Etiketter: Biljakt Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 10:06 den 24 November, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Biljakt, , , , , ,   

  Polis stoppade fordon med stulna bilrattar 

  Det var under natten mot tisdagen som en polispatrull i Karlskoga försökte stoppa en svart mercedes. Fordonet ska vara hemmahörande i Stockholmstrakten.

  Enligt uppgifter skall föraren försökt undkomma polisen genom att släcka ljuset och köra i hög hastighet. Denne tog sig till en bensinstation och lyckades därefter på fot undkomma patrullen men lämnade dock kvar sitt fordon.

  Polispatrullen upptäckte att det fanns två stulna bilrattar i den svarta mercedesen. Fordonet blev tagen i beslag för att vid en teknisk undersökning kunna knytas till stölderna av bilrattar och till några personer.

 • Martin Avedal 14:15 den 14 July, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Biljakt, , Hagagatan, , ,   

  Polis på jakt efter stulen bil i Örebro 

  Det var runt klockan 13:30 på tisdagen som flera privatpersoner observerade att ett antal polispatruller åkte i hög hastighet i centrala Örebro.

  Enligt uppgifter skall dessa varit på jakt efter en stulen personbil. Personbilen ska ha blivit stulen på Hagagatan i den västra delarna av Örebro. Den ska vara utrustad med GPS-sändare så polisen vet var personbilen finns.

  I nuläget finns dock inte mer uppgifter om det som händelsen förutom att polisen är på jakt efter detta fordon.

 • Martin Avedal 10:04 den 8 July, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Biljakt, , , , ,   

  Drograttfyllerist tappade hjul under biljakt med polis 

  Det var vid klockan 00:11 natten mot onsdagen som en efterlyst man vägrade stanna på polismans tecken. Denne försökte köra ifrån polisen men tappade ena hjulet på bilen.

  Enligt uppgifter observerade en polispatrull att mannen framförde ett fordon med körförbud. Mannen som är i 30-årsåldern var sen tidigare även efterlyst och vägrade stanna när polisen skulle genomföra en kontroll.

  Efter en kortare biljakt lyckades polisen få stopp på fordonet. Men detta berodde på att den 30-årigen mannen tappade ett av hjulen som satt på fordonet.

  Mannen ska även varit påverkad av någon form av narkotika och är misstänkt för drograttfylleri.

 • Martin Avedal 11:10 den 15 May, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Biljakt, , Kungsör, , , ,   

  Stort polispådrag efter biljakt i Örebro Län 

  Det var natten mot onsdagen som två inbrottstjuvar blev påkomna vid ett inbrottsförsök i Hasselfors. Det bidrog till en ca två timmar lång biljakt som fick ett odramatiskt slut utanför Kungsör.

  Klockan 01:37 inkom ett samtal från en privatperson i Hasselfors. Denne har lyckats ertappa två inbrottstjuvar som försökte bryta sig in i en gårdsbutik. De bägge inbrottstjuvarna lämnade platsen i en mörkblå Volkswagen Golf.

  Polisen skickar ut ett flertal polispatruller som försöker lokaliserar det misstänkta fordonet. Samtidigt inkommer det vid klockan 02:35 ett nytt larm från en gård i Kvistbro, Lekebergs kommun. Där har en privatperson ertappat två män som försökt stjäla verktyg, de flyr i en mörkblå Golf.

  Biljakt som fick ett odramatiskt slut utanför Kungsör

  Anmälaren från gården i Kvistbro väljer att följa efter inbrottstjuvarna i den mörkblåa Golfen. Detta bidrar till att denne kan vägleda polisen som kan överta jakten och försöka stoppa fordonet.

  Under biljakten väljer inbrottstjuvarna att kasta ut saker från fordonet och när man befinner sig på E18/E20 rapporteras hastigheter runt 130-140 km/tim. Vid klockan 03:43 lyckas polisen få stopp på fordonet utanför Kungsör, det beskrivs som ett odramatiskt slut.

  Enligt uppgifter är de bägge inbrottstjuvarna män i 30-35-årsåldern. De är i nuläget misstänka för stöld genom inbrott och ett antal trafikbrott. Föraren ska ha visade tydliga tecken på narkotikapåverkan och är även misstänkt för drograttfylleri.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel