Två kvinnor skadade när hundar var på vift

Det var vid klockan 12:02 på tisdagen som polisen i Örebro fick in en anmälan om vållande till kroppsskada. Enligt uppgifter skall detta ha inträffat på Örnsrogatan i Örebro.

En kvinna var ute och gick med sin hund när två herrlösa hundar kom springande. Hundarna var på väg mot kvinnan varpå denne valde att plocka upp sin hund. I samband med detta blev kvinnan biten i handen.

Hundarna ska slitit sig förut

Enligt uppgifter ska även ytterligare en kvinna kommit till skada. Det var när kvinnan försökte ingripa som denne föll till marken och gjorde illa sig i ryggen.

De bägge kvinnorna har på egen hand kunnat sökt vård för de skador som de ådragit sig. Det är även framkommit att de bägge hundarna har slitit sig förut från sin ägare. I nuläget har denne tagit hand om sina hundar igen.