Etiketter: Baronbackarna Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 14:01 den 30 April, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Baronbackarna, , , , , , ,   

  Misstänkt rån slutade med krock efter biljakt i Örebro 

  Först larmades polisen till ett misstänkt rån i centrala Örebro, därefter inträffade en biljakt som slutade med en krock vid Willys i höjd med Baronbackarna. Detta skriver polisen på sin hemsida under tisdagen.

  Enligt uppgifter skall det misstänkta rånet inträffat runt klockan 12:15 i centrala Örebro. Det ska handla om en man och en kvinna i 25-årsåldern som stulit ett fordon och försvunnit från platsen. Polisen fick sedan syn på fordonet varpå föraren vägrade stanna.

  En dramatiskt biljakt påbörjades där polisen uppger att föraren ska krockat med flera andra fordon i Baronbackarna samt att flera personer ska ha behövt att slänga sig undan för att inte bli påkörda av det aktuella fordonet. I höjd med Willys i Baronbackarna prejar polisen fordonet av vägen.

  Vid klockan 13:05 skriver polisen att den 25-årige mannen är misstänkt för rån där fordonet är det stulna godset. Han är också misstänkt för mordförsök, grov vårdslöshet i trafik, grov olovlig körning samt rattfylleri.  Kvinnan som också färdades i fordonet är misstänkt för försök till mord samt grov vårdslöshet i trafik.

   

 • Martin Avedal 22:08 den 11 February, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Baronbackarna, , , , , , , Willy   

  Kvinna körde på bråkande ungdomar vid matbutik 

  Det var runt klockan 19:30 på söndagskvällen som polis larmades till Willys vid Baronbackarna i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om ett större bråk på platsen.

  Enligt uppgifter skall bråket börjat i bostadsområdet Baronbackarna och sedan spridit sig till matvarubutiken Willys. Inblandade i bråket ska varit ett tiotal ungdomar och de ska ha bråkat med varandra i entrén till butiken.

  Samtidigt som bråket ägde rum ska en kvinna i 35-årsåldern kört på två av ungdomarna så de fick föras till sjukhus med ambulans. Kvinnan kunde gripas av polis och är misstänkt för grov misshandel.

  Polisen uppger att de i nuläget inte har hela skadebilden fastställ, det ska även inte finnas några uppgifter vad som startade bråket.

 • Martin Avedal 16:47 den 12 February, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Baronbackarna, , , , , ,   

  En anhållen efter misstänkt mord i Baronbackarna 

  Det var under lördagskvällen som två kvinnor blev utsatta för ett våldsbrott i stadsdelen Baronbackarna i Örebro. Senare under natten avled en av de två kvinnorna. Polisen kunde under söndagen meddela att en person anhållits misstänkt för mord.

  — Efter ett intensivt utredningsarbete har en person nu gripits och sedermera anhållits misstänkt för mord och mordförsök. Då utredningen är inne i ett känsligt läge kan ingen ytterligare information om gärningspersonen ges i nuläget, skriver polisen på sin hemsida.

  Två kvinnor utsatta för våldsbrott i Baronbackarna

  Det var sent under gårdagskvällen som det inkom uppgifter att två kvinnor, en i 25-årsåldern och en i 50-årsåldern skadats av någon form av tillhygge. Senare under natten ska den äldre av de två avlidit skrev polisen på sin hemsida.

  Våldsbrottet ska inträffat i en bostad i Baronbackarna och polisen har under helgen genomfört ett omfattande utredningsarbete. Detta har nu lett till att man kunnat gripa och anhålla en misstänkt gärningsman.

 • Martin Avedal 22:33 den 11 February, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Baronbackarna, , , , , ,   

  Misstänkt mordförsök i Baronbackarna under kvällen 

  Det var vid klockan 19:26 som polisen larmades till en adress i stadsdelen Baronbackarna i Örebro. Detta efter att det inkommit ett larm gällande ett grovt våldsbrott.

  Enligt uppgifter skall två män, en i 25-årsåldern och en i 50-årsåldern skadats av någon form av tillhygge. Bägge är förda med ambulans till sjukhus, brottet ska ha inträffat i en bostad i området.

  Platsen har under kvällen spärrats av och en omfattande utredningsinsats är inledd. Ingen gärningsman är i nuläget gripen skriver polisen på sin hemsida. Men ett flertal lokala medier i Örebro uppger att polisen i nuläget utreder ett misstänkt mordförsök.

 • Örebro Tribune 20:01 den 17 June, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Baronbackarna, , ,   

  Hjälmlös mopedist körde omkull i efterföljande 

  Mopedisten väljer att inte stanna på polismans tecken och det blir ett mycket kort efterföljande innan Vakthavande befäl avbryter efterföljandet. Patrullen ser på avstånd att mopedisten kör omkull och de åker fram till olycksplatsen.

  Det visar sig att mopedisten troligtvis inte har något med den tidigare misshandeln att göra.

  Mopedisten klagar på smärta i nacke och huvud och han får åka med ambulansen till sjukhus för kontroll.

  UPPDATERING kl. 17.25

  Mopedisten, en kille i 15-årsåldern, är misstänkt för olovlig körning, grov vårdslöshet i trafik och att inte ha stannat på polismans tecken.

 • Örebro Tribune 19:48 den 17 June, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Baronbackarna, , , ,   

  Duo misshandlade man i Baronbacken 

  Mannen hade sagt till en mopedist att han inte fick köra så snabbt. Mopedisten åkte då iväg en stund och kom tillbaka med ytterligare en person på mopeden.
  De båda personerna, två män, misshandlade mannen och åkte därefter från platsen.

  Mannen som blev misshandlad fick en del skador i ansiktet men han behövde inte åka med ambulans till sjukhus.

  Polisen har sökt i området efter de båda männen utan att hitta någon som kan misstänkas för brottet.

  Polisen skriver en anmälan om misshandel.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel