Etiketter: Våghustorget Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 23:52 den 16 February, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , Våghustorget   

  Misstänkt misshandel på Våghustorget i Örebro 

  Det var vid klockan 20:02 på torsdagskvällen som ett flertal polispatruller larmades till Våghustorget i centrala Örebro. Detta efter att det inkommit larm om en pågående misshandel.

  Enligt uppgifter skall ett flertal personer kontaktat polisen angående en misshandel. Polisen uppger att det förekom en större folksamling med män i 20-årsåldern och uppåt. Man har även fått in anmälan och motanmälan, och man vet inte riktigt vad som har hänt på platsen.

  Ambulanspersonal ska även varit på plats och undersökt de inblandade men ingen person har förts till sjukhus för vidare vård, skriver polisen på sin hemsida.

 • Martin Avedal 17:58 den 27 August, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , Våghustorget   

  20-årig man misshandlade flicka på Våghustorget i Örebro 

  Det var vid klockan 15:40 på tisdagseftermiddagen som det inkom larm till polisen i Örebro. Enligt uppgifter skall en man i 20-årsåldern misshandlat en unga flicka i 13-årsåldern.

  Polisen anlände till Våghustorget och både den unge mannen samt den unga flickan befanns sig fortfarande på platsen. Efter förhör med de iblandade samt vittnen avlägsnades den unga mannen. Flickans anhöriga har även informerat om det inträffade.

  Oklart varför mannen gav sig på flickan

  I nuläget är det oklart vad som ligger bakom händelsen, det är även oklart om de bägge känner varandra sen tidigare. Samtidigt är det oklart om flickan fick uppsöka någon sjukvård efter misshandeln.

  Enligt uppgifter är den 20-åriga mannen i nuläget misstänkt för misshandel samt olaga hot.  

 • Martin Avedal 21:36 den 8 May, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , , Våghustorget,   

  Påverkad man bar på yxa i centrala Örebro 

  Det var vid klockan 16:05 som polisen blev larmade till ett apoteket vid Våghustorget i centrala Örebro. Väktare ska ha ringt in och larmat om att mannen betedde sig stökigt inne på apoteket.

  Polisen anlände till platsen och konfronterade mannen. Under kontrollen visade mannen tydliga tecken på narkotikapåverkan. Polisen valde att ta med sig mannen för provtagning och förhör.

  Mannen bar på en yxa i en väska

  Dessutom skall den påverkade mannen haft en yxa med sig i en väska. I nuläget är mannen misstänkt för brott mot knivlagen samt ringa narkotikabrott genom eget bruk.

 • Håkan Eriksson 12:48 den 21 March, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Våghustorget   

  Polisen hindrade cykeltjuv på Våghustorget 

  Polisen får samtal från en person som uppger att han ser en man som försöker stjäla en cykel på Våghustorget i centrala Örebro. Mannen använder någon typ av verktyg i försök att bryta loss cykeln. En polispatrull kom snabbt till platsen och kunde identifera mannen som en man i 30-årsåldern.

  Polisen tar aktuell cykel och även det verktyg som användes i beslag. Verktyget är enligt polisen någon typ av vinkelslip. Mannen är misstänkt för försök till stöld av cykel.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel