Etiketter: Misstänkt mord Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 09:43 den 6 May, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Misstänkt mord, , , , ,   

  Fem anhållna efter misstänkt mord i Gyttorp 

  Det var under söndagsförmiddagen som polisen rapporterade på sin hemsida att de utreder ett grovt våldsbrott i Gyttorp utanför Nora. Bland annat hade de spärrat av ett område och genomfört utredningsåtgärder.

  Senare under natten mot måndagen bekräftade polisen att det handlade om ett misstänkt mord. Samtidigt har flera lokala medier i Örebro under måndagsmorgonen skrivit att polisen anhållit fem personer misstänkta för mord.

  Polisen själva skriver vid klockan 02:30, till följd av utredningsåtgärderna har flera personer blivit frihetsberövande under kvällen/natten och flera personer har senare blivit anhållna i ärendet. Polisen kommer under morgondagen vidta flera utredningsåtgärder i ärendet.

 • Martin Avedal 22:36 den 6 December, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Misstänkt mord, , , ,   

  Äldre man anhållen misstänkt för mord i Hallsberg 

  Polisen skriver på sin hemsida vid klockan 18:28 att en man
  i 80-årsåldern har anhållits skäligen misstänkt för mord. Brottsplatsen ska vara en bostad i centrala Hallsberg.

  Enligt uppgifter var det under onsdagsförmiddagen som man påträffade en avliden person på den aktuella adressen. Ca en timme senare ska polisen gripit en misstänkt, den avlidna ska vara en kvinna i 75-årsåldern.

  Mannen och kvinnan ska vara bekanta för varandra. Under dagen har utredningsåtgärder genomförts i den aktuella bostaden där bland annat tekniker arbetat med att säkra spår. Arbetet fortsätter under kvällen med informationsinhämtning och vittnesförhör. Brottsrubriceringen kan komma att ändras.

  — Den avlidna kvinnan är i nuläget inte formellt identifierad men anhöriga har underrättats om de faktiska omständigheterna, skriver polisen på sin hemsida.

 • Martin Avedal 17:12 den 5 December, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Karlskoga Kommun, , Misstänkt mord, , ,   

  Polisen utreder misstänkt mord i Karlskoga 

  Polisen skriver på sin hemsida under tisdagseftermiddagen att man utreder ett misstänkt mord. Detta efter att man hittat en avliden person på en adress i Karlskoga Kommun.

  Enligt uppgifter var det under förmiddagen som upptäckte gjordes och polisen har påbörjat en förundersökning då omständigheterna är sådana att brott inte kan uteslutas. Polisen har genomfört flertalet utredningsåtgärder, bland annat knackat dörr och hållit ett antal förhör. Polisens kriminaltekniker genomför en brottsplatsundersökning.

  Polisen skriver att förundersökning leds med full kraft, hantering av inkommen och inhämtad information behandlas enligt särskild rutin allt för att säkerställa en robust förundersökning. Anhöriga ska även var underrättade.

 • Martin Avedal 17:46 den 29 April, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Misstänkt mord, , , ,   

  Misstänkt våldsbrott i Örebro – en person död 

  Det var under lördagseftermiddagen som flera lokala medier i Örebro skrev om ett misstänkt våldsbrott. En person ska blivit funnen död på en adress i centrala Örebro. Aftonbladet uppger att det handlar om en ung kvinna i 20-årsåldern.

  I nuläget är polisen fåordiga när det kommer till uppgifter gällande ärendet. Men omständigheter gör att de utreder mord alternativt dråp, platsen ska vara avspärrad och det kommer genomföras en teknisk undersökning under lördagen.

  Larmet ska ha inkommit runt klockan 13:00 på lördagen. Tre personer ska vara frihetsberövade och anhöriga till den avlidna personen ska vara underrättade.

 • Martin Avedal 10:23 den 23 March, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Misstänkt mord, , , , ,   

  Man anhållen misstänkt för mord i Örebro 

  Polisen skriver på sin hemsida under torsdagsförmiddagen att de gripit en man misstänkt för mord. Detta ska ha skett under onsdagseftermiddagen och mannen blev sedan anhållen på kvällen samma dag.

  Polisen är fåordiga gällande ärendet men de har gått ut med uppgifter om att det misstänkta mordet ska ha inträffat i Örebro. De spärrade under onsdagskvällen av en lägenhet i centrala Örebro. Man har även genomfört en teknisk undersökning samt dörrknackning i det aktuella området.

  — Åklagare anhöll mannen så som skäligen misstänkt för mord klockan 21.37, efter att ett initialt förhör genomförts med mannen, skriver polisen på sin hemsida under torsdagen.

 • Martin Avedal 22:29 den 16 July, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , Misstänkt mord, , ,   

  Man gripen efter misstänkt mord i Lindesberg 

  Flera lokala medier i Örebro Län skriver under lördagskvällen att en man gripits skäligen misstänkt för mord. Detta efter att en kvinna hittades död i bostad i Lindesberg.

  Enligt uppgifter var det runt lunchtid på lördagen som polisen blev larmade till en adress i Lindesberg. På platsen kunde man hitta en avliden kvinna, därefter greps en man i 40-årsåldern skäligen misstänkt för mord.

  Polisen är väldigt förtegna om händelsen och har inte gått ut med några uppgifter. Under lördagskvällen eller natten mot söndagen kommer en åklagare ta beslut om hur vida förundersökningen ska fortskrida.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel