Etiketter: Karlskoga Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 21:14 den 3 January, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Karlskoga, , , , , Skrantahöjden,   

  Två män gripna misstänkta för rån i Karlskoga 

  Det var vid klockan 19:00 på onsdagskvällen som polisen larmades till Skrantahöjden i Karlskoga. Detta efter att det inkommit larm om ett rån i den aktuella stadsdelen.

  Enligt uppgifter skall en man blivit rånad på sin mobil av två personer som ska ha knuffat omkull denne så att han föll till marken. Ca en halvtimme senare kan två män i 40-årsåldern lokaliseras inne på en restaurang som grips av polisen.

  De bägge männen är i nu misstänkta för rån skriver polisen på sin hemsida. Det är dock oklart om deras rånoffer behövt uppsöka sjukvård efter rånet.

 • Martin Avedal 17:12 den 5 December, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Karlskoga, Karlskoga Kommun, , , , ,   

  Polisen utreder misstänkt mord i Karlskoga 

  Polisen skriver på sin hemsida under tisdagseftermiddagen att man utreder ett misstänkt mord. Detta efter att man hittat en avliden person på en adress i Karlskoga Kommun.

  Enligt uppgifter var det under förmiddagen som upptäckte gjordes och polisen har påbörjat en förundersökning då omständigheterna är sådana att brott inte kan uteslutas. Polisen har genomfört flertalet utredningsåtgärder, bland annat knackat dörr och hållit ett antal förhör. Polisens kriminaltekniker genomför en brottsplatsundersökning.

  Polisen skriver att förundersökning leds med full kraft, hantering av inkommen och inhämtad information behandlas enligt särskild rutin allt för att säkerställa en robust förundersökning. Anhöriga ska även var underrättade.

 • Martin Avedal 10:52 den 12 November, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Karlskoga, , , , ,   

  Två till sjukhus efter singelolycka på E18 

  Det var vid klockan 09:12 på söndagen som ambulans, räddningstjänst och polis larmades till E18 i höjd med Leken. Detta efter larm om en singelolycka på platsen.

  Enligt uppgifter skall en skåpbil voltat och hamnat i diket i körfältet i riktning mot Karlskoga. Två personer ska ha förts till sjukhus men de upplevs inte vara allvarligt skadade skriver polisen.

  — När patrullen kommer till platsen visar det sig att det är en personbil som är inblandad i olyckan och olyckan har inträffat i riktning mot Karlskoga, skriver polisen på si hemsida.

 • Martin Avedal 09:47 den 7 October, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Karlskoga, , , , , , ,   

  Flera larm om misshandel under natten mot lördagen 

  Polisen skriver på sin hemsida om en händelserik natt i Örebro län, man har bland annat fått åka ut på flera larm gällande misshandel. Framför allt i samhällena Karlskoga, Nora och Örebro har det inkommit larm.

  Första larmet kom vid klockan 21.55 sent på fredagen. En man i 30-åråldern gripen och anhållen misstänkt för våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd. Polisen larmades till en urspårad fest då det uppstod tumult och festdeltagare angrep polispatrullen. Ett flertal personer misstänkta för brott så som misshandel.

  Nästa larm om misshandel inkom klockan 00.44 i Örebro. En pojke som är 17 år gammal blev utsatt för en misshandel av ett flertal gärningsmän vid Behrn Arena. Pojken förd till sjukhus med ambulans men skadebilden är oklar. Gärningsmän ej gripna i nuläget.

  Det kom även in ett larm om en misshandel vid klockan 01.26 i Örebro. En Flicka strax under 18 år blev utsatt för en misshandel på en snabbmatsrestaurang. Flickan förd till sjukhus och föräldrarna till målsägare meddelade om händelsen. Fortfarande ingen gripen för detta.

  Sista larmet gällande misshandel inkom från Nora vid klockan 01.23. Där ska en man i 35-årsåldern vara misstänkt för misshandel på man i 60-årsåldern skriver polisen.  

 • Martin Avedal 09:15 den 30 September, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Karlskoga, , , , ,   

  Man gripen efter misstänkt misshandel i Karlskoga 

  Det var vid klockan 21:06 under gårdagskvällen som polisen larmades till en adress i Karlskoga. Detta efter att det inkommit larm om en misshandel i en bostad.

  Enligt uppgifter skall polisen gripit en man i 55-årsåldern misstänkt för misshandel mot en kvinna i 65-årsåldern. Misshandeln ska ha skett i deras bostad och mannen ska ha använt någon form av tillhygge, kvinnan ska ha fått skador på huvudet skriver polisen.

  — Polisen kommer att hålla förhör med mannen och därefter kommer en åklagare att fatta beslut om han ska vara fortsatt frihetsberövad eller inte.  

 • Martin Avedal 09:49 den 4 February, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Karlskoga, , , , , , , ,   

  Misshandel och mordförsök – så var natten i Örebro Län 

  Det blev en händelserik fredagskväll och natt i Örebro Län rapporterar polisen på sin hemsida. Tre fall sticker ut, där alla involverar olika former av misshandel, en man är gripen misstänkt för mordförsök.

  Utöver detta har polisen också kontrollerat 21 personer eller fordon, hanterat fyra trafikbrott och en viltolycka utan personskador. Skriver man på sin hemsida.

  Man misstänkt för skadegörelse och misshandel

  En man i 20-årsåldern är misstänkt för skadegörelse genom att han har slagit sönder fönsterrutor, sparkat på bilar med mera i Rinkaby. Han är också misstänkt för ringa misshandel mot en ung kvinna.

  När polisen kommer till platsen är mannen aggressiv och han blir också misstänkt för våldsamt motstånd i samband med att han blir gripen av polisen. Ingen person behövde uppsöka akutsjukvård. Larmet inkom 22:26 på fredagskvällen

  Mordförsök i Karlskoga

  En man i 35-årsåldern är misstänkt för brott mot två män i 30-årsåldern, larmet ska inkommit vid 22:31 på fredagen. Den misstänkte har misshandlat de utsatta med någon form av tillhygge i en bostad. En av de utsatta männen åkte med ambulans till sjukhus för vård men ingen av de utsatta hade livshotande skador.

  — Den misstänkte mannen är gripen och man kommer att hålla förhör med honom innan en åklagare beslutar om han ska vara fortsatt frihetsberövad eller inte, skriver polisen.

  Man misshandlade kvinna på hotell

  En man i 25-årsåldern är misstänkt för misshandel mot en kvinna i 20-årsåldern. Brottet har skett på ett hotell i Örebro och larmet inkom vid klockan 00:04. De båda känner varandra men det är oklart vilken relation de har till varandra.

  Mannen är gripen och polisen kommer att hålla förhör med honom. Han är dessutom misstänkt för stöld efter att han har stulit värdesaker från kvinnan. Det finns ingen information om att kvinnan ska ha behövt uppsöka akutsjukvård.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel