Etiketter: Norr Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 17:51 den 15 June, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Attackerad, , Hundbiten, , Norr, , , , Venaspåret   

  Hund attackerade hundar och personer vid Venaspåret 

  Polisen fick under lördagen fånga in en lösspringande hund. Denne ska attackerat andra hundar och personer vid Venaspåret på norr i Örebro. Larmet ska inkommit vid klockan 13:37 skriver polisen på sin hemsida.

  Enligt uppgifter skall den lösspringande hunden attackerat två hundar och bitit dessa, i samband med detta blev även hundarnas ägare biten. Hunden ska även bitit en till person, denne tvingades uppsöka sjukhus för vård av bitskadorna.

  Rubriceringen är brott mot lagen om tillsyn av hundar och katter samt vållande av kroppsskada. I nuläget är det inte klarlagt vem som är ägare till den attackerande hunden skriver polisen.

 • Martin Avedal 09:51 den 22 February, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , Norr, , , , , Vattendrag   

  Drunkningstillbud i Örebro – en anträffad avliden 

  Polisen skriver under torsdagsmorgon att man anträffat en man avliden i stadsdelen Rynninge på Norr. Det var runt klockan 08:04 som en privatperson kontaktade polisen angående att denne såg något i ett vattendrag.

  Enligt uppgifter skall privatpersonen sett en kropp ligga i Lillån i höjd med CV-bron. Polis och räddningstjänst kallades ut och man kunde lokalisera en kropp i vattnet. Det är en man i 50-årsåldern som tidigare är anmäld försvunnen.

  Polisen skriver på sin hemsida att man inte misstänker något brott och mannens anhöriga är underrättade om det som inträffat.

 • Martin Avedal 13:42 den 16 February, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Norr, , , Ringa stöld, ,   

  En skadad efter stöld i matbutik på norr i Örebro 

  Polisen skriver under fredagsmorgonen att de skrivit en anmälan gällande ringa stöld och misshandel. Detta efter att en man varit inne i en matbutik på norr i Örebro.

  Enligt uppgifter skall väktare vid klockan 08.12 blivit larmade till matbutiken. Detta med anledning av att en man kommit in och varit aggressiv. Denne ska även ha stulit från butiken innan han lämnade platsen.

  Polisen skriver att i samband med händelsen har det uppstått handgemäng varpå en man i 60-årsåldern blir skadad i handen. Mannen får åka in till sjukhuset för kontroll.

 • Martin Avedal 20:48 den 24 August, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: cykeltjuv, , Mejeritorget, , Norr, , , ,   

  Narkotikapåverkad cykeltjuv blev våldsam mot polis 

  Det var vid klockan 15:15 på torsdagen som polisen blev larmade till Mejeritorget på Norr i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om en pågående cykelstöld.

  Enligt uppgifter skall en polispatrull fått syn på tjuven när denne lämnade platsen på sitt stöldgods. Trots detta lyckades den misstänkte försvinna från patrullen. Istället kunde man lokalisera denne till fots utan den stulna cykeln vid sin sida.

  När polispatrullen konfronterade den misstänkte cykeltjuven blev denne våldsam och visade tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Cykeltjuven som är en man i 35-årsåldern blev omhändertagen enligt LOB, han är nuläget misstänkt för stöld av cykel, våldsamt motstånd samt ringa narkotikabrott genom eget bruk.

  Polisen skriver även på sin hemsida att patrullen lyckades inte lokalisera den stulna cykeln.

 • Martin Avedal 17:43 den 8 August, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Norr, , , , ,   

  Polisbil i trafikolycka på Norr i Örebro 

  Det var vid klockan 12:32 på tisdagen som en polisbil var inblandad i en trafikolycka i Örebro. Polispatrullen åkte på ett beordrat jobb på E18/E20 när denne krockade med en personbil på Norr.

  Enligt uppgifter skall trafikolyckan inträffat vid korsningen mellan Östra Bangatan och Ribbingsgatan. En av personerna i polisbilen uppgav smärta i en axel men ingen av de inblandade ska behövt åka med ambulans till sjukhus.

  — Polisen kommer att skriva en anmälan som kommer att utredas av enheten för särskilda utredningar. Detta är rutin vid händelser där polisanställda är inblandade i, bland annat, olyckor, skriver polisen på sin hemsida.  

 • Martin Avedal 23:33 den 23 May, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Norr, , , ,   

  Ung kvinna försökte råna äldre man i Örebro 

  Det var vid klockan 18:23 på måndagskvällen som en kvinna i 20-årsåldern försökte råna en man i 85-årsåldern. Rånförsöket ska ha ägt rum i ett trapphus på Norr i Örebro.

  Enligt uppgifter skall en boende på den aktuella adressen hört den äldre mannen skrika på hjälp i trapphuset. Denne ska kontaktat polisen och därefter gått ut i trapphuset och hållit fast kvinnan tills polisen anlänt till platsen.

  En polispatrull kunde frihetsberöva den 20-åriga kvinnan som i nuläget är misstänkt för försök till rån mot mannen. Samtidigt ska den äldre mannen fått uppsöka sjukvård efter att ha ådragit sig en del skador som han fick i samband med brottet.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel