Etiketter: Örebro Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 10:23 den 23 March, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , Örebro, ,   

  Man anhållen misstänkt för mord i Örebro 

  Polisen skriver på sin hemsida under torsdagsförmiddagen att de gripit en man misstänkt för mord. Detta ska ha skett under onsdagseftermiddagen och mannen blev sedan anhållen på kvällen samma dag.

  Polisen är fåordiga gällande ärendet men de har gått ut med uppgifter om att det misstänkta mordet ska ha inträffat i Örebro. De spärrade under onsdagskvällen av en lägenhet i centrala Örebro. Man har även genomfört en teknisk undersökning samt dörrknackning i det aktuella området.

  — Åklagare anhöll mannen så som skäligen misstänkt för mord klockan 21.37, efter att ett initialt förhör genomförts med mannen, skriver polisen på sin hemsida under torsdagen.

 • Martin Avedal 17:27 den 21 March, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Örebro, , , , ,   

  Kvinna utsatt för väskryckning på Väster i Örebro 

  Det var vid lunchtid på tisdagen som polisen i Örebro larmades till Väster i höjd med Tegnérskolan. Detta efter att det inkommit larm om ett rån på platsen.

  Enligt uppgifter skall en kvinna blivit utsatt för en väskryckning. Kvinnan blev omkullknuffad av en okänd man, denne ska därefter tagit hennes ryggsäck. Han cyklade från platsen längs Västra Nobelgatan innan han försvann ur synhåll för kvinnan.

  — Flera polispatruller söker nu efter gärningsmannen på väster i Örebro samtidigt som målsägaren förhörs närmare om brottet, skriv polisen på sin hemsida vid klockan 12:47.

 • Martin Avedal 22:54 den 20 March, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Örebro, , , ,   

  Bilist stoppad efter polisjakt i Örebro 

  Det var vid klockan 20:35 på måndagskvällen som polisen stoppade en manlig bilist i 50-årsåldern. Detta efter bland annat en polisjakt i tätbebyggda områden i Örebro.

  Enligt uppgifter skall polisen fått in larm att en bilist framförde sitt fordon vårdslöst, i hög hastighet samt genomförde farliga omkörningar. Denne ska även sicksackat mellan andra trafikanter under sin färd i Örebro under kvällen.

  En polis får stopp på bilisten men denne väljer att avvika hastigt från platsen. I samband med detta skadar sig polisen lindrigt. En polisjakt uppstår då som bland annat äger rum i tätbebyggt område. Flera polispatruller är involverade i jakten och tillslut får man kontroll på den 50-årige bilisten.

  — Rubriceringar på polisanmälan som mannen misstänks för är vårdslöshet i trafik samt försök till grov misshandel, mannens körkort omhändertas på platsen, skriver polisen.

 • Martin Avedal 12:47 den 18 March, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Örebro, , , , ,   

  Misstänkta skottlossningar i Oxhagen och Varberga 

  Under fredagen samt lördagen har det inkommit larm om två skottlossningar i Örebro. Det ska handla om stadsdelarna Oxhagen och Varberga skriver polisen och flera lokala medier.

  Skottlossningen i Oxhagen ska ha inträffat runt klockan 22:30 tiden på fredagen, en person ska ha hört en smäll sen observerat ett skotthål i dörren till sin lägenhet. Polisens tekniker ska varit på plats i området fram till klockan 01:30.

  Sen på lördagsmorgonen ska en person som bor i Varberga hört av sig till polisen. Detta efter att denne hört ett flertal smällar under fredagskvällen och därefter upptäckt skotthål i en fönsterruta till sin lägenhet. Dessutom ska man hitta pistolhylsor i närheten och polisen har spärrat av ett område i Varberga.

 • Martin Avedal 17:01 den 13 March, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Örebro, , Snöbollar, ,   

  Unga killar kastade snöbollar och sparkade på kvinna 

  Polisen i Örebro larmades vid klockan 14:01 på måndagen till området Västra Mark. Detta efter att en kvinna i 30-årsåldern ska blivit antastad av fyra unga killar.

  Enligt uppgifter befanns sig kvinnan på Älvtomtagatan när de unga killarna började kasta snöbollar på henne. Dessutom ska en av killarna sparkat kvinnan hårt på baksidan av ena benet. Därefter lämnade de platsen ut på Västerängsgatan i riktning mot Ekersgatan. När polisen anlände till platsen ska kvinna uppgett att hon hade ont i sitt ben.

  — Polisen har under efterspaning kontrollerat flera unga män. Det finns för närvarande inte någon misstänkt men det finns spaningsbara uppgifter i ärendet som ger förhoppning om att kunna lösa brottet, skriver man på sin hemsida.

 • Martin Avedal 20:28 den 5 March, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Norrgatan, Örebro, , ,   

  Polisen har spärrat av gata på Väster i Örebro 

  Det var runt klockan 19:00 på söndagskvällen som polisen spärrade av Norrgatan på Väster i Örebro. I nuläget genomför polisen en stor insatts men det är i skrivande stund oklart varför.

  Enligt uppgifter från en privatperson som bor i närheten av Norrgatan hördes en smäll samt personer som var högljudda. Även lokala medier i Örebro har uppgett att de fått in uppgifter om en skottlossning riktad mot en bostad.

  Polisen har inte gått ut med några uppgifter gällande ärendet. Men man ska dock sagt att det inte finns någon orsak till oro för de som bor i närområdet. Man ska även haft flera patruller på plats.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel