Etiketter: Lindesberg Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 08:06 den 26 June, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Lindesberg, , , , ,   

  Flertal narkotikabrott i Örebro län under natten 

  Polisen rapporterar under onsdagsmorgonen om ett flertal narkotikabrott i Örebro län. Dessa inträffade under natten till onsdagen och har ingen relation till varandra.

  Klockan 23:44 i Örebro

  En man i 30-årsåldern kontrolleras i Brickebacken. Patrullen anträffar en mindre mängd narkotika i mannens ägo och upprättar en anmälan om ringa narkotikabrott innehav.

  Klockan 01:12 i Lindesberg

  En pojke i övre tonåren kontrolleras i centrum och påvisar tydliga tecken på narkotikapåverkan. Pojken får följa med för ytterligare provtagningar och blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

  Klockan 02.04 i Hallsberg

  En kvinna i 30-årsåldern kontrolleras i centrum. Även hon uppvisar tydligen tecken på narkotikapåverkan och får följa med för provtagning. En anmälan om ringa narkotikabrott innehav och eget bruk upprättas.

 • Martin Avedal 12:43 den 29 October, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Lindesberg, , , sexualbrott, ,   

  Misstänkt våldtäkt i Lindesberg under natten 

  Flera lokala medier i Örebro skriver under söndagsmorgonen att det inkommit anmälan om en våldtäkt natten till söndagen. Den ska ha inträffat på en adress i Lindesberg.

  Enligt uppgifter skall en kvinna kontaktat polisen mellan klockan 03.00 och 04:00. Kvinnan uppger att hon blivit våldtagen av en man hon känner i dennes bostad. Det finns dock inga uppgifter om gärningsmannen blivit gripen.

  Kvinnan ska ha förts till kvinnokliniken för vård och undersökning, något som är enligt rutin vid sexualbrott. Polisen kommer hålla ytterligare förhör med kvinnan under söndagen.

 • Martin Avedal 00:00 den 25 November, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Lindesberg, , , ,   

  Man anhållen misstänkt för mordförsök i Lindesberg 

  Det var under torsdagen som polisen kunde gripa en man i centrala Lindesberg. Denne ska senare under dagen blivit anhållen misstänkt för mordförsök på ett butiksbiträde.

  Enligt uppgifter skall mannen som är i 30-årsåldern vid klockan 13:30 kommit in i en butik och attackerat ett kvinnligt butiksbiträde med ett knivliknande föremål. Kvinnan ska ådragit sig skadades men inga livshotande skriver polisen på sin hemsida.

  Efter mordförsöket ska mannen ha lämna platsen men kunde senare vid klockan 14.30 gripas på en annan plats i centrala Lindesberg. Efter att mannen förts till polishuset för förhör kunde åklagare vid klockan 19:43 på torsdagen meddela att mannen numera är anhållen.

 • Martin Avedal 22:29 den 16 July, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Lindesberg, , , ,   

  Man gripen efter misstänkt mord i Lindesberg 

  Flera lokala medier i Örebro Län skriver under lördagskvällen att en man gripits skäligen misstänkt för mord. Detta efter att en kvinna hittades död i bostad i Lindesberg.

  Enligt uppgifter var det runt lunchtid på lördagen som polisen blev larmade till en adress i Lindesberg. På platsen kunde man hitta en avliden kvinna, därefter greps en man i 40-årsåldern skäligen misstänkt för mord.

  Polisen är väldigt förtegna om händelsen och har inte gått ut med några uppgifter. Under lördagskvällen eller natten mot söndagen kommer en åklagare ta beslut om hur vida förundersökningen ska fortskrida.

 • Martin Avedal 09:56 den 26 February, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Lindesberg, , , , , ,   

  Maskerade män gripna efter intrång i bostad 

  Polisen skriver på sin hemsida att de gripit sju personer i Lindesberg. Detta efter att de ska gjort sig skyldiga till bland annat misshandel, stöld och skadegörelse. Larmet ska inkommit vid klockan 04:27 natten mot lördagen.

  Enligt uppgifter skall sju maskerade män trängt sig in i en bostad i Lindesberg. Där ska de bland annat misshandlat en person och stulit ett flertal ägodelar från denne. Efter brottet ska samtliga personer lämnat bostaden.

  Polisen ska senare under natten gripit ett flertal personer när de stoppade ett misstänkt fordon. Personerna ska vara i åldrarna 18 till 35 år gamla, det är i skrivande stund oklart om brottsoffret ådragit sig några allvarliga skador.

 • Martin Avedal 10:04 den 21 December, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Lindesberg, , , ,   

  Man misshandlade kvinna i Lindesberg 

  Det var vid klockan 01:39 natten mot tisdagen som polisen larmades till en adress i Lindesberg. Detta efter att det inkommit larm om en misshandel i nära relation.

  Enligt uppgifter skall kvinnan knackat på fönstret till en bostad och bett om hjälp. Personen som bor på adressen kontaktade polisen då kvinnan uppgett att hon blivit misshandlad av sin partner i deras gemensamma bostad.

  En polispatrull skickades ut till den aktuella adressen, på plats kunde de frihetsberöva en man i 35-årsåldern. Denne fördes till polishuset för förhör och en åklagare kommer ta beslut om fortsatt frihetsberövning eller inte. Kvinnan ska inte behövt uppsöka sjukvård efter händelsen.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel