Etiketter: Utryckning.se Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 21:21 den 6 August, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , , Utryckning.se,   

  Räddningstjänsten larmade till befarad lägenhetsbrand 

  Det var vid klockan 20:51 på torsdagskvällen som polis, ambulans samt räddningstjänst larmades till en adress på Väster i Örebro efter larm om en lägenhetsbrand.

  Enligt uppgifter skall det förekommit röklukt från en lägenhet på tredje våningen i ett flerfamiljshus. Räddningstjänsten tog hjälp sin stegbil för att komma åt lägenheten.

  Det ska även finnas uppgifter om att man försökte rädda en person genom balkongen men det är i nuläget oklart. Det är även oklart vad som ska ligga bakom rökutvecklingen.

  Läsarbild: Chrille Wallin

 • Martin Avedal 11:17 den 1 August, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , Utryckning.se,   

  Man misstänkt för misshandel i Varberga 

  Det var vid klockan 03:30 natten mot lördagen som polis blev larmade till stadsdelen Varberga i Örebro. Detta efter att det inkommit samtal om en misshandel.

  Enligt uppgifter skall en man i 40-årsåldern misshandlat en kvinna i 20-årsåldern. Misshandeln skall ägt rum utomhus och polisen misstänker att någon form av tillhygge kan ha använts.

  Polisen kunde gripa den misstänkte gärningsmannen, samtidigt finns det uppgifter att kvinna ska ha ådrigt sig lättare skador. I nuläget är det oklart vad som låg bakom misshandeln.

 • Martin Avedal 14:10 den 31 July, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Glomma, , , , , Utryckning.se   

  Bilister i frontalkrock vid Glomman i Adolfsberg 

  Det var vid klockan 13:17 på fredagen som räddningstjänst, ambulans samt polis larmades till Glomman i Adolfsberg. Detta efter att det inkommit larm om en trafikolycka på väg 675 i närheten av Glommans småstugeområde.

  Enligt uppgifter skall det inträffat en frontkrock på platsen och minst ett fordon ska hamnat i diket. Totalt ska tre fordon vara inblandade samt fyra personer. Alla inblandade ska tagit sig ur fordonen på egen hand varpå en av dem klagar över smärtor.

  Det är i nuläget oklart om någon av dem behöver uppsöka läkarvård. Det är också oklart vad som orsakade trafikolyckan, men väg 675 ska varit avstäng för trafik fram till ca klockan 14.15.

 • Martin Avedal 19:28 den 28 July, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Alkoholpåverkan, , , , , Utryckning.se   

  Onykter man ska misshandlat kvinna på Järntorget 

  Det var vid klockan 16:55 på tisdagseftermiddagen som polis blev larmade till Järntorget i centrala Örebro. Det ska ha inkommit larm om en misshandel.

  Enligt uppgifter skall en onykter man misshandlat en kvinna på platsen. Ordningsvakter genomfört ett ingripande men blivit störda så allmänheten och fick assistans av de tillkallade polispatrullen.

  I nuläget är det oklart vad som låg bakom misshandeln men polisen har genomfört förundersökningsåtgärder på plats. Man har även skrivit en anmälan och mannen har blivit omhändertagen för tillnyktring.

 • Martin Avedal 17:46 den 28 July, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , , Utryckning.se   

  Brand i lägenhet på Bondegatan i Örebro 

  Det var vid klockan 17:24 på tisdagseftermiddagen som räddningstjänst, ambulans och polis blev larmade till Boendegatan i centrala Örebro efter larm om en lägenhetsbrand.

  Enligt uppgifter skall det förekomma kraft rökutvecklingen från en lägenhet i ett treplanshus på den aktuella adressen. Flera enheter har larmats ut till platsen.

  I nuläget är det oklart vad som orsakade branden i bostaden. Enligt fler uppgifter som inkommit ska minst en person fått hjälp ur huset men det är oklart mod denne bodde i den aktuella lägenheten.

 • Martin Avedal 10:43 den 28 July, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Garphyttam, , , , , Utryckning.se   

  En till sjukhus efter att slamsugningsbil hamnade i diket 

  Det var vid klockan 09:20 på tisdagen som räddningstjänst, polis samt ambulans larmades till Kilsvägen i Garphyttan efter att det inträffat en singelolycka.

  Enligt uppgifter skall en slamsugningsbil kört av vägen och hamnat i diket. Föraren fördes till sjukhus med ambulans men ska efter omständigheterna må bra. Dock är det oklart om denne har ådragit sig några skador.

  Singelolyckan bidrog till att länsväg 746 helt blev avstäng för trafik och man beräknar med att kunna släppa på trafik igen efter klockan 12.00. Enligt uppgifter skall fordonet börjat läcka hydraulolja som räddningstjänsten i nuläget arbetar med att få bort.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel