Etiketter: Yxa Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 21:04 den 14 August, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Fången, , , , , , , Yxa   

  Man hölls fången – ska ha blivit misshandlad 

  Flera lokala medier i Örebro samt polisen kunde under lördagskvällen rapportera om en misshandel i centrala Örebro. En man i 50-årsåldern ska hållits fången i en lägenhet mot sin vilja under en längre tid. Larmet ska inkommit till polisen vid klockan 17:27.

  Enligt uppgifter skall polisen gripit en man i 30-årsåldern misstänkt för att hållit offret fången och misshandlat denne. P4 Örebro uppger att mannen ska blivit misshandlad med ett knivliknade föremål samt en yxa. Den utsatte mannen är förd till sjukhus för vård av sina skador.

  Den misstänkte gärningsmannen har förts till polishuset för förhör. I nuläget rubricerar polisen detta som grov misshandel. Man har hittat flera skador och blånader på den 50-årige mannens kropp.

 • Martin Avedal 21:36 den 8 May, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Apoteket, , , , , , , Yxa   

  Påverkad man bar på yxa i centrala Örebro 

  Det var vid klockan 16:05 som polisen blev larmade till ett apoteket vid Våghustorget i centrala Örebro. Väktare ska ha ringt in och larmat om att mannen betedde sig stökigt inne på apoteket.

  Polisen anlände till platsen och konfronterade mannen. Under kontrollen visade mannen tydliga tecken på narkotikapåverkan. Polisen valde att ta med sig mannen för provtagning och förhör.

  Mannen bar på en yxa i en väska

  Dessutom skall den påverkade mannen haft en yxa med sig i en väska. I nuläget är mannen misstänkt för brott mot knivlagen samt ringa narkotikabrott genom eget bruk.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel