Etiketter: Örebro län Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 11:05 den 25 July, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Örebro län, ,   

  Storbråk på parkering i centrala Askersund 

  Det var vid klockan 04:10 natten mot söndagen som polisen blev larmade till Askersund. Detta då det inkommit larm om ett stort bråk på en parkeringsplats.

  Enligt uppgifter skall tre grupperingar slagits med varandra, det ska handla om uppemot 20 till 30 personer. När polisen anlände till parkeringen upplevdes det som stökigt med bland annat krossade glasflaskor på marken.

  Efter att situationen hade lugnat ner sig var det ingen av de inblandade som ville göra någon polisanmälan. Vad som orsakade bråket är i skrivande stund oklart. Polisen rapporterar också om att ingen av de inblandade ska uppsökt sjukvård samt att inga tillhyggen ska förekommit under slagsmålet.

 • Martin Avedal 10:08 den 21 July, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Örebro län, , ,   

  Väpnat rån mot bensinstation i Kumla 

  Det var vid klockan 22.49 på tisdagskvällen som polisen larmades till en bensinstation på Västra Drottninggatan i Kumla. Detta efter att det inkommit larm om ett väpnat rån.

  Enigt uppgifter skall en person kommit in till bensinstationen och dragit upp ett knivliknande föremål och hotat personalen. Gärningsmannen ska kommit över ett antal varor och därefter lämnat platsen till fots.

  Polisen har under kvällen samt natten till onsdagen sökt efter gärningsmannen. Bland annat har man sökt i närområdet med en polishund men inte lyckats lokalisera den misstänkte. Personalen på bensinstationen ska inte ådragit sig några skador under rånet.  

 • Martin Avedal 16:21 den 20 July, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Örebro län, , , , ,   

  Totalstopp i trafiken efter olycka söder om Vretstorp 

  Räddningstjänst, ambulans och polis blev på tisdagseftermiddagen larmade till väg 517 söder om Vretstorp. Detta efter larm om en singelolycka.

  Enligt uppgifter skall en personbil kört av vägen och hamnat i terrängen. Två personer ska färdats i fordonet och räddningstjänsten ska fått klippa loss dem bägge. I skrivande stunder är det oklart om det förekommit några personskador.

  Singelolyckan ska också ha orsakat ett totalstopp i trafiken på platsen. Det ska handla om bägge färdriktningarna på vägen. Det är i nuläget oklart varför föraren har kört av vägen.

 • Martin Avedal 22:39 den 15 July, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Örebro län, , , ,   

  Väpnat rån utanför vårdcentralen i Lindesberg 

  Det var vid klockan 19.40 på torsdagskvällen som polisen blev larmade till centrala Lindesberg. Detta efter att det inkommit larm om ett väpnat rån utanför vårdcentralen.

  Enligt uppgifter skall en man i 40-årsåldern blivit rånad på sin plånbok av två gärningsmän, det ska förekommit någon form av vapen. Polisen har genomfört ett sökningsarbete i närområdet, men utan något resultat.

  Polisen har också varit förtegna om uppgifter gällande rånet, man har inte gått ut med signalement eller vilken typ av vapen som användes under rånet. De bägge gärningsmännen ska flytt i riktning mot Björkhyttevägen efter rånet.

 • Martin Avedal 12:03 den 15 July, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Busköra, , , , Örebro län, , Rävåsen,   

  Tutade åt buskörande bilist – blev knivhotad 

  Det var vid klockan 22:36 under onsdagskvällen som en bilist ska blivit hotad av en annan bilist med ett knivliknande föremål. Detta ska ha inträffat vid Rävåsen i Karlskoga.

  Enligt uppgifter skall bilisten sett hur en annan bilist buskörde, denne själv ska utryckt till polisen att ” noterat hur en annan bilist lekte över vägen”. Bilisten ska ha tutat åt den buskörande föraren som ska ha svarat genom att köra in i anmälarens fordon.

  Efter påkörningen ska den buskörande föraren hotad anmälaren med ett knivliknande föremål. Därefter försvann denne från platsen. I nuläget är gärningsmannen misstänkt för vårdslöshet i trafik, vållande till kroppsskada samt grovt olaga hot.  

 • Martin Avedal 21:34 den 1 July, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Bilköp, , , , Örebro län,   

  Man missnöjd med bilköp – vandaliserade trädgård 

  Det var vid klockan 19:15 på torsdagskvällen som en person kontaktade polisen och anmälde ett brott. Enligt uppgifter skall anmälaren bland annat blivit hotad.

  Händelsen inträffade i Hällefors och anmälaren ska sålt en bil till en man i 35-årsåldern. Men den 35-årige mannen ska blivit missnöjd över köpet och därefter vandaliserat anmälarens trädgård.

  När anmälaren konfronterade mannen ska denne tagit fram ett knivliknande föremål och blivit hotfull. En polispatrull ska ha skickats ut till den aktuella adressen. Den 35-årige mannen är i nuläget misstänkt för olaga hot.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel