Etiketter: Odensbacken Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 10:31 den 16 April, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Kaos, , Odensbacken, , , ,   

  Kaos i Odensbacken – bilister störde allmänheten 

  Det var vid klockan 00:06 natten till söndagen som flera privatpersoner i Odensbacken kontaktade polisen. Detta efter att ett flertal bilister ska ha stört allmänheten under kvällen. Polisen ska skickat ut patruller till samhället.

  Enligt uppgifter skall ett flertal fordon körts omkring och stört allmänheten, förarna ska ha kört på cykelbanor och personerna i fordonen beter sig illa då de blir tillsagda. Det ska ha förekommit en stor fest på en adress där många fordon och personer har samlats, skriver polisen på sin hemsida.

  Polisen ska även fattat misstanke om att det har skett brott mot alkohollagen och patrullerna tar alkohol i beslag. Polisen skriver också att man upprättat en anmälan om ofredande där flera boende i området är målsägande.

 • Martin Avedal 16:42 den 2 February, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Livlös, , Odensbacken, , ,   

  Hittades livlös i Odensbacken – polis misstänker mord 

  Flera lokala medier i Örebro rapporterade under tisdagen om att polisen påträffat en livlös man samhället i Odensbacken utanför Örebro. Mannen som är i 20-årsåldern avled på sjukhus och polisen misstänker mord.

  Enligt uppgifter var det under tisdagsmorgonen som polisen spärrade av ett område i samhället Odensbacken. Detta efter att det inkommit larm från en privatperson om att en livlös man låg på platsen. Mannen fördes med ambulans till sjukhus men hans liv gick inte att rädda.

  Polisen har under tisdagen genomfört en brottsplatsundersökning för att säkra spår. Man rubricerar händelsen som misstänkt mord då det i nuläget är oklart om mannen blivit utsatt för ett brott eller råkat ut för en olycka. Runt klockan 15:00 ska polisen ha hävt avspärrningarna på platsen.

 • Martin Avedal 08:57 den 14 April, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Bilburen ungdom, Odensbacken, , , ,   

  Bilburen ungdom störde ordningen i Odensbacken 

  Polisen fick under söndagskvällen den 12 april in flera samtal från boenden i Odensbacken. Detta på grund av att ett flertal ungdomar befanns sig på parkeringen till Ica Odenhallen.

  Enligt uppgifter var det så kallad bilburen ungdom som befanns sig på parkeringen. De spelade hög musik samt drog i gång sirener som lät jättehögt. Flera av samhället invånare ska upplevts sig störda av detta.

  Ska ha hotat privatpersoner

  Några av de som bor intill parkeringen skall ha konfrontera ungdomarna och bett dem sluta föra oväsen. Men dessa personer upplevdes att blev otrevligt bemötta och tilltalade på ett kränkande sätt.

  Polisen skickade ut en patrull till platsen men när den anlände hade ungdomarna begett sig iväg. En av de boende i området ville göra en anmälan om olaga hot då denne upplevde att denne hade blivit hotad.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel