Etiketter: Örebro län Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 19:51 den 5 June, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , Örebro län, , ,   

  Misstänkt drunkningsolycka utanför Hällabrottet 

  Det var vid klockan 16:48 som räddningstjänsten blev larmade till ett vattendrag mellan Hällabrottet och Kumla. Detta efter att det inkommit larm om en drunkningsolycka.

  Enligt uppgifter skall en grupp med personer befunnit sig vid vattendraget och sett en bekant simma iväg. Denne ska inte ha kommit tillbaka och därefter började man söka efter sin vän. När man inte hittade denne slog man larm till räddningstjänsten. Det ska handla om en man som har försvunnit.

  Räddningstjänsten har under eftermiddagen sökt efter mannen, man har dykt på platsen och även använt drönare för att få en överblicksbild. Räddningstjänsten har under kvällen avslutat sitt sökande och ärendet har övergått till eftersök av polisen.

 • Martin Avedal 17:57 den 5 June, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Örebro län, , ,   

  Man misshandlade kvinna i centrala Kopparberg 

  Polisen larmades vid klockan 15:13 på lördagseftermiddagen till centrala Kopparberg. Detta efter att privatpersoner har observerat att en man slagit en kvinna.

  Enligt uppgifter skall mannen både slagit och sparkat kvinnan och när polispatrullen anlände frihetsberövade de mannen. Kvinnan fick föras till sjukhus med ambulans, i nuläget är det oklart hur pass alvarligt skadad hon är.

  Mannen kunde föras till polishuset där man förhörde denne under lördagseftermiddagen. En åklagare kommer där efter fatta beslut om mannen skall vara fortsatt frihetsberövad eller inte. Det är också i skrivande stund oklart om mannen och kvinnan känner varandra.

 • Martin Avedal 21:53 den 20 May, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , Örebro län, , ,   

  Kvinna förd till sjukhus efter grov misshandel 

  En kvinna fick under torsdagskvällen föras med ambulans till sjukhus. Detta efter att hon utsatts för en grov misshandel av en man i 45-årsåldern.

  Enligt uppgifter inkom larmet till polisen runt kl 17:24 och en polispatrull skickades ut till den aktuella adressen. Där kunde patrullen gripa en 45-årig man samt att en kvinna fick föras till sjukhus med allvarliga skador, bland annat skallskador.

  Mannen fördes till polisstation för provtagning samt förhör. Enligt de uppgifter som inkom från polisen går man enbart ut med att misshandeln inträffat i de södra delarna av länet. Samtidigt finns det i nuläget inga uppgifter om vilken relation mannen och kvinnan hade till varandra.

 • Martin Avedal 15:51 den 16 May, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , Örebro län, , ,   

  Man gripen misstänkt för misshandel av kvinna 

  Polisen kunde under söndagen gripa en man i 25-30-årsåldern. Mannen ska enligt uppgifter slagit en kvinna som denne tidigare har haft en relation med.

  Misshandeln ska ha ägt rum på en adress i Lekebergs kommun någon gång under natten mot söndagen. Men polisen fick in larmet vid klockan 12:38 på söndagen. En polispatrull skickades ut som kunde gripa mannen.

  Mannen är i nuläget misstänkt för misshandel. Det är i skrivande stund oklart om kvinnan ska behövt uppsöka någon sjukvård. Enligt uppgifter skall mannen bland annat slagit kvinnan på hennes ben.

 • Martin Avedal 22:26 den 15 May, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Avstängd, covid-19, Cruising, Instagram, , , Örebro län,   

  Cruising fick polisen att stänga av centrala Lindesberg 

  Under lördagskväll stängde polisen av centrala Lindesberg . Detta efter att en spontan-cruising ska ha påbörjats i samhället. Polisen stängde även av parkeringen vid varuhuset Mejk.

  — Med anledning av den spontana ”Vårmönstringen” med cruisande fordon i Lindesberg har vi fått ett beslut om att stänga av centrala Lindesberg samt handelsplatsens parkering vid Mejk, skriver polisen på sin Instagram.

  Man uppmanar även allmänheten att hålla sig borta från de avstängda platserna.

  — Överträdelser mot lokala trafikföreskrifter, lokal ordningsstadga, ordningslagen och trafikbrottslagen kommer beivras. Vi uppmanar alla som inte har ett ärende till dessa platser att inte besöka dem.

  Från polisen i Lindesbergs Instagram

 • Martin Avedal 21:01 den 10 May, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Örebro län, , ,   

  Man gripen misstänkt för misshandel i nära relation 

  Det var vid klockan 18.50 på måndagskvällen som polisen kunde gripa en man i Nora. Denne är misstänkt för misshandel i nära relation.

  Enligt uppgifter var det en granne som larmade polisen om att det pågick en misshandel i en bostad. En polispatrull kunde skickas ut till den aktuella adressen och väl där kunde man gripa mannen.

  Kvinnan ska ej behövt uppsöka vård för sina skador skriver polisen på sin hemsidan.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel