Etiketter: olycka Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 20:47 den 11 September, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , olycka, , , , ,   

  Pojke föll från balkong i Varberga – förd till sjukhus 

  Polis och ambulans larmades till en adress i Varberga vid klockan 17:46 under måndagskvällen. Detta efter larm om en olycka som ska inträffat vid ett hyreshus i stadsdelen.

  Enligt uppgifter ska en tvåårig pojke ramlat ner från en balkong på andra vårningen. Det är i nuläget oklart vad som ska ha inträffat men polisen har startat en förundersökning gällande vållande till kroppsskada, detta för att utreda vad som har hänt.

  Polisen är fåordiga gällande incidenten men pojken är förd med ambulans till sjukhus med oklara skador. Aktuell lägenhet är avspärrad för en teknisk undersökning skriver polisen på sin hemsida.

 • Örebro Tribune 17:50 den 7 May, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , olycka, ,   

  Trafikolycka på Rudbecksgatan 

  Polisen, räddningstjänsten samt ambulans larmas till Rudbecksgatan i höjd med järnvägstunneln i centrala Örebro efter att det inträffat en trafikolycka.

  Det skall var två personbilar inblandade med totalt fyra personer inblandade, ena bilens airbag utlöstes i olyckan och en person fördes med okända skador till USÖ för vård.

 • Örebro Tribune 16:58 den 23 February, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , olycka,   

  70-årig kvinna i Smitningsolycka på E 18 

  Föraren av den omkörda bilen föjde efter motparten och kontaktade samtidigt polisen och kunde ”styra” en patrull till att få kontakt med aktuellt fordon. Detta skedde först strax innan Kristinehamn där stoppförsök gjordes.

  Föraren av bilen ignorerade stoppförsöken som kontinuerligt gjordes. Först strax innan Ölme lyckades polisen få föraren att stanna och då efter att ytterligare en patrull hjälp till genom att lägga sig före aktuell bil och bromsa ner farten.

  Föraren visade sig vara en kvinna i 70-årsåldern som var mycket upprörd och helt oförstående till att hon stoppats. Vid kontroll visade det sig att bilen hade färska repor i sidan som väl stämde överens med det påstådda händelseförloppet.

  Kvinnan är nu misstänkt för olovligt avvikande från trafikolycka samt för att inte ha stannat på polismans tecken. Hennes körkort omhändertogs på platsen. 

 • Örebro Tribune 17:13 den 18 April, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , olycka, ,   

  Trafikolycka i Lundby 

  Polisen, räddningstjänsten samt ambulans larmas till en trafikolycka mellan två bilar i korsningen Mandelstensvägen och Dolomitvägen i området Lundby på väster.
  Enligt första uppgifter skall det vara en sidokrock och det skall eventuellt sitta någon eller några personer fastklämda i ena bilden.

 • Örebro Tribune 19:07 den 6 April, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , olycka, , Skyllberg   

  Tre till sjukhus efter singelolycka 

  Polisen, ambulans samt räddningstjänsten larmas till riksväg 50 i höjd med Skyllbergsvallen efter att det inkommer att larm om en singelolycka.

  Tre personer som färdades i olycksbilen som körde ner i diket fick föras till sjukhus för att se över sina skador.
  Enligt första uppgifter skall ingen vara allvarligt skadad.

  Foto: Örebro Tribune

 • Örebro Tribune 19:35 den 3 February, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , olycka, ,   

  Smitningsolycka i Degerfors 

  En man i 55-årsåldern kördes på av en personbil i höjd med Medborgargatan 8 i Degerfors. Föraren avvek direkt ifrån platsen.

  Den påkörde mannen fördes med ambulans till Karlskoga lasarett. Han blödde från huvudet och klagade över smärtor i ett ben och en tumme.. Polispatrullen kunde hålla ett förhör med honom innan han avtransporterades med ambulans.

  Ett vittna har uppgett att mannen hade kastats upp över motorhuven och framrutan, borde den aktuella bilen ha en del skador i frampartiet.

  Brottsrubriceringen är grov vårdslöshet i trtafik och olovligt avvikande från trafikolycksplats.

  Enligt uppgift var bilen röd.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel