Etiketter: Rattfylleri Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 10:40 den 10 September, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , , Rattfylleri, , ,   

  Krockade med sin A-traktor – misstänkt för rattfylleri 

  Det var vid klockan 02:28 natten mot söndagen som polisen larmades till en trafikolycka i Örebro. Detta efter att en A-traktor krockat med en personbil samt en stolpe.

  Enligt uppgifter skall föraren av A-traktorn varit en ung kvinna under 18 år. Denne ska av någon okänd anledning kört in i en personbil och en stolpe med sitt fordon. Kvinnan ska blåst positivt i sållningsinstrument och blivit omhändertagen för kroppsbesiktning.

  Polisen skriver även på sin hemsida att körkortet omhändertaget på plats samt att orosanmälan till sociala myndigheter enligt SOL14 är upprättad. Det ska inte förekommit några personskador i samband med trafikolyckan.

  Ska varit en händelserik natt

  Utöver trafikolyckan med A-traktorn rapportera polisen om en händelserik natt. Framför allt har det förekommit mycket fylleri och stök, men även ett flertal trafikbrott.

  Många har hört av sig angående om störande oljud från högt spelande fordon. På Kyrkogatan i Örebro rapporterades en man i 25-årsåldern för förargelseväckande beteende genom att skapa oljud på allmän plats. Dessutom ska en man i 30-årsåldern vara misstänkt för olovlig fordonstrafik i centrala Örebro. Mannen nekade varpå rapport skriven för hantering i tingsrätt.

  I Vretstorp blev en man i 20-årsåldern misstänkt för försök till grov misshandel efter att ha kört på ett flertal parkerade fordon. Ett flertal personer ska också ha blivit påkörda, dock inga allvarliga personskador.

 • Martin Avedal 18:11 den 16 January, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , , Rattfylleri,   

  Flera fall av rattfylleri i Örebro under söndagen 

  Polisen rapporterar på sin hemsida att de stoppat ett flertal rattfyllerister i Örebro och Kopparberg under söndagen. Två av dessa ska även varit påverkad av narkotika.

  Första fallet inträffade vid klockan 12:06 på Väster, där man misstänker att en man framfört ett fordon i påverkat tillstånd. Runt klockan 14:26 stoppades även en man i 40-årsåldern i centrala Örebro. Denne saknade körkort och misstänkts vara påverkad av narkotika.

  Vid klockan 14:06 stoppade polisen även en man i 35-årsåldern, denne ska framfört en personbil i Laxbrogärdet i Kopparberg. Även denne ska vara misstänkt för att kört påverkad av narkotika.

 • Martin Avedal 18:13 den 30 September, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Glanshammarvägen, , , , Rattfylleri,   

  Bilist körde in i träd på gamla Glanshammarvägen 

  Det var vid klockan 16:55 som det inkom larm till räddningstjänsten i Örebro. Larmet kom från gamla Glanshammarvägen där det ska inträffat en singelolycka.

  Räddningstjänst, polis samt ambulans åkte till platsen och enligt uppgifter skall en bilist kört av vägen och kolliderat med ett träd. Det ska även ha gått väldigt fort och man misstänker att bilisten hållit hög fart.

  Polisen misstänker rattfylleri

  Mannen som är i 45-årsåldern var kontaktbar när räddningsstyrkorna anlände. Denne fördes dock med ambulans till sjukhus, mannen fick också blåsa i sållningsinstrument. Polisen misstänker att denne varit påverkad av alkohol.

  Enligt fler uppgifter skall framkomligheten varit begränsad på plasten under räddningsarbetet. Bilköer ska ha blidast och man beräknar att bärgningen av fordonet kommer äga rum runt klockan 19:00.

 • Håkan Eriksson 23:42 den 8 March, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Rattfylleri,   

  Kvinna påkörd av personbil i Hallsberg av misstänkt rattfyllerist 

  En kvinna blev på fredagskvällen påkörd av en personbil i korsningen Norrgårdsgatan och Nytorgsgatan i Hallsberg. Kvinnan fördes med okända skador med ambulans till sjukhus.

  Föraren av personbilen är en 27-årig man som efter kontroll misstänks för rattfylleri.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel