Etiketter: Drograttfylleri Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 18:11 den 16 January, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Drograttfylleri, , , , , , ,   

  Flera fall av rattfylleri i Örebro under söndagen 

  Polisen rapporterar på sin hemsida att de stoppat ett flertal rattfyllerister i Örebro och Kopparberg under söndagen. Två av dessa ska även varit påverkad av narkotika.

  Första fallet inträffade vid klockan 12:06 på Väster, där man misstänker att en man framfört ett fordon i påverkat tillstånd. Runt klockan 14:26 stoppades även en man i 40-årsåldern i centrala Örebro. Denne saknade körkort och misstänkts vara påverkad av narkotika.

  Vid klockan 14:06 stoppade polisen även en man i 35-årsåldern, denne ska framfört en personbil i Laxbrogärdet i Kopparberg. Även denne ska vara misstänkt för att kört påverkad av narkotika.

 • Martin Avedal 13:20 den 18 April, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Drograttfylleri, , , , , , ,   

  Drograttfull kvinna stoppad i falskskyltad bil 

  Det var vid klockan 09:11 på söndagsförmiddagen som polisen kunde stoppa ett falskskyltat fordon norr om Kvarntorp utanför Kumla. Fordonet framfördes av en drogpåverkad kvinna i 30-årsåldern.

  Enligt uppgifter skall kvinnan under poliskontrollen visat tecken på drogpåverkan. När patrullen genomförde en kontroll av bilen upptäcktes även mindre mängd narkotika. Kvinnan saknade dessutom körkort och ska tidigare varit dömd för att kört bil utan körkortshandling.

  När polisen stoppade kvinnan ska även ett sällskap på fyra manliga passagerare lämnat fordonet. De sprang ut i ett skogsparti där polisen senare kunde lokalisera dem, ingen av dem ska i skrivande stunder vara misstänkt för något brott.

  Den 30-åriga kvinnan kunde medföras för provtagning samt förhör. Hon är i nuläget misstänkt för grov olovlig körning, drograttfylleri, ringa narkotikabrott och märkesförfalskning.

 • Martin Avedal 14:13 den 1 February, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Drograttfylleri, , , , , , ,   

  Drogpåverkad bilist stoppad på Väster i Örebro 

  Vid klockan 11:12 på måndagen stoppade polisen en bilist på Väster i Örebro. Bilisten som är en man i 25-årsåldern är misstänkt för en rad olika brott.

  Enligt uppgifter stoppade polisen ett fordon för kontroll på Väster. I fordonet färdades förutom den 25-årge förare även en man och en kvinna i 30-årsåldern. Föraren visade tecken på drogpåverkan samt sakande körkort.

  Mannen blev aggressiv och gjorde motstånd

  När polisen skulle frihetsberöva mannen blev denne aggressiv och gjorde motstånd. Den 25-årige mannen är i nuläget misstänkt för grov olovlig körning, hot mot tjänsteman samt drograttfylleri, men även ringa narkotikabrott då en mindre mängd narkotika anträffades på denne.

  De bägge medpassagerarna hade också mindre mängder narkotika på sig och är misstänkta för ringa narkotikabrott. Den 25-årige mannen ska sen tidigare var dömd för olovlig körning enligt uppgifter.

 • Martin Avedal 18:24 den 7 December, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Drograttfylleri, , , , Örebrovägen, ,   

  Misstänkt drograttfylleri vid trafikolycka i Lindesberg 

  Det var vid klockan 16:43 på måndagseftermiddagen som polis, räddningstjänst samt ambulans larmades till Örebrovägen i höjd med södra infarten till Lindesberg.

  Enligt uppgifter skall två bilar varit inblandade i olyckan där en av bilisterna ska kört på den andre bakifrån. Totalt ska fyra personer varit iblandade varpå de i det påkörda fordonet fick föras till Lindesbergs Lasarett. De ska ej varit allvarligt skadade.

  Polisen misstänker att bilisten som körde på fordonet ska varit påverkad då denne visade tecken på drogpåverkan. Denne, en man i 35-årsåldern fördes till polisstation för provtagning samt förhör. Mannen ska i nuläget vara misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott avseende eget bruk.

 • Martin Avedal 22:31 den 25 August, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Drograttfylleri, , , , , ,   

  Misstänkt drograttfylleri när bilist körde av vägen 

  Det var vid klockan 21:10 som räddningstjänst, ambulans och polisen blev larmade till länsväg 207 i höjd med Stora Mellösa. Detta efter att det inkommit ett larm om en singelolycka.

  Enligt uppgifter ska en man i 35-årsåldern kört av vägen och voltat med sin bil. Till en början ville inte mannen bli undersökt av ambulanspersonal men tillslut ska denne blivit undersökt på plats.

  Polisen misstänker att mannen kan varit påverkad av narkotika. Denne fick följa med till polishuset för provtagning och förhör, resultatet på provet kommer avgöra om mannen är skyldigt till drograttfylleri eller inte.

 • Martin Avedal 10:04 den 8 July, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Drograttfylleri, , , ,   

  Drograttfyllerist tappade hjul under biljakt med polis 

  Det var vid klockan 00:11 natten mot onsdagen som en efterlyst man vägrade stanna på polismans tecken. Denne försökte köra ifrån polisen men tappade ena hjulet på bilen.

  Enligt uppgifter observerade en polispatrull att mannen framförde ett fordon med körförbud. Mannen som är i 30-årsåldern var sen tidigare även efterlyst och vägrade stanna när polisen skulle genomföra en kontroll.

  Efter en kortare biljakt lyckades polisen få stopp på fordonet. Men detta berodde på att den 30-årigen mannen tappade ett av hjulen som satt på fordonet.

  Mannen ska även varit påverkad av någon form av narkotika och är misstänkt för drograttfylleri.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel