Etiketter: Stöld Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 15:20 den 26 July, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , rullstolsburen, Stöld,   

  Äldre rullstolsburen man misshandlad och rånad 

  Det var under söndagen som Aftonbladet kunde rapportera om att en 70-årig rullstolsburen man ska blivit misshandlad och rånad i sitt hem i Örebro.

  Enligt uppgifter skall mannen tagit ut pengar tidigare under söndagen. Denne ska blivit förföljd av den misstänkte gärningsmannen som därefter tagit sig in i mannens bostad och utfört brottet.

  Polisen är i nuläget förtegna om det som har inträffat, men uppger att man inte har gripit någon misstänkt. Det är även oklart om den 70-årige mannen ådragit sig några skador från misshandeln.

 • Martin Avedal 19:54 den 25 July, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , Stöld,   

  Äldre kvinna bestulen på halsband i centrala Örebro 

  Det var strax före klockan 17:30 på lördagseftermiddagen som polisen fick ett larm från Kungsgatan i centrala Örebro. Det ska ha inträffat en stöld på platsen.

  Enligt uppgifter blev en 75-årig kvinna bestulen på ett halsband när denne skulle gå in i ett trapphus. En för henne okänd man ska ha ryckt halsbandet från kvinnan. Detta inträffade på Kungsgatan i närheten av korsningen till Engelbrektsgatan.

  Kvinnan uppger att allt gick så fort att hon aldrig hann att se gärningsmannen, men denne ska dock sprungit mot Örebro Slott efter att stölden inträffade. Polisen informerar också om att brottsrubriceringen är stöld då kvinnan inte blivit utsatt för våld eller hot.

 • Martin Avedal 13:20 den 24 July, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Coop, , , , Stöld,   

  Person bestulen på kontanter vid bankomat 

  Det var vid klockan 11:02 på fredagsförmiddagen som en person plockade ut kontanter vid en bankomat i närheten av Coop i Rosta. Efter uttaget kom en person fram och rykte kontanterna hur händerna på personen.

  Gärningsmannen ska efter incidenten lämnat platsen och flera polispatruller har deltagit i sökningsarbetet. Vid klockan 12:07 inkommer uppgifter att polisen gripit en misstänkt gärningsman i de centrala delarna av Örebro.

  Till en början rubricerade polisen det som ett personrån. Men efter gripandet av gärningsmannen är brottet ändrat till stöld.

 • Martin Avedal 15:35 den 20 July, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Hemsköp, , , , Stöld, ,   

  Butikstjuv gjorde våldsamt motstånd vid ingripande 

  Det var vid klockan 12:07 på måndagen som polisen blev larmade till Hemköp på Storgatan i centrala Örebro. Detta efter att det ska förekommit någon form av bråk på platsen.

  Enligt uppgifter skall en man i 40-årsåldern blev ertappad med att stjäla varor från matvarubutiken. Det var civila väktare som ertappade mannen och vid ingripande gjorde denne våldsamt motstånd.

  En polispatrull skickades ut för att överta ingripandet. I nuläget är den 40-årige mannen misstänkt för stöld och våldsamt motstånd. Det är i skrivande stund oklart vilken typ av vara denne skulle ha stulit.

 • Martin Avedal 23:38 den 10 May, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , pulverbrandsläckare, , Skranta, Stöld   

  Kvinna bestulen på handväska i parkeringsgarage 

  En kvinna i 75-årsåldern blev under söndagskvällen utsatt för ett spektakulärt rån i ett parkeringsgarage i Skrantahöjden i Karlskoga.

  Enligt uppgifter skall någon använt en pulverbrandsläckare för att fylla upp garaget med dess innehåll. Kvinnan blev under en kort stund förblindad och någon passade på att stjäla henne handväska. Den fanns i baksättet på kvinnans bil.

  Polisen letar efter en pulverbrandsläckare

  Ett par timmar efter incident kontakt en granne den bestulna kvinna och berättar att denne hittat handväskan. Enligt uppgifter skall ett bankkort och kontanter vara borta.

  Polisen har varit på plats och kan konstatera att någon tömt en pulverbrandsläckare i garaget. I nuläget letar de bland annat efter den och vill att om någon ser pulverbrandsläckare ska de kontakta polisen och ej röra föremålet.

  Om någon ser detta föremål kan man kontakta polisen på 114 14.

 • Martin Avedal 18:54 den 1 May, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , Stöld,   

  Butiksanställd misshandlad med rör i Brickebacken 

  Det var vid klockan 09:35 på fredagsmorgon som polisen blev larmade till en butik i Brickebacken i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om en misshandel.

  Enligt uppgifter skall en butiksanställd som satt i kassan blivit slagen i huvudet av en kund. Gärningsmannen använde ett rör som ska orsakat smärtor i huvudet, den anställde uppgav även att den kände sig yr.

  Både polis och ambulans larmades till platsen och det misshandlade offret fick föras till sjukhus. Gärningsmannen hade lämnat platsen och i skrivande stund finns det fortfarande inga uppgifter om denne är gripen.

  Polisen har upprättat en anmälan om misshandel samt stöld. Det är dock oklart vad som har stulits från butiken.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel