Etiketter: Bråk Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 23:14 den 15 May, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Bråk, Nya Hjärsta, , , , Ungdomar,   

  Polisutryckning till Nya Hjärsta när ungdomar slogs 

  Det var strax efter klockan 21.00 på onsdagskvällen som det inkom larm till Polisen i Örebro. Enligt uppgifter skall två ungdomar ha slagits med varandra varpå ett större gäng stod bredvid och tittade på.

  När polispatrullen anlände till platsen hade ungdomarna försvunnit åt olika håll. Ett par ungdomar lokaliseras av patrullen men de vill inte berätta för polisen vad som har hänt. Det har samtidigt inte inkommit någon anmäla om misshandel.

  I nuläget är det alltså oklart vad som egentligen har hänt i Nya Hjärsta förutom att två personer har slagits med varandra. Har man uppgifter om det som har inträffat kan man lämna kontakta polisen på 114 14.

 • Martin Avedal 09:42 den 5 May, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Bråk, , ,   

  Flera personer i storbråk på Aspholmen i Örebro 

  Det var natten mot söndagen som det inträffade ett stort bråk på industriområdet Aspholmen i Örebro. Polisen rapporterade om att ca 40 personer ska varit inblandade.

  Bråket ägde rum utomhus och polisen vet i nuläget inte varför den stora folksamlingen började att slåss med varandra. Enligt uppgifter skall ingen av de inblandade kommit till allvarlig skada, dessutom vill ingen prata med polisen.

 • Martin Avedal 15:40 den 24 March, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Bråk, Järntorget, , , ,   

  Ett flertal personer i bråk på Järntorget i Örebro 

  Runt klockan 12.50 larmades polisen till Järntorget i centrala Örebro efter att det inkommit larm om ett bråk på platsen.

  Det ska handlat om fyra personer som hamnat i en dispyt och utdelat knytnävsslag mot varandra. Ingen av de inblandade ådrog sig några allvarliga skador men minst en fick uppsöka sjukvård.

  Det är i nuläget oklart vad som orsakad bråket på Järntorget. Polisen rubricerar händelsen som misshandel.

 • Martin Avedal 11:46 den 24 March, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Bråk, Brunnsparken, , ,   

  Två gripna efter bråk vid Brunnsparken i Örebro 

  Det var vid klockan 23.09 som polisen i Örebro blev utlarmade till Brunnsparken. Detta efter att det inkommit larm från allmänheten om ett större bråk.

  Polisen kunde på plats gripa två män, en 49-åring samt 34-åring. Den äldre av de två hade allvarliga skador medan den andra var lindrigare skadad. Polisen utesluter inte att fler varit inblandade då två personer till haft skador som de inte sökt sjukvård för.

  Oklart vad som låg bakom bråket

  Det är i nuläget oklart vad som orsakade bråket och polisen är fortfarande väldigt förtegna om det som har inträffat. Under natten och morgonen har platsen varit avspärrad då man genomfört en brottsplatsundersökning.

  Det har dock framkommit att den yngre mannen har anhållits misstänkt för mordförsök. Medan den äldre har släppts fri men är fortfarande misstänkt för misshandel.

 • Håkan Eriksson 12:24 den 15 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Bråk, , ,   

  Polis utlarmade efter bråk på en skola i Degerfors 

  Två yngre män har under fredagsförmiddagen blivit osams på en skola i Degerfors och en av ungdomarna har fått ett slag i ansiktet. Polis larmades vid 10-tiden till skolan efter man fått in samtal om misstänkt misshandel.

 • Håkan Eriksson 12:18 den 15 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Bråk, , ,   

  Slagsmål mellan man och kvinna utanför matbutik i Hallsberg 

  Polisen kallas under fredagsförmiddagen ut till ett bråk utanför en matbutik i Hallsberg. En man och en kvinna ryker ihop med varandra och börjar slåss. Polisen meddelar att ingen av parterna har ådragit sig sådana skador att ambulans behövde kallas till platsen. Larmet om bråket inkom vid klockan 10.45 på fredagsförmiddagen.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel