Etiketter: Misstänkt mord Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 17:22 den 20 April, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Misstänkt mord, , , , ,   

  Misstänkt mord på Öster i Örebro 

  Det var vid lunchtid på tisdagen som polisen hittade en död man i en bostad på Öster i Örebro. Mannen ska vara i 70-årsåldern och polisen har inlett en förundersökning gällande misstänkt mord.

  Enligt uppgifter ska polisen sitta på en del bevis som tyder på att ett brott har begåtts. Men man är förtegna över vad som har hänt, polisen misstänker också att mannen legat död i minst ett dygn.

  Under dagen har polisens tekniker genomfört en brottsplatsundersökning samt att man även har samlat in vittnesuppgifter. Vid klockan 17:00 kom uppgifter om att det fortfarande fanns många patruller kvar på den aktuella adressen.

 • Martin Avedal 16:42 den 2 February, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Livlös, Misstänkt mord, , , ,   

  Hittades livlös i Odensbacken – polis misstänker mord 

  Flera lokala medier i Örebro rapporterade under tisdagen om att polisen påträffat en livlös man samhället i Odensbacken utanför Örebro. Mannen som är i 20-årsåldern avled på sjukhus och polisen misstänker mord.

  Enligt uppgifter var det under tisdagsmorgonen som polisen spärrade av ett område i samhället Odensbacken. Detta efter att det inkommit larm från en privatperson om att en livlös man låg på platsen. Mannen fördes med ambulans till sjukhus men hans liv gick inte att rädda.

  Polisen har under tisdagen genomfört en brottsplatsundersökning för att säkra spår. Man rubricerar händelsen som misstänkt mord då det i nuläget är oklart om mannen blivit utsatt för ett brott eller råkat ut för en olycka. Runt klockan 15:00 ska polisen ha hävt avspärrningarna på platsen.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel