Etiketter: Lindesberg Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 19:03 den 27 November, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Handelsbanken, , Lindesberg, , , ,   

  Rånförsök mot Handelsbanken i Lindesberg 

  Det var vid 15-tiden på onsdagseftermiddagen som Handelsbanken i Lindesberg blev utsatt för ett rånförsök. En man med automatvapen ska kommit in i lokalen och försökt komma över pengar.

  Polisen har lagt ut ett signalement som lyder. Gärningsmannen ska varit 180-190 cm lång. Pratade svenska med viss brytning. Mörka kläder, militärbyxor, stor fluffig dunjacka. Varit maskerad med en rånarluva.

  Fick lämna Handelsbanken tomhänt

  Enligt uppgifter fick inte gärningsmannen med sig några pengar från Handelsbanken. Efter rånförsöket ska mannen enligt vittnesuppgifter lämna platsen i en bil. Ingen ska kommit till skada under rånförsöket.

  Polisen hade under onsdagseftermiddagen spärrat av delar av området utanför banken i jakten på bevis. Ca 30 minuter innan rånet blev Ica Maxi i Örebro bombhotat. Men i nuläget utreder polisen det som två separata händelser.

 • Martin Avedal 16:51 den 21 November, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Hagaberg, Lindesberg, , , ,   

  Larm skottlossning i bostadsområde i Lindesberg 

  Det var vid klockan 14:23 på torsdagseftermiddagen som en privatperson larmade polisen. Enligt uppgifter hade denne hört skott avlossats i området Hagaberg i Lindesberg.

  Polisen genomförde under torsdagseftermiddagen en stor polisinsats på platsen men i nuläget har inte riktigt fått fram vad som har inträffat. Det finns inte några uppgifter om någon kommit till skada.

 • Håkan Eriksson 15:24 den 29 August, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Lindesberg,   

  Personbil voltade söder om centrala Lindesberg 

  Det inträffar på torsdagen en singelolycka med en personbil på Örebrovägen, strax söder om centrala Lindesberg. En personbil med en 75-årig förare har av okänd anledning voltat.

  Föraren är en man i 75-årsåldern, som efter trafikolyckan var vaken och talbar. Mannen tog sig ur fordonet men fördes av ambulans till sjukhus och med okända skador. Någon brottsmisstanke har ännu ej uppstått.

  Vissa svårigheter i trafiken att ta sig förbi olycksplatsen efter olyckstillfället.

 • Martin Avedal 16:34 den 25 June, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , falskskyltad, Lindesberg, , , Torphyttan,   

  Narkotikapåverkad körde falskskyltad bil full med alkohol 

  Det var vid klockan 13:44 på tisdagseftermiddagen som polisen stoppade ett fordon för kontroll på riksväg 50 i höjd med Torphyttan söder om Lindesberg.

  Enligt uppgifter skall polisen gripit en man som framfört ett fordon full med alkohol i. Mannen visade tecken på att vara narkotikapåverkad, dessutom ska bilen denne körde varit falskskyltad.

  I bilen anträffas även 100 lådor med öl samt 20 med lådor sprit. I nuläget är det oklart vad mannen hade för planer med all den mängd alkohol. Men han är i nuläget misstänkt för ett flertal brott, bland annat drograttfylleri.

 • Martin Avedal 10:35 den 15 May, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Lindesberg, , Securitas, ,   

  Misstänkt våldtäkt i centrala Lindesberg 

  På tisdagskvällen larmades ett flertal polispatruller till centrala Lindesberg efter att det inkommit larm om en våldtäkt. Bland annat har polisen spärrat av gångtunnel under tågstationen.

  Det var en ung kvinna som anmälde våldtäkten till en Securitasvakt varpå denne kontaktade polis. Detta skedde runt 18-tiden på tisdagskvällen. Den unga kvinnan fördes till sjukhus för vård och dokumentation.

  Det är i nuläget oklart var den misstänkta våldtäkten ska ha ägt rum även om polisen har spärrat av gångtunneln och genomfört en teknisk utredning. Polisen har även inte i skrivande stunder lyckats fastställa vilken tid våldtäkten ägde rum.

 • Håkan Eriksson 09:52 den 6 March, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Lindesberg,   

  Personbil och buss kolliderade på Fröviforsvägen 

  En personbil och en buss har kolliderade under onsdagsmorgonen på Fröviforsvägen, Frövi utanför Lindesberg. Enligt polisen var olyckan av lindrig karaktär och samtliga inblandade kunde själva ta sig ur fordonen.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel