Etiketter: slagsmål Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 12:49 den 19 May, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , slagsmål, Ungdomsfest, ,   

  Två män misshandlade i Vretstorp natten mot söndag 

  Det var vid klockan 00:43 som polisen blev larmade till en ungdomsfest i samhället Vretstorp i de södra delarna av Örebro Län.

  Enligt uppgifter hade två unga män, 18 respektive 21 år gamla blivit misshandlade. De har själva uppgivit att de blivit slagna av fyra andra killar men det är i skrivande stund oklart vad som egentligen har hänt.

  Polisen har skrivit två stycken anmälningar gällande misshandel. Men det finns ingen gripen för det som har inträffat. Den som ringde in och anmälde incident har uppgett att ett flertal killar slogs med varandra.

 • Martin Avedal 23:14 den 15 May, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Nya Hjärsta, , , slagsmål, Ungdomar,   

  Polisutryckning till Nya Hjärsta när ungdomar slogs 

  Det var strax efter klockan 21.00 på onsdagskvällen som det inkom larm till Polisen i Örebro. Enligt uppgifter skall två ungdomar ha slagits med varandra varpå ett större gäng stod bredvid och tittade på.

  När polispatrullen anlände till platsen hade ungdomarna försvunnit åt olika håll. Ett par ungdomar lokaliseras av patrullen men de vill inte berätta för polisen vad som har hänt. Det har samtidigt inte inkommit någon anmäla om misshandel.

  I nuläget är det alltså oklart vad som egentligen har hänt i Nya Hjärsta förutom att två personer har slagits med varandra. Har man uppgifter om det som har inträffat kan man lämna kontakta polisen på 114 14.

 • Håkan Eriksson 11:06 den 9 March, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , slagsmål   

  Larm om stort slagsmål i området Pilängen i Örebro 

  Polisen får strax innan tvåtiden under natten mot lördag larm om slagsmål med 20-25 personer inblandade på en parkering i området Pilängen, i Örebro

  Enligt anmälare till polisen har någon eller några personer blivit nerslagna och hamnat liggande på marken.

  När polisen anländer hade bråket avslutats och det gick inte att hitta någon skadad person. Det var enligt polispatrullerna som kallats ut, väldigt mycket folk och bilar på plats, många var rejält berusade, trots detta var det lugnt och ”atmofären” var inte hotfull.

  Patrullerna höll förhör på platsen och man har från polisen upprättat en anmälan angående misshandel, utan misstänkt gärningsperson.

 • Håkan Eriksson 12:18 den 15 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , slagsmål   

  Slagsmål mellan man och kvinna utanför matbutik i Hallsberg 

  Polisen kallas under fredagsförmiddagen ut till ett bråk utanför en matbutik i Hallsberg. En man och en kvinna ryker ihop med varandra och börjar slåss. Polisen meddelar att ingen av parterna har ådragit sig sådana skador att ambulans behövde kallas till platsen. Larmet om bråket inkom vid klockan 10.45 på fredagsförmiddagen.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel