Etiketter: Våghustorget Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 21:36 den 8 May, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Apoteket, , , , , , Våghustorget, Yxa   

  Påverkad man bar på yxa i centrala Örebro 

  Det var vid klockan 16:05 som polisen blev larmade till ett apoteket vid Våghustorget i centrala Örebro. Väktare ska ha ringt in och larmat om att mannen betedde sig stökigt inne på apoteket.

  Polisen anlände till platsen och konfronterade mannen. Under kontrollen visade mannen tydliga tecken på narkotikapåverkan. Polisen valde att ta med sig mannen för provtagning och förhör.

  Mannen bar på en yxa i en väska

  Dessutom skall den påverkade mannen haft en yxa med sig i en väska. I nuläget är mannen misstänkt för brott mot knivlagen samt ringa narkotikabrott genom eget bruk.

 • Håkan Eriksson 12:48 den 21 March, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Cykel, , , Våghustorget   

  Polisen hindrade cykeltjuv på Våghustorget 

  Polisen får samtal från en person som uppger att han ser en man som försöker stjäla en cykel på Våghustorget i centrala Örebro. Mannen använder någon typ av verktyg i försök att bryta loss cykeln. En polispatrull kom snabbt till platsen och kunde identifera mannen som en man i 30-årsåldern.

  Polisen tar aktuell cykel och även det verktyg som användes i beslag. Verktyget är enligt polisen någon typ av vinkelslip. Mannen är misstänkt för försök till stöld av cykel.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel