Etiketter: Hund Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 17:51 den 15 June, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Attackerad, Hund, Hundbiten, , , , , , Venaspåret   

  Hund attackerade hundar och personer vid Venaspåret 

  Polisen fick under lördagen fånga in en lösspringande hund. Denne ska attackerat andra hundar och personer vid Venaspåret på norr i Örebro. Larmet ska inkommit vid klockan 13:37 skriver polisen på sin hemsida.

  Enligt uppgifter skall den lösspringande hunden attackerat två hundar och bitit dessa, i samband med detta blev även hundarnas ägare biten. Hunden ska även bitit en till person, denne tvingades uppsöka sjukhus för vård av bitskadorna.

  Rubriceringen är brott mot lagen om tillsyn av hundar och katter samt vållande av kroppsskada. I nuläget är det inte klarlagt vem som är ägare till den attackerande hunden skriver polisen.

 • Martin Avedal 15:15 den 20 March, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Hund, , , , Trafikproblem,   

  Hund orsakade trafikproblem på motorväg i Örebro 

  Det var vid klockan 13:24 på lördagen som polisen fick in larm om en lös hund på E18/E20 i Örebro. Hunden ska orsakat störningar i trafiken på motorvägen.

  Enligt uppgifter befanns sig hunden på motorvägen i mellan Karlslundsgatan och Hjärsta. En bilist ska kört på hunden och därefter bildades det trafikstockning på platsen.

  Hunden kunde trots skada fortsätta att röra sig på motorvägen tills den hoppade in en personbil. Efter det som inträffade körde en polispatrull tillsammans med hundens jourhem hunden till en veterinär.

  Trafiken flyter på som vanligt på platsen skriver polisen på sin hemsida.

 • Martin Avedal 16:49 den 24 March, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: biten, Hund, , , , ,   

  Två kvinnor skadade när hundar var på vift 

  Det var vid klockan 12:02 på tisdagen som polisen i Örebro fick in en anmälan om vållande till kroppsskada. Enligt uppgifter skall detta ha inträffat på Örnsrogatan i Örebro.

  En kvinna var ute och gick med sin hund när två herrlösa hundar kom springande. Hundarna var på väg mot kvinnan varpå denne valde att plocka upp sin hund. I samband med detta blev kvinnan biten i handen.

  Hundarna ska slitit sig förut

  Enligt uppgifter ska även ytterligare en kvinna kommit till skada. Det var när kvinnan försökte ingripa som denne föll till marken och gjorde illa sig i ryggen.

  De bägge kvinnorna har på egen hand kunnat sökt vård för de skador som de ådragit sig. Det är även framkommit att de bägge hundarna har slitit sig förut från sin ägare. I nuläget har denne tagit hand om sina hundar igen.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel