Etiketter: Bråk Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 22:08 den 11 February, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Bråk, , , , , , Willy   

  Kvinna körde på bråkande ungdomar vid matbutik 

  Det var runt klockan 19:30 på söndagskvällen som polis larmades till Willys vid Baronbackarna i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om ett större bråk på platsen.

  Enligt uppgifter skall bråket börjat i bostadsområdet Baronbackarna och sedan spridit sig till matvarubutiken Willys. Inblandade i bråket ska varit ett tiotal ungdomar och de ska ha bråkat med varandra i entrén till butiken.

  Samtidigt som bråket ägde rum ska en kvinna i 35-årsåldern kört på två av ungdomarna så de fick föras till sjukhus med ambulans. Kvinnan kunde gripas av polis och är misstänkt för grov misshandel.

  Polisen uppger att de i nuläget inte har hela skadebilden fastställ, det ska även inte finnas några uppgifter vad som startade bråket.

 • Martin Avedal 15:28 den 3 February, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Bandy, Behrn Arena, Bråk, huliganbråk, , , , Supportergrupper,   

  Polis ingrep vid huliganbråk vid Behrn Arena 

  Det var runt klockan 14:40 på lördagen som polis samt ordningsvakter fick ingripa vid en konfrontation mellan två supportergrupper utanför Behrn Arena. Detta i anslutning till mötet mellan ÖSK Bandy och Boltic som ägde rum i Örebro.

  Enligt uppgifter till Örebro Tribune från vittnen på plats så ska de två grupperna stormat varandra. Det ska förekommit ca 10 personer i de bägge grupperingarna. Polisen kunde avstyra huliganbråket och gripa ett flertal personer på plats.

  Det var i torsdags som polisen gick ut och berättade att det funnits planer på en konfrontation mellan två supportergrupper, något som man ska ha avstyrt. Pga risken för bråk ska man bland annat beslutat att använda UAS-bevakning (drönare) runt centrum och Behrn Arena.

  Foto: Läsarbild

 • Martin Avedal 22:49 den 11 January, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Bråk, , , , ,   

  Misstänkt misshandel efter bråk på buss i Örebro 

  Det var vid klockan 20:03 på torsdagskvällen som polis larmades till en linjebuss i centrala Örebro. Detta efter att det uppstått bråk mellan två till tre män

  Enligt uppgifter skall en trafikledare lyckats att särat på parterna så att konflikten lugnade ner sig innan polis anlände. Efter att ha vidtagit diverse utredningsåtgärder har polispoatrullerna upprättat två anmälningar om misshandel. Det är två män i 25 respektive 30-årsåldern som anmält varandra vilket gör att de båda är misstänkta för misshandel.

  — Orsaken till bråket är ännu oklart. Ingen av de inblandade hade några allvarliga skador. En av männen avlägsnades av en polispatrull. Ärendet ledde inte till något frihetsberövande i övrigt skriver polisen på sin hemsida.

 • Martin Avedal 17:52 den 4 July, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Bråk, , , , , Restaurang,   

  Man i 25-årsåldern misstänkt för misshandel 

  Det var vid klockan 16:24 på tisdagen som polisen larmades till en restaurang på söder i Örebro. Detta efter att det inkommit samtal om att en man i 25-årsåldern bråkat inne i lokalen.

  Enligt uppgifter skall den misstänkte mannen slagit till en annan man. Vittnen som befanns sig i restaurangen ska lyckats forcerar ut mannen från lokalen. Därefter kunde en polispatrull anlända och gripa mannen som är misstänkt för misshandel.

  Det är i skrivande stund oklart varför den 25-årige mannen slagit en annan man, det är också oklart om den misshandlade mannen behövde uppsöka sjukvård.

 • Martin Avedal 21:39 den 8 February, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Bråk, , , , , , ,   

  Påverkad kvinna stal varor och slogs med personal 

  Det var vid klockan 16:15 på onsdagseftermiddagen som polisen larmades till en butik på Sörbyängen i Örebro. Detta efter att det inkommit samtal om ett bråk i butiken.

  Enligt uppgifter visade det sig att det handlade om en butikstöld där den brottsmisstänkte gått till angrepp vid konfrontation. En kvinna i 20-årsåldern ska ha stulit varor i butiken och blivit våldsam mot butikspersonal.

  En patrull anlände till platsen och kunde medta kvinnan för kroppsbesiktning då hon visar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Hon är i nuläget misstänkt för ringa stöld, ringa narkotikabrott genom eget bruk, våld mot tjänsteman samt våldsamt motstånd.

 • Martin Avedal 18:40 den 22 August, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Bråk, , , , , ,   

  Kvinna misstänkt för misshandel i Hallsberg 

  Det var vid klockan 15:57 på måndagseftermiddagen som polisen larmades till centrala Hallsberg. Detta efter att det inkommit larm om ett bråk mellan två kvinnor.

  Enligt uppgifter skall en kvinna i 30-årsåldern slagit en annan kvinna i huvudet, kvinnan som blev slagen ska vara i 35-årsåldern. Denne ska ådragit sig en sårskada i huvudet och fördes till sjukhus för kontroll.

  Den yngre av de två kvinnorna är i nuläget misstänkt för misshandel. Det är oklart vad som ligger bakom bråket men polisen ska upprättat en anmälan gällande misshandel.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel