktade polisen. Detta efter att ett flertal bilister ska ha stört allmänheten under kvällen. Polisen ska skickat ut patruller till samhället.

  Enligt uppgifter skall ett flertal fordon körts omkring och stört allmänheten, förarna ska ha kört på cykelbanor och personerna i fordonen beter sig illa då de blir tillsagda. Det ska ha förekommit en stor fest på en adress där många fordon och personer har samlats, skriver polisen på sin hemsida.

  Polisen ska även fattat misstanke om att det har skett brott mot alkohollagen och patrullerna tar alkohol i beslag. Polisen skriver också att man upprättat en anmälan om ofredande där flera boende i området är målsägande.

 • Martin Avedal 19:47 den 31 May, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , Trafikbrott,   

  Bilist i avställd bil hade barn utan bälte i passagerarsätet 

  Det var vid klockan 14.21 på söndagseftermiddagen som polisen stoppade ett fordon för kontroll på riksväg 50 utanför Lindesberg.

  Enligt uppgifter var fordonet avställt och framfördes av en körkortslös man i 45-årsåldern som sen tidigare är en känd trafikbrottsling. Bland annat ska denne vid flera tidigare tillfällen dömts för grov olovlig körning.

  Dessutom satt en kvinna i passagerarsätet som höll i ett treårigt barn. Fordonet saknade en barnstol varpå barnet satt i kvinnas knä utan säkerhetsbälte på sig.

  Den 45-årige mannen är i nuläget misstänkt för grov olovlig körning, Polisen valde även att beslagta fordonet från mannen på grund av upprepad trafikbrottslighet.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel