Etiketter: Singelolycka Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 17:24 den 18 June, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Singelolycka, Trystorp herrgård,   

  Singelolycka vid Trystorp herrgård – körde in i ett träd 

  Det var vid klockan 16:26 som räddningstjänst, polis samt ambulans larmades till Trystorp herrgård på länsväg 519 mellan Fjugesta och Vretstorp.

  Enligt uppgifter skall där inträffat en singelolycka då en bilist kört av vägen och krockat med ett träd. Föraren som körde fordonet ska ha klagat på nacksmärtor efter olyckan.

 • Martin Avedal 12:08 den 15 June, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Dödsolycka, , Gustavsviksvägen, , Singelolycka,   

  Dödsolycka på Gustavsviksvägen i Örebro 

  Det var natten mot lördagen som det inträffade en dödsolycka på Gustavsviksvägen i höjd med Gustavsviksbadet i Örebro.

  Enligt uppgifter skall en MC-förare förolyckats efter denne upptäckt en polispatrull och kört i från den. MC-föraren ska ha vänt på Gustavsviksvägen och kört in mot centrum.

  Körde av vägen och avled

  MC-föraren kom aldrig in till centrala Örebro, då denne körde av vägen i höjd med Gustavsviksbadet. Olyckan var så pass allvarlig att föraren avled av sina skador. Föraren ska ha varit en man i 30-årsåldern.

  Polisens presstalesperson Mats Öhman vill poängtera att det aldrig handlade om någon polisjakt då något efterföljande aldrig inleddes.

 • Håkan Eriksson 12:38 den 3 March, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Länsväg 207, , Singelolycka, ,   

  Singelolycka med lastbil på väg 207 vid Resta 

  Det inträffar vid klockan 12.30-tiden på söndagen en singelolycka med en lastbil på väg 207 vid Resta mellan Ekeby-Almby och Stora Mellösa. Räddningstjänsten, ambulans och polis är utlarmade till olycksplatsen.

 • Håkan Eriksson 16:14 den 18 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Montörsgatan, , , Singelolycka,   

  Trafikolycka med lastbil i Kumla – chauffören hittades utanför fordonet 

  Det inträffade på måndagseftermiddagen en trafikolycka med en lastbil på gamla E3 i höjd med Ericssonfabriken i Kumla. En lastbil har kört av vägen och när räddningstjänsten tillsammans med ambulans och polis anländer till platsen så hittar man chauffören utanför fordonet, allvarligt skadad.

  — Skadeläget är allvarligt, och kan eventuellt handla om ett sjukdomsfall, meddelar Christina Hallin, presstalesperson hos Polisen i Bergslagen.

  Chauffören är avförd med ambulans till sjukhus. Lastbilen kommer att tas i beslag för teknisk undersökning, för att undersöka vad olyckan kan ha berott på. Trafikolyckan orsakade totalt stopp i trafiken, från Örebro mot Kumla. Vid 15-tiden så flyter trafiken på växelvis förbi olycksplatsen, meddelar polisen via sin hemsida.

  Trafikolycka i Kumla
  Foto: Christian Vargahed
 • Håkan Eriksson 10:47 den 17 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Hjortkvarn, Singelolycka,   

  Bussolycka på riksväg 51 vid Hjortkvarn – 22 stycken passagerare ombord 

  Det inkommer vid klockan 10.24 på söndagen larm om en trafikolycka med en buss och enligt uppgifter till SOS Alarm så hade en singelolycka inträffat i höjd med bensinstationen QStar på Kvarngatan i Hjortkvarn.

  Enligt initiala uppgifter som gick ut till räddningspersonalen på väg mot olycksplatsen var att personer kan ha skadats.

  Polispatrull meddelar att olycksplatsen är på riksväg 51, i höjd med Känstorpsvägen i Hjortkvarn. Bussresenärerna uppges vara ungdomar i nedre tonåren som tillsammans med vuxna ledare från en fritidsgård var på väg till Sälen från Norrköping.

  Polisen meddelar att totalt 22 personer ska vara inblandade i trafikolyckan. Två personer undersöktes av ambulanspersonal på olycksplatsen. Busschauffören medföljer ambulans till sjukhus för vård av ansiktsskador.

 • Håkan Eriksson 20:04 den 11 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , Singelolycka, Tomta,   

  Singelolycka med personbil mellan Tomta och Åsbro 

  På måndagskvällen så inträffar en singelolycka med en personbil mellan Tomta och Åsbro utanför Hallsberg. Räddningstjänsten får in larmet om trafikolyckan vid klockan 19.47 och styrkan åker fram tillsammans med ambulans och polispatrull till olycksplatsen.

  Föraren ska enligt uppgift från SOS Alarm vara vaken och talbar, hon är avförd ifrån platsen med ambulans till sjukhus.

  Enligt uppgifter så misstänks den kvinnliga föraren i 25-årsåldern varit påverkad i samband med att hon framfört fordonet. Resultat på provtagning får visa om hon gjort sig skyldig till rattfylleri.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel