Etiketter: Väster Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 18:36 den 13 July, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , Väster,   

  En gripen efter rånförsök på Väster i Örebro 

  Polisen skriver på sin hemsida att det inträffade ett rånförsök på Väster i Örebro runt lunchtiden under torsdagen. Man ska gripit en ung man som är misstänkt och nu eftersöker man även vittnen till händelsen.

  — Polisen vill komma i kontakt med personer som har befunnit sig vid Jakobsgatan och Norrgatan i Örebro mellan klockan 12.30 och 13.00 i dag, torsdag den 13 juli, skriver man på sin hemsida.

  Har du befunnit dig i området vid den här tidpunkten och kan ha gjort iakttagelser kring brottet ring polisens växel på 114 14, uppge ”tips” i talsvaret för snabbare framkoppling.

 • Martin Avedal 18:44 den 11 July, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , Väster   

  Två rån inträffade på Väster i Örebro 

  Under tisdagen inträffade två rån på Väster i Örebro. Först rånades en man i 55-årsåldern, därefter rånades en butik. De bägge rånen inträffade runt lunchtiden men i nuläget finns inga tecken på att de hänger ihop.

  Första larmet inkom till polisen vid klockan 11.40, en man i 55-årsåldern ska blivit utsatt för ett rån. En okänd gärningsman ska kommit fram till mannen och hotade denne och fick med sig pengar innan han försvann från platsen.

  Det andra larmet inkom vid klockan 12.33, där ska en okänd gärningsman kommit in till butiken och fick med sig gods innan han lämnade platsen. Polisen har i nuläget inte gripit några misstänkta.  

 • Martin Avedal 21:29 den 30 June, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , , Väster   

  Man i 35-årsåldern gripen efter slagsmål på restaurang 

  Det var vid klockan 18:35 på fredagseftermiddagen som polisen blev larmade till en restaurang på Väster i Örebro. Där kunde de gripa en man i 35-årsåldern misstänkt för försök till grov misshandel.

  Enligt uppgifter skall det inkommit flera samtal till polisen gällande ett slagsmål på restaurangen. Polisen skickade ut en patrull till den aktuella adressen och väl där kunde man gripa en misstänkt.

  Polisen skriver på sin hemsida att målsägaren ska ha fått skador på sina fingrar men behövde inte akut sjukvård. Det är i skrivande stund oklart vad slagsmålet handlade om.

 • Martin Avedal 23:17 den 26 April, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , Väster   

  Misstänkt mordförsök på Väster i Örebro 

  Det var vid klockan 16:51 på onsdagseftermiddagen som polisen larmades till en adress centralt på Väster i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om ett mordförsök.

  Enligt uppgifter skall en man blivit utsatt för ett mordförsök i en bostad. Polisen ska ha anlänt till adressen och där funnit en kraftig skadad man, denne fick föras med ambulans till sjukhus. Mannen ska varit talbar vid avfärd.

  Polisen är fåordiga när det kommer till ärendet, men man har spärrat av bostaden och genomfört en teknisk undersökning under kvällen. I nuläget finns det inte någon misstänkt gripen, polisen ska dock gått ut med att det inte ska förekommit några skjutvapen.

 • Martin Avedal 17:27 den 21 March, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , , Väster   

  Kvinna utsatt för väskryckning på Väster i Örebro 

  Det var vid lunchtid på tisdagen som polisen i Örebro larmades till Väster i höjd med Tegnérskolan. Detta efter att det inkommit larm om ett rån på platsen.

  Enligt uppgifter skall en kvinna blivit utsatt för en väskryckning. Kvinnan blev omkullknuffad av en okänd man, denne ska därefter tagit hennes ryggsäck. Han cyklade från platsen längs Västra Nobelgatan innan han försvann ur synhåll för kvinnan.

  — Flera polispatruller söker nu efter gärningsmannen på väster i Örebro samtidigt som målsägaren förhörs närmare om brottet, skriv polisen på sin hemsida vid klockan 12:47.

 • Martin Avedal 20:28 den 5 March, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Norrgatan, , , , Väster   

  Polisen har spärrat av gata på Väster i Örebro 

  Det var runt klockan 19:00 på söndagskvällen som polisen spärrade av Norrgatan på Väster i Örebro. I nuläget genomför polisen en stor insatts men det är i skrivande stund oklart varför.

  Enligt uppgifter från en privatperson som bor i närheten av Norrgatan hördes en smäll samt personer som var högljudda. Även lokala medier i Örebro har uppgett att de fått in uppgifter om en skottlossning riktad mot en bostad.

  Polisen har inte gått ut med några uppgifter gällande ärendet. Men man ska dock sagt att det inte finns någon orsak till oro för de som bor i närområdet. Man ska även haft flera patruller på plats.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel