Etiketter: anhållen Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 22:53 den 10 May, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: anhållen, , , , ,   

  Ung man anhållen för misshandel i centrala Örebro 

  Det var vid klockan 15:56 på söndagseftermiddagen som polisen kunde gripa en ung man i 20-årsåldern misstänkt för misshandel. Denne kunde senare under kvällen bli anhållen för brottet.

  Enligt uppgifter skall polisen fått in samtal om att en ung man misshandlat en kvinna i övre tonåren på Norr City i Örebro. Flera personer ska ha bevittnat händelsen och en polispatrull skickades ut.

  På plats kunde polisen genomföra förhör och samla uppgifter och tillslut gripa den 20-årige mannen. Denne anhölls vid klockan 18:40 efter beslut från åklagare.

  Den unge kvinnan ska inte ådragit sig några allvarliga och behövde inte uppsöka någon sjukvård efter misshandeln. Det är i nuläget oklart vilken relation de bägge hade.

 • Martin Avedal 12:01 den 10 July, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: anhållen, , , , ,   

  Man anhållen misstänkt för misshandel av sin pappa 

  Det var efter klockan 23.00 på tisdagskvällen som polisen i Örebro blev utlarmade till en adress på Öster efter att det inkommit larm om ett lägenhetsbråk.

  Enligt uppgifter skall en man i 60-årsåldern misshandlat sin pappa som är i 80-årsåldern. De bägge ska bo tillsammans i lägenheten och det har tidigare förekommit bråk och dispyter på adressen.

  Polisen grep sonen och förde honom till polishuset misstänkt för misshandel. Under natten mot onsdagen anhålls denne för misshandel av normalgraden. Det är oklart om pappan ådrog sig några allvarliga skador.

 • Örebro Tribune 23:20 den 26 June, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: anhållen, , landshövding, , ,   

  En person anhållen för sprängdådet på Holmen 

  Ingen person har blivit skadad, enligt det uppgifter som polisen har i dagsläget.

  Utredningsarbetet pågår och man arbetar brett genom underrättelseinhämtning samt inre och yttre spaning.

  Polisen utgår från att sprängningen var en medveten handling riktad mot någon eller några inom den kriminella miljön.

  Åtgärder har vidtagits för att säkerställa att ytterligare sprängmedel eller farligt ämne inte finns i närområdet. Åtgärderna vidtogs av nationella bombskyddet i samverkan med räddningstjänsten.

  – Polisen kommer att jobba intensivt med att trygga lokalsamhället och förebygga samt förhindra ytterligare brottslighet av den här karaktären, säger Annika Laestadius, som är kommenderingschef i den särskilda händelsen i region Bergslagen.

  Polisen samverkar med alla samhällsaktörer för att skapa trygghet. Vid en pressträff i anslutning till brottsplatsen deltog Annika Laestadius och polisområdeschef Elisabeth Anestad Även landshövding Maria Larsson, deltog i pressträffen.

  Foto: Pressbilden

 • Martin Avedal 14:52 den 13 June, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: anhållen, , , , ,   

  Man anhållen misstänkt för två fall av misshandel i Örebro 

  Det var vid klockan 22:35 på onsdagskvällen som polisen blev larmade till en adress i centrala Örebro efter att det inkommit larm om en misshandel.

  Enligt uppgifter ska kvinna ringt polisen och uppgett att denne samt en till kvinna blivit misshandlade av anmälarens sambo. Mannen ska vara i 45-årsåldern.

  Anhållen misstänkt för två fall misshandel

  Polisen anländer till bostaden i centrala Örebro och griper mannen. Denne är i nuläget misstänkt för två fall av misshandel samt ofredande. Det är även i nuläget oklart om de bägge kvinnorna fick uppsöka sjukvård efter misshandeln.

  Under natten mot torsdagen väljer åklagaren att anhålla mannen på sannolika skäl misstänkt för misshandel i nära relation.

 • Örebro Tribune 19:23 den 26 March, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: anhållen, ,   

  27-åring anhållen för stöld i Lindesberg 

  Mannen anträffades av polis strax efter klockan 06 på tisdagsmorgonen efter det att flera källarinbrott i flerfamiljshus anmälts.

  Han hämtades till förhör och anhölls senare på förmiddagen efter åklagarbeslut.

  Mannen hade kommit till platsen på en moped som misstänks vara stulen. Vid visitationen anträffades en mindre mängd misstänkt narkotika och 5 stycken mobiltelefoner, som misstänks vara stulna, i mannens kläder.

  Han är misstänkt för stöld ur flera källarförråd, stöld av mobiltelefoner, tillgrepp av moped samt narkotikabrott. Han är dessutom misstänkt för ett flertal brott den senaste tiden. Det är allt från mindre stölder, häleri samt narkotikabrott.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel