Etiketter: Kroppsskada Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 11:21 den 1 January, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Burger King, , Kroppsskada, , , ,   

  Sköt fyrverkerier på Burger King i centrala Örebro 

  En man i 25-årsåldern ska ha ådragit sig hörselskador efter att fyrverkerier avfyrats inne på Burger King i centrala Örebro. Detta skriver flera lokala medier i Örebro under måndagsmorgonen.

  Enligt uppgifter inträffade incidenten efter klockan 00:00 inne på Burger King i centrala Örebro. Två raketer eller smällare har skjutits inne i lokalen och utöver den drabbade mannen ska inte några andra allvarliga skador rapporterats.

  En anmälan om framkallande av fara för annan ska enligt polisen upprättats. Enligt vittnesuppgifter från platsen ska man misstänka ett gäng på runt 10-15 personer som befanns sig utanför lokalen, men ingen är i nuläget gripen.

 • Martin Avedal 16:49 den 24 March, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: biten, , Kroppsskada, , , ,   

  Två kvinnor skadade när hundar var på vift 

  Det var vid klockan 12:02 på tisdagen som polisen i Örebro fick in en anmälan om vållande till kroppsskada. Enligt uppgifter skall detta ha inträffat på Örnsrogatan i Örebro.

  En kvinna var ute och gick med sin hund när två herrlösa hundar kom springande. Hundarna var på väg mot kvinnan varpå denne valde att plocka upp sin hund. I samband med detta blev kvinnan biten i handen.

  Hundarna ska slitit sig förut

  Enligt uppgifter ska även ytterligare en kvinna kommit till skada. Det var när kvinnan försökte ingripa som denne föll till marken och gjorde illa sig i ryggen.

  De bägge kvinnorna har på egen hand kunnat sökt vård för de skador som de ådragit sig. Det är även framkommit att de bägge hundarna har slitit sig förut från sin ägare. I nuläget har denne tagit hand om sina hundar igen.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel