Hittades livlös i Odensbacken – polis misstänker mord

Flera lokala medier i Örebro rapporterade under tisdagen om att polisen påträffat en livlös man samhället i Odensbacken utanför Örebro. Mannen som är i 20-årsåldern avled på sjukhus och polisen misstänker mord.

Enligt uppgifter var det under tisdagsmorgonen som polisen spärrade av ett område i samhället Odensbacken. Detta efter att det inkommit larm från en privatperson om att en livlös man låg på platsen. Mannen fördes med ambulans till sjukhus men hans liv gick inte att rädda.

Polisen har under tisdagen genomfört en brottsplatsundersökning för att säkra spår. Man rubricerar händelsen som misstänkt mord då det i nuläget är oklart om mannen blivit utsatt för ett brott eller råkat ut för en olycka. Runt klockan 15:00 ska polisen ha hävt avspärrningarna på platsen.