Etiketter: Stöld Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 23:38 den 10 May, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , pulverbrandsläckare, , Skranta, Stöld   

  Kvinna bestulen på handväska i parkeringsgarage 

  En kvinna i 75-årsåldern blev under söndagskvällen utsatt för ett spektakulärt rån i ett parkeringsgarage i Skrantahöjden i Karlskoga.

  Enligt uppgifter skall någon använt en pulverbrandsläckare för att fylla upp garaget med dess innehåll. Kvinnan blev under en kort stund förblindad och någon passade på att stjäla henne handväska. Den fanns i baksättet på kvinnans bil.

  Polisen letar efter en pulverbrandsläckare

  Ett par timmar efter incident kontakt en granne den bestulna kvinna och berättar att denne hittat handväskan. Enligt uppgifter skall ett bankkort och kontanter vara borta.

  Polisen har varit på plats och kan konstatera att någon tömt en pulverbrandsläckare i garaget. I nuläget letar de bland annat efter den och vill att om någon ser pulverbrandsläckare ska de kontakta polisen och ej röra föremålet.

  Om någon ser detta föremål kan man kontakta polisen på 114 14.

 • Martin Avedal 18:54 den 1 May, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , Stöld,   

  Butiksanställd misshandlad med rör i Brickebacken 

  Det var vid klockan 09:35 på fredagsmorgon som polisen blev larmade till en butik i Brickebacken i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om en misshandel.

  Enligt uppgifter skall en butiksanställd som satt i kassan blivit slagen i huvudet av en kund. Gärningsmannen använde ett rör som ska orsakat smärtor i huvudet, den anställde uppgav även att den kände sig yr.

  Både polis och ambulans larmades till platsen och det misshandlade offret fick föras till sjukhus. Gärningsmannen hade lämnat platsen och i skrivande stund finns det fortfarande inga uppgifter om denne är gripen.

  Polisen har upprättat en anmälan om misshandel samt stöld. Det är dock oklart vad som har stulits från butiken.

 • Martin Avedal 21:34 den 28 April, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Stöld, ,   

  Tjuv gjorde våldsamt motstånd vid Örebrobutik 

  Det var vid klockan 19:28 på tisdagskvällen som polisen larmades till en butik i centrala Örebro. Man hade fått samtal om en man som gjort sig skylld till en butiksstöld.

  Enligt uppgifter skall tjuven som är i 25-årsåldern blivit påkommen inne i butiken när denne stulit varor. Personalen konfronterade mannen och någon form av bråk ska uppstått. Man ska ha försökt hålla kvar tjuven men denne slet sig loss.

  Påträffades en bit ifrån butiken

  En polispatrull anlände till butiken och kunde lokalisera den misstänkte tjuven. Den ska inte fått med dig något byte från butiken och kunde efter kontroll avlägsnas från plasten.

  Den 25-årige butikstjuven är i nuläget misstänkt för ringa stöld, hot mot tjänsteman och våldsamt motstånd.det är oklart om någon kom till skada under det tumult som uppstod i butiken.

 • Martin Avedal 13:54 den 8 February, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , Stöld,   

  Stor bilstöld från bilhandlare i Kumla 

  En stor bilstöld från en bilhandlare i Kumla har upptäckts under dagen. Det var vid klockan 11:07 som ägaren till firman kontaktade polisen och anmälde brottet.

  Enligt uppgifter skall uppemot 10 till 15 fordon stulit från firman under natten mot lördagen. De stulna fordonen stod både utanför och inne i bilhandlarens lokal. Det är oklart man tog sig in i lokalen.

  Polisen genomförde en brottsplatsundersökning

  Polisen har under morgonen genomfört en brottsplatsundersökning men det är fortfarande oklart hur stölden gick till. Samtidigt är det oklart hur många iblandade det handlar om då ett flertal fordon stals. Det finns ingen misstänkt i nuläget.

 • Martin Avedal 23:04 den 11 December, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Mobiltelefon, , , Stöld,   

  Blev bestulen på mobiltelefon i Varberga 

  Det var vid klockan 19:09 på onsdagskvällen som polisen i Örebro fick in ett larm angående en stöld eller alternativt rån i stadsdelen Varberga.

  Enligt uppgifter skall en person hämtat ut tre paket när en för denne okänd person kommit fram och ryckigt ett av paketen. Efter incidenten sprang gärningsmannen från plasten.

  Paketet innehöll en mobiltelefon

  Gärningsmannen beskrivs som ung, möjligtvis i gymnasieåldern. Och denne skall kommit över en mobiltelefon som låg i det paket som blev stulet.

  Polisen har sökt i Varberga efter den misstänkte men man har inte kunnat lokalisera denne. Man rubricera händelsen som stöld, det är oklart vilket värde den stulna mobiltelefonen hade.

 • Martin Avedal 11:41 den 6 October, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , Stöld,   

  Bilist misstänkt för drograttfylleri efter polisjakt 

  Det var under söndagsmorgon som polisen fick in larm angående en påverkad bilist i Karlskoga. Enligt uppgifter skall en privatperson observerat att en man på en parkering som upplevdes som påverkad.

  Mannen som är i 25-årsåldern hoppade in ett fordon fast den upplevdes som ej lämplig för att köra bil. I fordonet befanns sig även ytterligare en man i 25-årsåldern.

  Polisen stoppade bilisten i Örebro

  En polispatrull skickades ut från Karlskoga som började följa efter fordonet. Den 25-årige mannen höll hög hastighet in till Örebro där polisen tillslut fick stopp på fordonet vid Fabriksgatan i de centrala av staden.

  Under kontrollen upptäckte polisen narkotika och en del stöldgods. De bägge männen greps på platsen där föraren är misstänkt för drograttfylleri och dennes medpassagerare för stöld.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel