Etiketter: Misstänkt mord Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 17:46 den 29 April, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Misstänkt mord, , , ,   

  Misstänkt våldsbrott i Örebro – en person död 

  Det var under lördagseftermiddagen som flera lokala medier i Örebro skrev om ett misstänkt våldsbrott. En person ska blivit funnen död på en adress i centrala Örebro. Aftonbladet uppger att det handlar om en ung kvinna i 20-årsåldern.

  I nuläget är polisen fåordiga när det kommer till uppgifter gällande ärendet. Men omständigheter gör att de utreder mord alternativt dråp, platsen ska vara avspärrad och det kommer genomföras en teknisk undersökning under lördagen.

  Larmet ska ha inkommit runt klockan 13:00 på lördagen. Tre personer ska vara frihetsberövade och anhöriga till den avlidna personen ska vara underrättade.

 • Martin Avedal 10:23 den 23 March, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Misstänkt mord, , , , ,   

  Man anhållen misstänkt för mord i Örebro 

  Polisen skriver på sin hemsida under torsdagsförmiddagen att de gripit en man misstänkt för mord. Detta ska ha skett under onsdagseftermiddagen och mannen blev sedan anhållen på kvällen samma dag.

  Polisen är fåordiga gällande ärendet men de har gått ut med uppgifter om att det misstänkta mordet ska ha inträffat i Örebro. De spärrade under onsdagskvällen av en lägenhet i centrala Örebro. Man har även genomfört en teknisk undersökning samt dörrknackning i det aktuella området.

  — Åklagare anhöll mannen så som skäligen misstänkt för mord klockan 21.37, efter att ett initialt förhör genomförts med mannen, skriver polisen på sin hemsida under torsdagen.

 • Martin Avedal 22:29 den 16 July, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , Misstänkt mord, , ,   

  Man gripen efter misstänkt mord i Lindesberg 

  Flera lokala medier i Örebro Län skriver under lördagskvällen att en man gripits skäligen misstänkt för mord. Detta efter att en kvinna hittades död i bostad i Lindesberg.

  Enligt uppgifter var det runt lunchtid på lördagen som polisen blev larmade till en adress i Lindesberg. På platsen kunde man hitta en avliden kvinna, därefter greps en man i 40-årsåldern skäligen misstänkt för mord.

  Polisen är väldigt förtegna om händelsen och har inte gått ut med några uppgifter. Under lördagskvällen eller natten mot söndagen kommer en åklagare ta beslut om hur vida förundersökningen ska fortskrida.

 • Martin Avedal 17:22 den 20 April, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Misstänkt mord, , , , ,   

  Misstänkt mord på Öster i Örebro 

  Det var vid lunchtid på tisdagen som polisen hittade en död man i en bostad på Öster i Örebro. Mannen ska vara i 70-årsåldern och polisen har inlett en förundersökning gällande misstänkt mord.

  Enligt uppgifter ska polisen sitta på en del bevis som tyder på att ett brott har begåtts. Men man är förtegna över vad som har hänt, polisen misstänker också att mannen legat död i minst ett dygn.

  Under dagen har polisens tekniker genomfört en brottsplatsundersökning samt att man även har samlat in vittnesuppgifter. Vid klockan 17:00 kom uppgifter om att det fortfarande fanns många patruller kvar på den aktuella adressen.

 • Martin Avedal 16:42 den 2 February, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Livlös, Misstänkt mord, , , ,   

  Hittades livlös i Odensbacken – polis misstänker mord 

  Flera lokala medier i Örebro rapporterade under tisdagen om att polisen påträffat en livlös man samhället i Odensbacken utanför Örebro. Mannen som är i 20-årsåldern avled på sjukhus och polisen misstänker mord.

  Enligt uppgifter var det under tisdagsmorgonen som polisen spärrade av ett område i samhället Odensbacken. Detta efter att det inkommit larm från en privatperson om att en livlös man låg på platsen. Mannen fördes med ambulans till sjukhus men hans liv gick inte att rädda.

  Polisen har under tisdagen genomfört en brottsplatsundersökning för att säkra spår. Man rubricerar händelsen som misstänkt mord då det i nuläget är oklart om mannen blivit utsatt för ett brott eller råkat ut för en olycka. Runt klockan 15:00 ska polisen ha hävt avspärrningarna på platsen.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel