Etiketter: Aspholmen Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 15:30 den 25 April, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Aspholmen, , , , ,   

  Tre gripna efter butiksstöld på Aspholmen 

  Det var vid klockan 13:24 på tisdagen som polisen blev larmade till en butik på Aspholmen i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om en stöld från butiken.

  Enligt uppgifter skall butikspersonalen noterat att tre personer i butiken stoppat på sig saker i en ryggsäck. När personal konfronterar personerna för att kontrollera deras ryggsäck springer samtliga från platsen. Men polisen kunde kort därefter stoppa de tre misstänkta i närheten. Detta med hjälp av signalement och vittnen som sett hur de sprang från platsen.

  Polisen uppger att de tre butikstjuvarna är två män i 30-årsåldern samt en man i 25-årsåldern. De är alla i nuläget misstänkta för ringa stöld skriver polisen på sin hemsida.

 • Martin Avedal 12:18 den 20 October, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Aspholmen, Kökrock, , , , ,   

  Larm om kökrock på Aspholmen i Örebro 

  Det var vid klockan 11:09 på tisdagsförmiddagen som polis, räddningstjänst och ambulans larmades till Adolfsbergsvägen på Aspholmen i Örebro.

  Enligt uppgifter skall ett flertal fordon varit inblandade i en kökrock. En talesperson på SOS Alarm uppger att två fordon ska kolliderat med varandra varpå en bilist ska avvikit från olycksplatsen.

  Fordonet som står kvar ska ha skador på fronten. Trafiken ska inte påverkas i större skala uppger samma källa.

 • Örebro Tribune 21:41 den 2 June, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Aspholmen, , , , , smitare,   

  Bilist smet efter olycka på Aspholmen 

  Det skall vara två bilar som har kolliderat i korsningen Radiatorvägen/Boställsvägen på Asphomen.
  Kollisionen skall ha varit så pass kraftig att ena bilen voltat och kört in i ett elskåp.

  Bilist lämnade platsen

  Inga personer skall enligt uppgifter ha skadats i olyckan, men däremot skall ena bilen ha lämnat platsen och söks nu av polisen, föraren är misstänkt för obehörigt avvikande från olycksplats.

 • Martin Avedal 11:48 den 11 May, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Aspholmen, , , , ,   

  Man utsatt för grovt rån på Aspholmen i Örebro 

  Det var under natten mot måndagen som en man blev utsatt för ett grovt rån vid en arbetsplats på industriområdet Aspholmen i Örebro.

  Enligt uppgifter skall mannen ha sovit i en husvagn på ett inhägnat området när denne blev väckt av för honom ett flertal okända personer. De ska ha hotat mannen med någon form av vapen.

  Blev fastbunden i en stol

  Gärningsmännen ska tvingat in mannen i en lokal för att lokalisera ett par nycklar till ett värdeskåp. När mannen inte lyckades hitta dessa blev denne istället fastbunden i en stol med tejp och sladdar. Mannen ska även blivit hotat till livet om denne lämnade stolen.

  Det grova rånet ska ha inträffat runt klockan 03.00 på natten mot måndagen men det var först vid klockan 05.22 som mannen lyckades kontakta dennes chef samt polisen.

  Gärningsmännen ska kommit över dagskassan till verksamheten samt två mobiltelefoner tillhörande mannen. Platsen har under morgonen blivit avspärrad för teknisk undersökning och polisen rubricerar händelsen som grovt rån.

 • Martin Avedal 09:42 den 5 May, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Aspholmen, , , ,   

  Flera personer i storbråk på Aspholmen i Örebro 

  Det var natten mot söndagen som det inträffade ett stort bråk på industriområdet Aspholmen i Örebro. Polisen rapporterade om att ca 40 personer ska varit inblandade.

  Bråket ägde rum utomhus och polisen vet i nuläget inte varför den stora folksamlingen började att slåss med varandra. Enligt uppgifter skall ingen av de inblandade kommit till allvarlig skada, dessutom vill ingen prata med polisen.

 • Håkan Eriksson 14:37 den 21 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Aspholmen, ,   

  Trafikolycka mellan två fordon på Aspholmen 

  Det inträffar på torsdagen en trafikolycka på Boställsvägen, Aspholmen i Örebro. Räddningstjänsten larmades ut vid klockan 13.46 efter att två personbilar kolliderat.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel