Etiketter: Slottsparken Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 09:36 den 30 June, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Misstänkt våldtäkt, , , Slottsparken, ,   

  Misstänkt våldtäkt mot tonårsflicka i Slottsparken 

  Polisen har spärrat av ett område i Slottsparken i centrala Örebro. Detta efter att det inkommit larm om en våldtäkt natten mot torsdagen. Den utsatte ska vara en tonårsflicka.

  Enligt uppgifter skall larmet inkommit till polisen runt klockan 05:19 på torsdagsmorgonen. Polisen har utfört ett utredningsarbete i det aktuella området under morgonen och förmiddagen. Det är i skrivande stund oklart om tonårsflickan behövt uppsöka sjukvård efter incidenten.

  Polisen är väldigt förtegna om incidenten och går inte ut med mycket information. Man skriver dock följande på sin hemsida.

  — Om du har sett eller hört något i området mellan klockan 4-5 under natten uppmanas du ringa polisen på 114 14 för att lämna dina uppgifter.

 • Martin Avedal 14:52 den 12 August, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , Slottsparken,   

  Man misstänkt för misshandel i Slottsparken 

  Det var vid klockan 12:12 på torsdagen som polisen blev larmade till Slottsparken i centrala Örebro. Detta då det ska inkommit larm om bråk på platsen.

  Enligt uppgifter skall två män bråkat med varandra varav en av männen ska ha jagat den andre i parken. Den man som blev jagad ska blivit slagen i ansiktet men inte behövt uppsöka sjukvård.

  Den man som är misstänkt för misshandeln kunde gripas av polis. Denne är i 30-årsåldern och kunde lokaliseras i närområdet, polisen beskriver denne som ”märkbart berusad vid gripandet”. Det är i nuläget oklart vad som låg bakom bråket.

 • Örebro Tribune 18:18 den 23 April, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , Slottsparken   

  Man knivskuren i Slottsparken 

  Polisen larmas till Slottsparken i centrala Örebro vid 16:30 efter att det inkommer larm om att en mansperson har blivit knivskuren på platsen.

  En person är enligt polisens presstalesman Kenneth Johannesson är en mansperson förd med ambulans från platsen, han kan dock inte ge ytterligare uppgifter då ett stort antal poliser håller förhör och tar vittnesuppgifter på platsen just nu.

  Det är i skrivande stund oklart vilka skador offret fått vid skärningen och brottsrubriceringen är i nuläget mord/dråp försök.

  Foto: Pressbilden

 • Martin Avedal 23:15 den 17 August, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , Slottsparken,   

  En gripen misstänkt för personrån i Slottsparken 

  Det var vid klockan 20:04 på måndagskvällen som polisen blev larmade till Slottsparken i centrala Örebro. Det ska kommit uppgifter om någon form av bråk på platsen.

  Enligt uppgifter som framkom efter att polisen anlänt till platsen kan det handla om en misshandel alternativt ett personrån. Det är fortfarande i skrivande stund oklart vad som har inträffat.

  Polisen kunde vid ett senare tillfälle gripa en misstänkt person i centrala Örebro. Denne försökte rymma från polisen på en cykel när patrullen skulle genomföra ett ingripande.

 • Martin Avedal 17:16 den 24 July, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , , Slottsparken, ,   

  Larm om slagsmål på Stortorget i Örebro 

  Det var vid klockan 16:12 på fredagseftermiddagen som polisen blev larmade till Stortorget i höjd med Kungsgatan i Örebro efter larm om ett slagsmål.

  Enligt uppgifter skall ett flertal personer av okänd anledning börjat bråka med varandra. Någon ska även ha dragit ett knivliknade föremål under slagsmålet men lämnat platsen därefter.

  Polisen har genomfört ett sökningsarbete och har i Slottsparken ett par hundra meter bort påträffat ett par personer man misstänker kan vara inblandade. Polisen kan komma rubricera detta som brott mot knivlagen då inga uppgifter om en misshandel har inkommit.

 • Martin Avedal 14:11 den 10 March, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , Slottsparken,   

  Misshandel vid Slottsparken i centrala Örebro 

  Det var vid klockan 01:10 natten mot tisdagen som en man kontaktade polisen och uppgav att denne blivit misshandlad i Slottsparken i centrala Örebro.

  Enligt uppgifter skall mannen blivit påhoppad av 4-5 för denne okända personer som upplevdes irriterade över något. Mannen ska ha fått motta slag i ansiktet.

  En polispatrull skickades ut och kontrollerade mannen som klagade på smärtor i käken. Denne ska dock inte ådragit sig några övriga skador.

  Polisen har sökt efter misstänkta i närområdet men ska inte ha lokaliserat några gärningsmännen. En anmälan om misshandel har blivit skriven.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel