Etiketter: Mord Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 18:02 den 8 August, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , Mord, , ,   

  Man anhållen efter dödsskjutningen i Mellringe 

  Flera lokala medier i Örebro skriver under tisdagen att en man i 20-års åldern har anhållits misstänkt för mord. Mannen är misstänkt för den dödsskjutning som ägde rum i stadsdelen Mellringe i mitten av juli.

  Mannen ska ha gripits under tisdagsmorgonen efter att polisen genomfört en utredningsåtgärd på en adress i länet. Under dagen har mannen förhörts och därefter beslutade åklagaren han skulle vara fortsatt anhållen.

  Det var runt klockan 19:20 på onsdagskvällen den 19:e juli som polisen fick larm om en skottlossning intill Mellringeskolan i Örebro. Polispatrullerna fann på platsen en skadad man som senare under kvällen avled pga de skador denne ådragit sig.

 • Örebro Tribune 21:33 den 19 July, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Mord, , , ,   

  Person skjuten till döds i Örebro 

  Polisen fick in samtal vid 19:20 tiden på onsdagskvällen om att det varit en skottlossning intill Mellringeskolan på väster i Örebro

  Polisen åker till platsen med ett stort antal patruller och finner en skadad man, enligt polisens hemsida skall mannen ha avlidit av sina skador och anhöriga skall vara underrättade.
  Enligt vittnen skall flera personer lämnat platsen på mopeder och till fots efter skottlossningen.
  Polisen har spärrat av området och söker efter gärningsmännen med hund, även satt in helikopter i sökandet.

 • Martin Avedal 10:23 den 23 March, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Mord, , , ,   

  Man anhållen misstänkt för mord i Örebro 

  Polisen skriver på sin hemsida under torsdagsförmiddagen att de gripit en man misstänkt för mord. Detta ska ha skett under onsdagseftermiddagen och mannen blev sedan anhållen på kvällen samma dag.

  Polisen är fåordiga gällande ärendet men de har gått ut med uppgifter om att det misstänkta mordet ska ha inträffat i Örebro. De spärrade under onsdagskvällen av en lägenhet i centrala Örebro. Man har även genomfört en teknisk undersökning samt dörrknackning i det aktuella området.

  — Åklagare anhöll mannen så som skäligen misstänkt för mord klockan 21.37, efter att ett initialt förhör genomförts med mannen, skriver polisen på sin hemsida under torsdagen.

 • Martin Avedal 16:47 den 12 February, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Mord, , , ,   

  En anhållen efter misstänkt mord i Baronbackarna 

  Det var under lördagskvällen som två kvinnor blev utsatta för ett våldsbrott i stadsdelen Baronbackarna i Örebro. Senare under natten avled en av de två kvinnorna. Polisen kunde under söndagen meddela att en person anhållits misstänkt för mord.

  — Efter ett intensivt utredningsarbete har en person nu gripits och sedermera anhållits misstänkt för mord och mordförsök. Då utredningen är inne i ett känsligt läge kan ingen ytterligare information om gärningspersonen ges i nuläget, skriver polisen på sin hemsida.

  Två kvinnor utsatta för våldsbrott i Baronbackarna

  Det var sent under gårdagskvällen som det inkom uppgifter att två kvinnor, en i 25-årsåldern och en i 50-årsåldern skadats av någon form av tillhygge. Senare under natten ska den äldre av de två avlidit skrev polisen på sin hemsida.

  Våldsbrottet ska inträffat i en bostad i Baronbackarna och polisen har under helgen genomfört ett omfattande utredningsarbete. Detta har nu lett till att man kunnat gripa och anhålla en misstänkt gärningsman.

 • Martin Avedal 13:48 den 13 January, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Häktad, , Mord, , ,   

  Ung man häktad – misstänkt för ha mördat flickvän 

  Under fredagen har flera lokala medier i Örebro rapporterat om att en ung man i 20-årsåldern begärts häktad. Mannen ska vara misstänkt för att ha mördat sin flickvän.

  Det finns väldigt få uppgifter om incidenten, men P4 Örebro skriver på sin hemsida att mannen blev anhållen under onsdagen. Mordet på flickvännen ska dock inträffat under nyårshelgen, eller datumen 29-30 december.

  Det har också framkommit att mordet ska inträffat på en adress på Väster i Örebro.

 • Martin Avedal 10:53 den 28 May, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Mord, , , , , , Varbergagatan   

  Polisen söker vittnen efter mordet i Varberga 

  Polismyndigheten i Örebro gick under fredagen ut med att de söker vittnen till mordet i Varberga. Det var fredagen den 20 maj som en person som färdades i en bil blev skjuten.

  — Vi är intresserade av tips och iakttagelser gällande två maskerade mörkklädda personer som sågs på en moped och uppges ha kört vårdslöst i området, skriver polisen på sin hemsida.

  De vill också komma i kontakt med ett specifikt vittne, en cyklist som kolliderade eller var nära att kollidera med personerna på mopeden runt klockan 18:00 på fredagen.

  Sitter man på uppgifter som är viktiga för polisen kan man ringa 114 14 och be om att få lämna tips i ärendet med K-nummer: 572978-22. Detta skriver polisen på sin hemsida.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel