Etiketter: Karlskoga Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Håkan Eriksson 18:35 den 16 March, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Karlskoga,   

  Trafikolycka i Karlskoga – en av förarna är misstänkt för rattfylleri 

  Under lördagseftermiddagen inträffar en trafikolycka mellan två personbilar, i höjd med bensinstationen ST1, i området Häsängen i Karlskoga. En av förarna som var inblandad i trafikolycka uppger ha hållit en hastighet av ungefär 60 km/h när man blir påkörd bakifrån. I samband med kollisionen åkte bägge fordonen av vägen.

  En av förarna i trafikolyckan misstänks för drograttfylleri och grov olovlig körning. Två personer som färdades i det påkörda fordonet har uppmanats uppsöka vård då man upplever känningar av smärta i nacken efter trafikolyckan.

 • Håkan Eriksson 20:03 den 11 March, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Brickegården, Karlskoga, , , Tonåringar   

  10-årig pojke rånades av två ungdomar i området Brickegården i Karlskoga 

  Den 10-åriga pojken som kontaktat polisen via larmnummer 112, uppgav för polisen att två ungdomar har dragit omkull honom och därefter stulit hans cykel. En av förövarna var i samband med händelsen iklädd en röd luvtröja medan den andre hade grå luvtröja och bär på en svart hjälm.

  Polis kallades ut till pojken för att inhämta mer ingående uppgifter om händelsen och brottet. Pojken uppger att han efter händelsen har ont i ena knät och lite ont i huvudet i samband med att han drogs omkull på marken.

  Polisen meddelar strax efter 16-tiden på måndagseftermiddagen att pojkens cykel hittas en bit ifrån platsen vid Källmossevägen där den blev stulen, och är återlämnad till pojken.

  Efter polisen har pratat med den utsatte pojken så kommer det fram mer information om de båda personerna som utfört brottet. Det är två två pojkar, den ena i 16-årsåldern och den andra i 14-årsåldern, är i nuläget misstänkta för rån. De båda är hemkörda till sina vårdnadshavare.

 • Håkan Eriksson 22:57 den 6 March, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Karlskoga,   

  Man omkom i arbetsplatsolycka vid Brickegården i Karlskoga 

  Larm inkommer strax efter lunchtid på onsdagen, detta efter att en 67-årig man har klämts fast under virkespaket vid Brickegården i Karlskoga. Olyckan inträffar i samband med att mannen lossar lastsäkringen varpå lasten med virke ramlar över honom.

  Mannen får hjälp av personer som arbetade på bygget, livräddande åtgärder sätts omedelbart in och han förs med ambulans till sjukhus. På onsdagskvällen meddelar polisen att mannens liv inte gick att rädda.

  Polisens kriminaltekniker har genomfört en brottsplatsundersökning vid olycksplatsen. En förundersökning är inledd avseende arbetsmiljöbrott för att utreda om någon brustit i sitt arbetsmiljöansvar.

 • Örebro Tribune 21:43 den 4 March, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Karlskoga, knogjärn,   

  Stökig man med knogjärn greps i Karlskoga 

  En polispatrull beordrades på måndagen till centrala Karlskoga där en man uppträder aggressivt och hotfullt. En stund senare anträffade polispatrull mannen som bär på en knogjärn, vilket beslagtogs av polispatrullen.

  Mannen var i inledande skede lugn varvid polispatrullen först avser att avlägsna honom, då med med stöd av polislagen. Efter en kort stund blir mannen åter aggressiv och hotfull. Eftersom han var påverkad och utgjorde en fara för både sig själv och andra beslutade patrullen att omhänderta honom för berusning. Mannen som är misstänkt för brott mot knivlagen och får sova ruset av sig i polisarresten.

 • Håkan Eriksson 17:58 den 3 March, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Hotad, Karlskoga, Kidnappning, Människorov,   

  Fyra personer anhållna efter kidnappning i Karlskoga 

  Anhöriga till en 22-årig man i Karlskoga fick under lördagen meddelande om att han var frihetsberövad och hotad. Polisen kunde efter ett intensivt och framförallt lyckat arbete gripa fyra män, misstänkta för människorov. Dom fyra misstänkta männen krävde pengar i utbyte mot den kidnappade 22-åringen.

  Den 22-årige mannen anträffades välbehållen. Dom fyra misstänkta, födda 1995-2001, blev enligt polisen anhållna av åklagare under natten mot söndag. Utredningsarbetet fortsätter med förhör av de inblandade, meddelar polisens presskommunikatör Stefan Dangardt.

 • Håkan Eriksson 15:19 den 22 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Karlskoga,   

  Man och kvinna stal bilbatterier på bilfirma i Karlskoga 

  En man och en kvinna eftersöks av polisen i samband med en stöld av bilbatterier på en bilfirma på Lödarevägen i Karlskoga. Kvinnan och mannen försvann från platsen i en vit Volvo 850.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel