Etiketter: polismans tecken Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 10:26 den 16 December, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , polismans tecken, ,   

  Polisjakt mot drogpåverkad förare i centrala Örebro 

  Polisen skriver i en sammanfattad notis om natten att de bland annat fått jaga en bilist som inte stannat på polismans tecken. Detta ska inträffat vid klockan 03:06 natten mot lördagen i centrala Örebro.

  Enligt uppgifter skall polisen haft som avsikt att kontrollera ett fordon men föraren stannade inte. Flera stoppförsök ska ha gjorts innan polispatrullen fick trycka upp fordonet mot kanten i höjd med Nygatan/Drottninggatan i centrala Örebro.

  — Föraren, en man i trettioårsåldern misstänks nu för drograttfylleri, narkotikabrott eget bruk, grov vårdslöshet i trafik samt ej stannat på polismans tecken, skriver polisen på sin hemsida.

 • Martin Avedal 14:02 den 6 July, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Ånäs, , , , polismans tecken, , ,   

  Två gripna efter polisjakt utanför Lindesberg 

  Det var vid klockan 09:28 på tisdagsförmiddagen som polisen kunde stoppa ett stulet fordon vid Ånäs norr om Lindesberg. Detta efter att gärningsmännen vägrat stanna för polismans tecken och därefter kört av vägen.

  Enligt uppgifter skall en polisjakt påbörjats när en förare i ett fordon med påkopplat släp vägrat stanna för polismans tecken. Fordonet var anmält stulen och föraren körde av vägen efter att polisen valt att följa efter denne. I fordonet fanns utöver föraren även en passagerare, de bägge ska ha försökt undkomma polisen efter kraschen.

  De bägge gärningsmännen är två män i 30-årsåldern, de blev gripna av polisen misstänkta för stöld. Det är dock oklart om släpet och dess innehåll också var stulet. Händelsen orsakade trafikproblem längs väg 864 i höjd med Ånäs.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel