Etiketter: Vivalla Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 20:09 den 19 February, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , , , , , Vivalla   

  Man anhållen misstänkt för olaga hot i Vivalla 

  Polisen skriver under måndagskvällen att en man har blivit anhållen misstänkt för ett flertal brott. Dessa ska ha inträffat vid en händelse under eftermiddagen i stadsdelen Vivalla i Örebro.

  Enligt uppgifter skall mannen som är i 40-årsåldern brutit sig in i en bostad i Vivalla genom att förstöra en dörr. I lägenheten har han därefter hotat ett flertal personer, bland annat ett barn under 15 år. Efter händelsen avvek mannen från platsen, detta ska ha inträffat runt klockan 14:00-tiden.

  Senare under kvällen kan mannen gripas på en annan ort i länet skriver polisen på sin hemsida. Detta ska ha inträffat runt klockan 19:00, efter gripandet blir mannen anhållen av åklagare och är i nuläget misstänkt för olaga hot i två fall, barnfridsbrott, skadegörelse samt grovt hemfridsbrott. 

 • Martin Avedal 21:08 den 14 February, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , , , Vivalla   

  Man anhållen misstänkt för mordförsök i Vivalla 

  Det var vid klockan 14.43 på onsdagseftermiddagen som polisen grep en man i 35-årsåldern. Denne ska vara misstänkt för ett mordförsök i stadsdelen Vivalla. När polisen först grep mannen var han enbart misstänkt för misshandel.

  Enligt uppgifter inträffade händelsen i en lägenhet i Vivalla. Målsägaren, en man i 40-årsåldern fick föras till sjukhus för vård. Han ska ha misshandlats med ett tillhygge och den misstänkte kunde gripas i anslutning till platsen.

  — Omfattande utredningsåtgärder har genomförts på platsen. Lägenheten och anslutande utrymmen är avspärrade och kommer så att vara till dess forensisk personal säkrat utredningens tekniska del, skriver polisen.

  Senare under kvällen vid klockan 18:48 blev den misstänkte mannen anhållen av åklagare. Rättsläget ska även ändrats till försök till mord. Utredningsåtgärder pågår fortfarande på platsen som alltjämt är avspärrad.

 • Martin Avedal 10:26 den 23 January, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , , Vivalla   

  Misstänkt mordförsök i Vivalla under natten 

  Det var vid klockan 04:02 natten mot tisdagen som polisen larmades till stadsdelen Vivalla i Örebro. Detta efter larm om ett mordförsök på en adress i området.

  Enligt uppgifter anträffades en man i 45-årsåldern som blivit skadad och som fick föras till sjukhus. En man i 30-årsåldern anträffades också på platsen och kunde gripas misstänkt för försök till mord.

  Det finns inte mycket med uppgifter om incidenten men polisen har genomfört vissa utredningsåtgärder vid platsen samt hållit förhör med målsägaren skriver man på sin hemsida.

 • Martin Avedal 15:06 den 22 December, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , , Vivalla   

  Misstänkt våldsbrott i närheten av Vivalla 

  Flera lokala medier i Örebro skriver under fredagseftermiddagen att det inträffat ett misstänkt våldsbrott i närheten av stadsdelen Vivalla. Larmet ska ha inkommit till polisen runt klockan 14:00.

  Enligt uppgifter skall en person ha hittas skadad utomhus i närheten av Vivalla. Denne fördes till sjukhus med ambulans, polisen har även spärrat av ett större område runt den misstänkta brottsplatsen. Polisen rubricerar även händelsen som grov misshandel.

  Polisen har även varit tydliga med om att det ej ska handla om en skottlossning.

 • Martin Avedal 17:59 den 2 September, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Fotbollsmatch, , , , , , Vivalla   

  Ung man misstänkt för misshandel i Vivalla 

  Det var vid klockan 13:07 på lördagen som polisen blev larmade till stadsdelen Vivalla i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om en misshandeln.

  Enligt uppgifter skall en man i 25-årsåldern i samband med en fotbollsmatch i Vivalla blivit attackerad av en man i övre tonåren. Orsaken till detta ska vara oklart men efter incidenten ska gärningsmannen lämnat platsen.

  Polisen har varit på plats med ett flertal patruller men har inte lokaliserat gärningsmannen. Man har dock samtalat med den utsatta mannen och vittnen. Det är även oklart om 25-åringen behövde uppsöka läkarvård.

 • Martin Avedal 09:17 den 9 June, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , , , Vivalla   

  Kvinna knivskuren och rånad av maskerade män 

  Flera lokala medier i Örebro skriver under fredagsförmiddagen att det inträffade ett grovt rån i Vivalla under torsdagskvällen. Det handlar om en kvinna som blivit knivskuren och rånad.

  Enligt uppgifter skall ett flertal maskerade män runt klockan 21:00 angripit en kvinna i 25-årsåldern. Gärningsmännen ska hotat och skadad kvinnan med ett knivliknande föremål. Kvinnan ska inte blivit allvarligt skadad men blev bland annat av med guldsmycken.

  Larmet ska ha inkommit till polisen runt klockan 21:25 och man har under torsdagskvällen sökt igenom Vivalla efter de misstänkta, men utan resultat. Polisen rubricera händelsen i nuläget som grovt rån.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel