Etiketter: Örebro Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 15:13 den 30 July, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Örebro, , ,   

  Man misstänkt för misshandel på kvinna 

  Det var vid klockan 11:23 på fredagsförmiddagen som polisen larmades till en adress i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om en misshandel i nära relation.

  Enligt uppgifter skall en polispatrull skickats ut till den aktuella adressen. På plats fanns bara en kvinna då mannen hade avvikit. Efter samtal med kvinnan ska det framkommit att mannen utfört någon form av våldshandling vilket stärker misstanken om en misshandel.

  Polisen har sökt i närområdet efter den misstänkte mannen men inte lyckats lokalisera honom. I skrivande stund rubricerar polisen händelsen som misshandel / brott i nära relation.

 • Örebro Tribune 19:47 den 28 July, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Gruppboende, , , Örebro,   

  20-åring hotade personal på boende 

  Vid klockan 18:47 inkom det ett larm om att en ung man i 20 årsåldern hotat och eventuellt misshandlat personal på ett gruppboende.

  Vid anmälningstillfället hade mannen återvänt till sitt rum och man hade säkerställt att mannen inte kunde skada någon annan person.
  Flera polispatruller till platsen.

  I skrivande stund kl 19:30 finns polis delvis kvar och man utreder vad som verkligen hänt före polisens ankomst.
  Uppgifter om tillhygge, olaga hot och misshandel finns men man utreder nu närmare i vilken omfattning detta skett.
  Ingen person har påvisat skador som skulle tänkas behöva någon form av vård. 

 • Martin Avedal 22:29 den 26 July, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Örebro, , , ,   

  En man rånade kvinna på halsband i Varberga 

  Det var vid klockan 20:48 på måndagskvällen som polisen blev larmade till bostadsområdet Varberga i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om ett personrån på cykelbanan i höjd med kolonilotterna.

  Enligt uppgifter skall en man i 20-30 årsåldern knuffat omkull en kvinna på cykelbanan och därefter slitit av henne ett halsband. Efter rånet försvann gärningsmannen in på en av gårdarna i bostadsområdet.

  Kvinnan ska ha utryckt att denne har ont i halsen och blodvite ska ha uppstått. Polisen har haft flera resurser i Varberga som sökt efter gärningsmannen. Kvinnan har också upplevts ha svårt att lämna ett signalement.

 • Martin Avedal 14:29 den 23 July, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Båtolycka, , Örebro, Räddning, , ,   

  Räddningstjänsten larmade till småbåtshamnen i Örebro 

  Det var runt klockan 14.00 på fredagseftermiddagen som räddningstjänsten blev larmade till småbåtshamnen i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om en båt som tagit in vatten.

  Enligt vittnesuppgifter skall båtföraren begett sig ut i Svartån när båten började ta in vatten. Båtföraren ska hamnat i vattnet och fick hjälp av räddningstjänsten att ta sig in till land.

  Ingen ska kommit till skada under händelsen och vid klockan 14:21 kunde man även lyfta upp båten ur vattnet.

  Foto: Läsarbild

 • Martin Avedal 22:37 den 21 July, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Örebro, , ,   

  En till sjukhus efter misshandel i Stadsparken 

  Det var vid klockan 19:48 på onsdagskvällen som polisen blev larmade till Stadsparken i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om ett bråk vid stora scenen.

  Enligt uppgifter skall en man i 65-årsåldern förts till sjukhus efter att denne blivit slagen. På plats ska det funnits tre personer till varpå två av dessa blev gripna av polis. De blev gripna runt klockan 20:25 skriver polisen. Det finns även uppgifter om att den fjärde personen ska blivit utsatt.

  Enligt fler uppgifter ska det ej förekommit några tillhyggen under händelsen. Det ska även förekommit ett flertal vittnen på plats i Stadsparken, men i skrivande stund är det oklart vad som ligger bakom händelsen.

 • Martin Avedal 12:36 den 14 July, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Örebro, , ,   

  Man anhållen misstänkt för grov misshandel 

  Det var vid klockan 22:21 under gårdagen som polisen blev larmade till en adress i Örebro. Detta efter att en kvinna som blivit misshandlad ska larmat polisen.

  Enligt uppgifter skall kvinnan som är i 50-årsåldern blivit utsatt av en jämnårig man. De bägge har en nära relation och mannen ska kommit hem till kvinnan och tagit stryptag på henne. Kvinnan ska därefter tagit sig loss och lämnade bostaden.

  En polispatrull skickades ut till den aktuella adressen och man kunde omhänderta den 50-årige mannen. Denne ska senare under natten mot onsdagen blivit anhållen misstänkt för grov misshandel.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel