Etiketter: Baronbackarna Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 16:47 den 12 February, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Baronbackarna, , , , , ,   

  En anhållen efter misstänkt mord i Baronbackarna 

  Det var under lördagskvällen som två kvinnor blev utsatta för ett våldsbrott i stadsdelen Baronbackarna i Örebro. Senare under natten avled en av de två kvinnorna. Polisen kunde under söndagen meddela att en person anhållits misstänkt för mord.

  — Efter ett intensivt utredningsarbete har en person nu gripits och sedermera anhållits misstänkt för mord och mordförsök. Då utredningen är inne i ett känsligt läge kan ingen ytterligare information om gärningspersonen ges i nuläget, skriver polisen på sin hemsida.

  Två kvinnor utsatta för våldsbrott i Baronbackarna

  Det var sent under gårdagskvällen som det inkom uppgifter att två kvinnor, en i 25-årsåldern och en i 50-årsåldern skadats av någon form av tillhygge. Senare under natten ska den äldre av de två avlidit skrev polisen på sin hemsida.

  Våldsbrottet ska inträffat i en bostad i Baronbackarna och polisen har under helgen genomfört ett omfattande utredningsarbete. Detta har nu lett till att man kunnat gripa och anhålla en misstänkt gärningsman.

 • Martin Avedal 22:33 den 11 February, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Baronbackarna, , , , , ,   

  Misstänkt mordförsök i Baronbackarna under kvällen 

  Det var vid klockan 19:26 som polisen larmades till en adress i stadsdelen Baronbackarna i Örebro. Detta efter att det inkommit ett larm gällande ett grovt våldsbrott.

  Enligt uppgifter skall två män, en i 25-årsåldern och en i 50-årsåldern skadats av någon form av tillhygge. Bägge är förda med ambulans till sjukhus, brottet ska ha inträffat i en bostad i området.

  Platsen har under kvällen spärrats av och en omfattande utredningsinsats är inledd. Ingen gärningsman är i nuläget gripen skriver polisen på sin hemsida. Men ett flertal lokala medier i Örebro uppger att polisen i nuläget utreder ett misstänkt mordförsök.

 • Örebro Tribune 20:01 den 17 June, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Baronbackarna, , ,   

  Hjälmlös mopedist körde omkull i efterföljande 

  Mopedisten väljer att inte stanna på polismans tecken och det blir ett mycket kort efterföljande innan Vakthavande befäl avbryter efterföljandet. Patrullen ser på avstånd att mopedisten kör omkull och de åker fram till olycksplatsen.

  Det visar sig att mopedisten troligtvis inte har något med den tidigare misshandeln att göra.

  Mopedisten klagar på smärta i nacke och huvud och han får åka med ambulansen till sjukhus för kontroll.

  UPPDATERING kl. 17.25

  Mopedisten, en kille i 15-årsåldern, är misstänkt för olovlig körning, grov vårdslöshet i trafik och att inte ha stannat på polismans tecken.

 • Örebro Tribune 19:48 den 17 June, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Baronbackarna, , , ,   

  Duo misshandlade man i Baronbacken 

  Mannen hade sagt till en mopedist att han inte fick köra så snabbt. Mopedisten åkte då iväg en stund och kom tillbaka med ytterligare en person på mopeden.
  De båda personerna, två män, misshandlade mannen och åkte därefter från platsen.

  Mannen som blev misshandlad fick en del skador i ansiktet men han behövde inte åka med ambulans till sjukhus.

  Polisen har sökt i området efter de båda männen utan att hitta någon som kan misstänkas för brottet.

  Polisen skriver en anmälan om misshandel.

 • Martin Avedal 21:11 den 21 February, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Baronbackarna, , , , , ,   

  Misstänkt mordförsök efter skottlossning i Baronbackarna 

  Det var vid klockan 19:38 på söndagskvällen som polisen blev larmade till bostadsområdet Baronbackarna i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om en skottlossning.

  Enligt uppgifter skall ett par personer blivit beskjutna av en större gruppering när de befanns sig på Hjalmar Bergmans väg. Gruppen med misstänka gärningsmän skall varit runt sju till åttan personer. Därefter ska de sprungit från platsen.

  Polisen som har ett flertal patruller på plats har spärrat av ett stort området runt Hjalmar Bergmans väg. De personer som blev utsatta för skottlossningen ska inte kommit till skada. Polisen rubricerar händelsen som mordförsök.

 • Martin Avedal 10:08 den 3 December, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Baronbackarna, , , , ,   

  Misstänkt våldtäkt i Baronbackarna under onsdagen 

  Det var runt klockan 22:00 på onsdagskvällen som en kvinna kom in till akuten i Örebro. I samband med detta misstänker polisen att kvinnan ska bli utsatt för en våldtäkt.

  Enligt uppgifter skall polisen under onsdagskvällen spärrat av ett område i Baronbackarna då man misstänker att våldtäkten ägt rum utomhus. Under torsdagsmorgonen har man inlett en teknisk undersökning på platsen.

  I nuläget finns ingen misstänkt gripen för våldtäkten. Polisen söker efter vittnen som kan ha sett något vid cykelbanan mellan Baronbackarna och Hjärsta i närheten av Mikaelskyrkan. Man misstänker att våldtäkten kan ägt rum runt klockan 21:00.

  Har man uppgifter om brottet kan man höra av sig till polisen på 114 14.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel