Etiketter: Norr Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 20:48 den 24 August, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: cykeltjuv, , Mejeritorget, , Norr, , , ,   

  Narkotikapåverkad cykeltjuv blev våldsam mot polis 

  Det var vid klockan 15:15 på torsdagen som polisen blev larmade till Mejeritorget på Norr i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om en pågående cykelstöld.

  Enligt uppgifter skall en polispatrull fått syn på tjuven när denne lämnade platsen på sitt stöldgods. Trots detta lyckades den misstänkte försvinna från patrullen. Istället kunde man lokalisera denne till fots utan den stulna cykeln vid sin sida.

  När polispatrullen konfronterade den misstänkte cykeltjuven blev denne våldsam och visade tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Cykeltjuven som är en man i 35-årsåldern blev omhändertagen enligt LOB, han är nuläget misstänkt för stöld av cykel, våldsamt motstånd samt ringa narkotikabrott genom eget bruk.

  Polisen skriver även på sin hemsida att patrullen lyckades inte lokalisera den stulna cykeln.

 • Martin Avedal 17:43 den 8 August, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Norr, , , , ,   

  Polisbil i trafikolycka på Norr i Örebro 

  Det var vid klockan 12:32 på tisdagen som en polisbil var inblandad i en trafikolycka i Örebro. Polispatrullen åkte på ett beordrat jobb på E18/E20 när denne krockade med en personbil på Norr.

  Enligt uppgifter skall trafikolyckan inträffat vid korsningen mellan Östra Bangatan och Ribbingsgatan. En av personerna i polisbilen uppgav smärta i en axel men ingen av de inblandade ska behövt åka med ambulans till sjukhus.

  — Polisen kommer att skriva en anmälan som kommer att utredas av enheten för särskilda utredningar. Detta är rutin vid händelser där polisanställda är inblandade i, bland annat, olyckor, skriver polisen på sin hemsida.  

 • Martin Avedal 23:33 den 23 May, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Norr, , , ,   

  Ung kvinna försökte råna äldre man i Örebro 

  Det var vid klockan 18:23 på måndagskvällen som en kvinna i 20-årsåldern försökte råna en man i 85-årsåldern. Rånförsöket ska ha ägt rum i ett trapphus på Norr i Örebro.

  Enligt uppgifter skall en boende på den aktuella adressen hört den äldre mannen skrika på hjälp i trapphuset. Denne ska kontaktat polisen och därefter gått ut i trapphuset och hållit fast kvinnan tills polisen anlänt till platsen.

  En polispatrull kunde frihetsberöva den 20-åriga kvinnan som i nuläget är misstänkt för försök till rån mot mannen. Samtidigt ska den äldre mannen fått uppsöka sjukvård efter att ha ådragit sig en del skador som han fick i samband med brottet.

 • Martin Avedal 13:34 den 5 September, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Centralstation, , Norr, , , , , ,   

  Stor rånvåg i Örebro under natten 

  Under natten mot söndagen rapporterades det ett flertal rån i de centrala delarna av Örebro. Totalt har polisen bekräftat fem rån/rånförsök och tre av dem i de centrala delarna av staden.

  Enligt uppgifter inkom det första larmet runt klockan 22:57 sent på lördagen. Där ska en person blivit rånad på pengar och tillhörigheter av två eller flera gärningsmän. Personen ska blivit slagen och hotad under rånet.

  Rån vid Centralstationen och Brunnsparken

  De resterande fallen av rån/rånförsöken som inträffade i Örebro under natten ägde rum efter tolvslaget. Vid klockan 01:25 rånades en person på sin mobiltelefon på Norr. Bara fem minuter senare vid klockan 01:30 rånades en kille i 15-årsåldern vid centralstationen, där är det dock oklart vad rånbytet blev.

  Det sista rånet som ägde rum under natten inträffade vid klockan 03:43. En man i 20-årsåldern rånas på flera tillhörigheter vid Brunnsparken. Denne ska blivit konfronterad av en större grupp gärningsmän.

  Det ägde även rum ett rånförsök under natten, ett flertal personer ska ha hållit fast och slagit en person. De försökte komma över dennes ägodelar men personen kunde slita sig loss och fly platsen skriver polisen på sin hemsida.

 • Örebro Tribune 19:54 den 17 June, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Norr, ,   

  Kvinna falsklarmade om bråk på Norr 

  Polisen hittar inte heller några personer som verkar vara osams på något sätt.
  Polisen kontrollerar några personer och en av dem stör den allmänna ordningen och han, en ung man i 20-årsåldern, blir avlägsnad från platsen enligt Polislagens 13§.

  Polisen kontaktar anmälaren och det visar sig att det inte har varit något bråk, det är i nuläget oklart varför anmälaren har sagt att det har varit det. Hon, en kvinna i 45-årsåldern, är i nuläget misstänkt för falsklarm.

 • Martin Avedal 23:38 den 15 June, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Höglundagatan, , , Norr, , ,   

  Man misshandlad på Höglundagatan i Örebro 

  Det var vid klockan 18:41 på tisdagskvällen som polisen blev larmade till Höglundagatan i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om ett bråk på platsen.

  Enligt uppgifter skall en ung man i 20-årsåldern blivit misshandlad, denne ska fått motta flera sparkar och slag. När polispatrullen anlände till platsen försvann ett flertal personer men polisen kunde gripa en misstänkt. Även det en man i 20-årsåldern.

  Den misshandlade mannen fick föras med ambulans till sjukhus, det är i nuläget oklart hur pass alvarliga skador denne ådragit sig. Den gripne mannen är i nuläget misstänkt för grov misshandel.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel