Etiketter: Hällefors Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 22:04 den 19 June, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Hällefors, Lindesbergs Lasarett, , , , ,   

  Man misshandlade sambo med tillhygge 

  Det var vid klockan 18:27 på onsdagskvällen som polisen blev larmade till en adress i Hällefors efter att det inkommit samtal om en misshandel.

  Enligt uppgifter skall polisen gripit en man i 50-årsåldern. Denne ska ha misshandlat sin sambo med ett tillhygge så pass grovt att ambulans fick föra kvinnan till Lindesbergs Lasarett.

  Oklart i skrivande stund hur pass allvarligt skadad kvinnan är och vilken typ av tillhygge det ska handla om. Mannen är i nuläget misstänkt för grov misshandel samt narkotikabrott.

 • Håkan Eriksson 16:03 den 2 March, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Hällefors, ,   

  Polisen stoppar narkotikapåverkad förare i Hällefors 

  Polispatrull stoppar och kontrollerar på lördagseftermiddagen en personbil och förare på Schillingvägen i Gillershöjden. Polisen rapporterar att föraren, en man född 1963 visar tydliga tecken på narkotikapåverkan. Föraren får följa med polispatrullen för provtagning. Mannen är misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott genom eget bruk.

 • Håkan Eriksson 10:06 den 7 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Hällefors, , , ,   

  Kvinna i Hällefors utsattes för misshandel – en man greps av polisen 

  Polispatrull kallas under torsdagen ut till en uppgiven adress i Hällefors med anledning av inkommande samtal om misshandel.

  En mansperson är misstänkt för att ha tagit strypgrepp på en kvinna samt uttalat att han skall döda henne. Mannen har i samband med misshandeln, kastat saker på kvinnan och kallat henne vid diverse kränkande ord.

  För kvinnan har detta inneburit smärta samt fruktan för sitt liv, meddelar polisen.

  Tecken på narkotikapåverkan

  Mannen uppvisar tecken på narkotikapåverkan, polisen kommer i samband med gripandet låta mannen genomgå provtagning. Den gripne mannen är misstänkt för misshandel, olaga hot samt narkotikabrott för eget bruk.

 • Håkan Eriksson 01:21 den 5 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Hällefors   

  En man skadad i samband med ett arbete på Hällefors industriområde 

  Det har under måndagskvällen inträffat en arbetsplatsolycka på Hällefors industriområde. SOS Alarm meddelar att en man har halkat i snön och slagit i huvudet i samband med lossning från en tågvagn. Mannen har ett litet sår i ansiktet, är vaken och talbar.

  Ambulanspersonal har varit på plats och undersökt mannen och behöver inte följa med ambulansen för vård. En anmälan gällande arbetsplatsolycka är upprättad.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel