Etiketter: knivskärning Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Örebro Tribune 18:18 den 23 April, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: knivskärning, , , , ,   

  Man knivskuren i Slottsparken 

  Polisen larmas till Slottsparken i centrala Örebro vid 16:30 efter att det inkommer larm om att en mansperson har blivit knivskuren på platsen.

  En person är enligt polisens presstalesman Kenneth Johannesson är en mansperson förd med ambulans från platsen, han kan dock inte ge ytterligare uppgifter då ett stort antal poliser håller förhör och tar vittnesuppgifter på platsen just nu.

  Det är i skrivande stund oklart vilka skador offret fått vid skärningen och brottsrubriceringen är i nuläget mord/dråp försök.

  Foto: Pressbilden

 • Martin Avedal 15:16 den 20 June, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , knivskärning, , , ,   

  Polis till Oskarsparken efter larm om knivskärning 

  Det var vid klockan 13:52 på torsdagen som polisen blev larmade till Oskarsparken i centrala Örebro efter larm om en knivskärning.

  Enligt uppgifter skall en man i 65-årsåldern blivit knivskuren i armen av en man i 50-årsåldern. Därefter skall den misstänkte lämna platsen på cykel, de bägge männen känner varandra sen tidigare.

  Polisen kommer i skrivande stunder hålla förhör med ett flertal personer som varit närvarande vid incidenten. I nuläget är det oklart hur pass allvarliga skador den 65-årige mannen har ådragit sig.

  Den 50-årige mannen är misstänkt för grov misshandel.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel