Etiketter: Sjukhus Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 09:35 den 7 August, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , , Sjukhus,   

  Man till sjukhus efter misshandel i centrala Örebro 

  Det var runt klockan 00.30 natten mot lördagen som polis samt ambulans larmades till Drottninggatan i centrala Örebro. Detta efter att det inkommit larm om en misshandel.

  Enligt uppgifter skall mannen blivit så pass illa misshandlad att denne tappade medvetandet och fick föras till sjukhus med ambulans. I skrivande stund är bakgrunden till misshandeln fortfarande oklar, men det ska funnits flera ögonvittnen på platsen.

  Polisen har upprättat en anmälan gällande misshandel. Det finns dock fortfarande inte någon misstänkt för det aktuella brottet. Det är också oklart hur pass allvarliga skador den misshandlade mannen ådrog sig.

 • Martin Avedal 17:29 den 18 June, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Alnängsgatan, , , , Sjukhus,   

  Man till sjukhus efter rån på Alnängsgatan i Örebro 

  Det var vid klockan 12.00 på fredagen som polisen larmades till Alnängsgatan i centrala Örebro. Detta efter att det inkommit larm om ett personrån.

  Enligt uppgifter skall en man strax före klockan 12.00 blivit överfallen i ett trapphus av en ung gärningsman. Den misstänkte rånaren ska slitit bort en halskedja från offret och därefter sprungit i riktning mot Karolinska skolan. Offret ska därefter larmat polisen genom 112.

  Mannen som blev utsatt för rånet fick föras till sjukhus för vård. Detta då denne hade sår på halsen och en kraftig bula i bakhuvudet. Flera polispatruller har sökt efter gärningsmannen.

  De senaste veckorna har ett flertal rån av den här karaktären ägt rum i Örebro. Örebro Tribune har rapporterat om två tidigare rån, ett på Öster och ett på Fabriksgatan i centrala Örebro.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel